Şimdi Ara

8pin anakart girişine 6pin takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım anakartta 8pin güç girişi yer alıyor. Ancak psu'da 6pinli bir güç çıkışı var. Acaba bunu oraya taksam sorun olur mu? PSU değişmek istemiyorum. Buna uygun dönüştürücü bulabilir miyim? Ayrıca elimde bir adette 2 adet molex'ten 1 adet 6pine dönüştürücü var. Bunuda kullanarak bişeyler yapabilir miyim?

Teşekkürler.

• takta anakarti bi guzel yak
    arkadasim sana 4pin to 8pin cevirici lazim. buda sadece thermaltake de bulunmakta. Biraz arastirirsan bulursun
  • @exeter; yanma falan olmadan halletmemiz lazım bu işi Ayrıca psu'da 4pinli çıkış yok. O nedenle 4pin to 8pin yapamayız.

@Clayns_seco; Psu dandik birşey. Üzerinde marka bile yazmıyor. Muhtemelen everest olabilir.
  • @Clayns_seco; Psu almadan bu işi nasıl hallederiz? 6pin den 8pine yada 2 adet molexten 4 yada 8pine dönüştürüp o şekilde kullanma şansım yok mu?
  • nasil 4 pin cikis yok?
    sen eski bir psu kullanacaksin herhalde bu is icin?
  • @exeter; şimdi power'ı söktüm ve gördüm ki 4pin varmış. Ayrıca marka ve modelide var o kadar dandik değilmiş yani High Power HPC-430-P12S modeli bu. Bu 8pinlik yere 4pin taksam sorun olur mu?
  • olmaz. siyah kapagi vardir zaten anakart uzerinde. cevirici almayi dusunuyorsanda thermaltake in urunlerine bak. mutlaka bulursun cok pahali birsey degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @exeter; Hocam yani 4pin ile kullanabilirim doğru mudur? Ayrıca molex'ten 4pin'e çeviren bir dönüştürücü yok mudur acaba?
  • 4pin kullanabilirsin. 4 pin molexten ceviricide var fakat eski makinelere takildi onlar. 8 pini tamamlayamaz. o yuzden cevirici diyorum.
    ya 4 pin kullanirsin yada 4 to 8 pin takarsin araya oyle kullanirsin
    http://www.izmirmarket.com/asp/show_stock.asp?product=A2169G
    vega nin sayfasi iptal kendisi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 29 Haziran 2010; 20:59:10 >
  • @exeter; anladım, en iyisi 4pin olarak kullanayım ilerde iyi bir psu alırım onda dikkat ederim ederim 8pin olmasına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.