Şimdi Ara

24pin Güç Bağlantısının 1pini YOK???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Uzun araştırmalar sonucunda Silverstone ST50-EFplus güç kaynağı siparişi kargo ile geldi..Ben ürünü incelerken 24pin ATX anakart güç girşindeki pinlerden birinin tamamen boş olduğunu farkettim..Boşta kablo falanda yoktu..Kablo çıkmasıda yok yani..Ben uzun zamandır masaüstü PClere uzağim şu anda bir sistemim yok onun için deneyemedimde..Bu normalmi sizce??Yoksa iademi edeceğim çünkü bir üretim hatası var gibi...

• tam olarak net hatırlamamakla birlikte hata yok sanırım. 1 pin boşta oluyor zaten (kasayı açmaya takatim yok şu anda). Ama eğer kablo da yoksa o pine giden boşta emin ol sorun yoktur. ide kablolarda da vardı aynı olay. İçini rahat tut sorun olmaması lazım
  • 24 pinin biri boş,sorunyok devam.
  • Eksik olan pin -5V olması lazım. Yeni sistemlerde -5V a ihtiyaç olmadığından üretici bu pini kaldırmış olabilir.
  • evet -5 volt eski ISA standardi icin kullaniliyormus ama artik yok...
  • Cevaplar için teşekkür derim arkadaşlar..Başka bir PSU nun kablo soketini gördüm ondada aynı durum var..Demekki dediğiniz gibi yeni PSU lar oradaki pini kullanmıyor..Ama ben masaüstü PC lerle vedalaştığım P3-P4 dönemlerinde yoktu böyle birşey o yüzden bir an panikledim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.