Şimdi Ara

25.000 E KADAR ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşime araba alacağım. Bendeki araba fiorino 2013... Eşime 50.000 km altı araç istiyorum 2010dan yüksek modelli olursa sevinirim. Neler önerebilirsiniz acaba

• Abi çok zor 25 bine 2010'dan yüksek ve 50.000 km altı.
  • Öyle bir araç var mı ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o aradığınız kriterlere uygun araç bulabileceğinizi pek sanmıyorum onun için sanırsam en az 35.000 TL bütçe gerekir , ama size Ford Focus 1.6 Mk1 , Wv Golf IV, Megane 2 önerebilirim bende ilk araç olarak bakıyorum ilk tercihim bu araçlar sizin bütçeyle öyle arabaları bulmanız biraz imkansız tabiri caizse malum fiyatlarda tavan .

• 2010 model otomatik vites Aveo Sedan aldım 1 ay once. 45 bin kmde, fiyat: 25,500 TL
  • ben ekım ayında 2007 getz buldum 48bın km'de
    arastırırsanız ıstedıgın yılın 1-2 sene altına bulunabılır km işine gelince +-10km fılan lımıt koyun ılla kı denk gelen arac olacıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Hocam aveolar çirkin geliyor. Konforu falan nasıl. Kullanışlı mı araç? Gövdesi cidden itici

• quote:

Orijinalden alıntı: HiçbirşeybilmeyenDoktor

Hocam aveolar çirkin geliyor. Konforu falan nasıl. Kullanışlı mı araç? Gövdesi cidden itici

Açık konuşmak gerekirse Aveo, hiç beğenmediğim hatta nefret ettiğim bir araçtı. Arabayı görmeye gidince tamamen olumsuzdum ancak , test sürüşü yapıp inceleyince fikrim değişti. 25 bin liraya 45 bin kilometrede, 5.5 yıllık bir araç açıkası bedava. İç mekanı 4 kişilik ailemiz için yeterli, bagajı geniş, motoru ve şanzımanı Opel 'de kullanılan ürünler. Frenleri , yol tutuş vb sınıfının ayarında. sadece dedğüiniz gibi araç dıştan garip görünüyor ve malzeme kalitesi iyi değil. fiyatına göre çok güzel bir araç. tavsiye ederim. ben otomatik diye eşim için aldım, eşimden çok ben sürüyorum , müsaade etmiyorum kendisine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.