Şimdi Ara

24000 tl ye chery 2.0 oto. chance alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24bine 2011 chery chance oto.2.0 almayı düşünüyorum. araç daha 7000 kmde full donanımlı bi araç . bu araç hakkında bilgisi olanlardan görüş bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

24.000 TL'ye Chery Chance 2.0 Otomatik Alınır mı?

Chery Chance 2.0 Otomatik, uygun fiyatlı bir sedan arayanlar için seçenekler arasında yer alıyor. Ancak bu araç hakkında karar vermeden önce bilmen gereken bazı önemli hususlar var.

Özellikler ve Donanım

Chery Chance 2.0 Otomatik, 129 beygir gücünde 2.0 litrelik benzinli bir motora sahip. Bu motor, 5 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilmiştir. Donanım özellikleri arasında çift hava yastığı, ABS frenler, klima, elektrikli camlar ve uzaktan kumandalı merkezi kilit gibi temel özellikler yer alıyor.

Kullanıcı Yorumları

Chery Chance 2.0 Otomatik kullanıcı yorumları genel olarak karışıktır. Bazı kullanıcılar aracın uygun fiyatını ve düşük yakıt tüketimini takdir ederken, diğerleri performansından ve iç kalitesinden memnun kalmamıştır.

Chery Chance 2.0 Otomatik Alternatifleri

Bu fiyat aralığında Chery Chance 2.0 Otomatik'e alternatif olarak düşünebileceğin başka araçlar da var. Örneğin, Hyundai Accent Era 1.4 Otomatik veya Kia Rio 1.4 Otomatik, benzer fiyatlara benzer özellikler sunan iyi seçenekler olabilir.

Sonuç

Chery Chance 2.0 Otomatik, düşük fiyatı göz önüne alındığında, bütçe dostu bir sedan arayanlar için bir seçenek olabilir. Ancak performans beklentilerin varsa veya daha yüksek kaliteli bir iç mekan arıyorsan, başka alternatiflere bakman gerekebilir. Araştırmanı iyi yapman ve kullanıcı yorumlarını dikkate alman, bilinçli bir karar vermene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu koca forumda bu aracı inceleyen,kullanan ,,,ne bileyim bi yol gösterecek fikir beyan edecek kimse yokmu
  • Aynı özelliklerde avrupa araç 45-50 bin lira bence bulaşma satmaya çalışınca satamazsın parçasını bulamazsın millet bi ara rover alıyordu herkezin elinde patladı ona döner sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servislerle görüştüm parça problemi olmadığını söylediler. sizcede mantıklı değilmi 2011 7000 km de full dolu bi aracı 24000 bine almak. aynı paraya 2005 opel astra alabiliyosunuz anca yurt dışı forumlarınıda epeydir takip ediyorum ara hakkında olumlu konuşuluyor. chery sahipleriyle görüşürüyorum onlarda araclarından mennun olduklarını söylüyolar. ayrıca mtvsini de bir alt dlimden ödeyebiliriz zannımca.
  • aracın alia modeli bi komşumda var benzer gely fc modelide biraderin şirkette var fiyatlarına göre iyi araçlar fakat servisin söylemediği bi konu bakım fiyatları özelliklee baskı balata değişim fiyatları (alia =750 fc=650 tl)nerdeyse bilindik markalardan bile pahalı...
  • parça fiyatları çin aracına göre pahalıdır yeni bir araba olduğu için 5 yıl falan daha problem çıkarmaz fakat satarken dert olur içinize sıkıntı düşürür çok fazla fiyat kırarlar bunu dert etmiyorsanız alınır
  • geçen hafta arabam com da 23bine vardı aynı araçtan. tramer sorgusunda da 5000 tl de hasarı çıktı. pazarlık ettim 21 bine zorladım
    vermedi. 2 gün sonrada ilanı kaldırdı. tlfla aradım 21750 sattığını söyledi. bu araça ta nekadar zarar edebilirimki. İlk kullanıcı zarar etimiş zaten edeceği kadar 34bine alıp 24bine satıyor. sizce daha nekadar zarar etttiriki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkinz

geçen hafta arabam com da 23bine vardı aynı araçtan. tramer sorgusunda da 5000 tl de hasarı çıktı. pazarlık ettim 21 bine zorladım
    vermedi. 2 gün sonrada ilanı kaldırdı. tlfla aradım 21750 sattığını söyledi. bu araça ta nekadar zarar edebilirimki. İlk kullanıcı zarar etimiş zaten edeceği kadar 34bine alıp 24bine satıyor. sizce daha nekadar zarar etttiriki

sende önümüzdeki yıl satabilirsen 15 e satarsın.
    Örnek rus olmasına rağmen lada
    İran olmasına karşın ikco
    Hatta rover

• Bence al hocam. Hem özel bir aracın olur, kimsede olmayan bir araba sonuçta. Hem de fiyatı gercekten mükemmel. Bu forumda marka algısı aşırı var, o yüzden olumsuz yorum cok gelecektir. Satarken sıkıntı yaşayabilirsin ama o konuya dikkat et. Arabanın tasarımı da çok hoşmuş

• Son sahibi olursun.. Artı güvenlik testlerine bak..

• hocam elinde kalır hiç bulaşma . alanlarda zaten bi şekilde kurtulmaya çalışıyolar . arabayı kasko yaptırıp bilerek perte çıkarıp parasını alanları bile gördüm
  • Araci alirken ne kadar para vereceksiniz ve karsiliginda ne beklentilerinizi be kadar karsilayabilecek. Ben arac alirken buna dikkat ederim. 20 bin liralik aractan 50 bin liralik performans, kalite, 2. El durumu vs beklememek gerekir. Bu araca gelince hic binmedim ancak uzaktan bakinca bana gore fiyatini fazlasiyla hakediyor gibi gorunuyor.

• Chery için yıllık 2000TL MTV verilir mi hocam.... Ne yapıyorsunuz aman diyeyim!
  • quote:

24bine 2011 chery chance oto.2.0 almayı düşünüyorum. araç daha 7000 kmde full donanımlı bi araç . bu araç hakkında bilgisi olanlardan görüş bekliyorum...

gelly emgrand ec7 bak en azından daha asil ve euro ncapı var
  • Chery Tiggo marka aracımı 2 yıldır kullanıyorum. Dağ, tepe, toprak derler ya, aracı vurmadığım, götürmediğim yol kalmadı. İnsanların ön yargısını umursamayın. Bana alınır mı Çin malı dediler, aynı fiyata git Honda Civic al, Toyota Coralla al dediler. Hepsini defalarca kullandım. Ama Chery gerçekten bambaşka bir araç yaratmış. Motorsiklet çarptı bana, sis farı kırıldı, 70 TL'ye koca sis farını değiştirdim. Parça ucuz, servis ucuz. Her ilde servisi var. Çok yakmıyor (benim aracım LPG'li) daha 1 kez olsun en ufak bir arızası olmadı. Arızayı geçtim 2009 model aracımın ampülü bile patlamadı.

İnsanların önyargılarına aldanmayın. Chery gerçekten kaliteli bir araç yapmış, zaten bu konuda da oldukça iddaalılar. Almaya niyetlendiyseniz gözünüz kapalı alın derim.
  • Hocam esas soru şu olmalı, bu adam 7000 deki aracı niye 10.000 tl zararla satıyor?
  • ötv harici bir sıkıntı cıkarmaz... benzinli araba ne sorun yapcak... birde sana tavsiye bu forumda parası olmayıp herşeyin en iyisini alan okadar cok insan varki... burada sorup ben şahsen don bile almam...

Çunku sorarsam alırım delinir... buna eminim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

quote:

24bine 2011 chery chance oto.2.0 almayı düşünüyorum. araç daha 7000 kmde full donanımlı bi araç . bu araç hakkında bilgisi olanlardan görüş bekliyorum...

gelly emgrand ec7 bak en azından daha asil ve euro ncapı var

Tamamen katılıyorum.

Arkadaşta Tiggo vardı.Daha 1 yaşında arabanın gıcırdamayan yeri yoktu.Yokuşta bırakınca çalışmadığı oluyordu bazen arabanın.

Hiç bir markayı kolay kolay kötülemem ama Chery dendi mi uzaklaşın.
  • Çok fikir yok Chery hakkında.

Bari ben de tecrübelerimi paylaşayım, ailemizin Mermerler grubu ile arkadaşlığı var. Bizimkiler de almış Chery Tiggo onlardan, 2.0 A.T.

2010 Eylülde aldılar, sonra bana verdiler hepsi metrobüs kullanıyor. Araç 40.000'de, 1 kere bile problem çıkarmadı. En ufak rahatsızlığını, kalitesizliğini, yolda bırakmasını, zorlanmasını, garip şeyler görmedim. İlk başta bizimkilere kızdım tamam ucuza aldınız arkadaşlık var falan da gider daha sağlam bir şey alırdık bunu satalım 1 sene sonra diye çok baskı yapmıştım. Fakat önyargı işte kıramazsın, ben kendim kullandım maddi durumum da gayet yerinde. İstediğimiz arabayı alabilecek güçteyiz fakat değiştirmek için şu anlık bir sebep bulamıyorum.

Forumda falan aman uzak dur, aman yolda kalır diyip duruyorlar da bildiğiniz araba işte neden yolda kalıyor neden uzak durulsun anlamadım.

Bir kere E5'te otobüs çarptı sol arkadan itibaren çarpa çarpa(yaylanıp) sol ön aynaya kadar ilerledi. Ben dedim içimden eyvah araba kesin gitti falan, bir indim gömük bile yok sadece rengi atmış. Belediye otobüsü arkadan çarptı tak yaylandı tekrar çarptı tak yaylandı tekrar çarptı, sonra öne geldi aynaya koydu bir tane ayna kapandı, dedim ayna da mı kırılmadı, baktım aynada kırık çıkık hiçbir şey yok.

Bu kıramadığımız sol ön aynaya bir de minibüs çarptı geçen hafta, yine kırılmadı, ayna kapandı sadece.

İlla google'dan aratıp referans arayanlar oluyordur, ben fakir edebiyatı yapacak durumda değilim, halim vaktim her şeyim yerimde.

Anne babama çok kızmıştım bu araç için, fakat gayet güzel bir araba çıktı.

Herkese de öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.