Şimdi Ara

2400 TL Maaşla Neler Yapılabilir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 40.000 liraya guzel vir araba kredi veya biriktirip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam birikim yapar araba alirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: jumper400

22 yaşındayım benim çalıştığım yer biraz rahat açıkcası gün boyu film izliyorum.

çabuk bana hangi sınava girip tam olarak nerede çalıştığını söyle. 24 yaşındayım hala boş geziyorum.
  • yazmıştım ama görmediniz sanırım 30 Bin TL borcum var 800-800 ödüyorum kredi limitim doldu.
  • Gün boyu film ise güvenlik görevlisi veya ağ sistemlerini izliyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kpss ama ister torpil de ister hakkın de yetiştirme yurdunda büyüdüm bu yüzden öncelikli atandım. Lise mezunuyum daha
  • kiz arkadasinla kalip nasi kira fatura odemiyosun

• Y.S.E kullanıcısına yanıt
    Hayır bildiğiniz ofiste çalışıyorum. Sadece bulunduğumuz birimde, şubeler de cok esnek çalışma ortamlarına sahip. 4 tane şube var ama 1i dışında diğerleri cok esnek. Hepsi film oyun o şekilde geçiriyor.
  • Diğer konuyu incelemişsin sanırım. Oda çalışıyor onun maaşıyla onları yapıyoruz benim maaşımı harcıyoruz. ama ben yalnız başımada halledebilirim diye düşünüyorum.
  • çok fazla bir kazanç değil, pazarcılar bile günlük 250 tl kazanır :)
    memurluk zor iş.
    o para birikir ama zor
    ticaret yapın ticaret
  • Ben öğretmenim bir de öğretmenler yatiyor derler. Bakin da görün gerçekleri.

• Diger konu degil la ilk sayfaya yazmissin anladim hocam.Ben de dedim bedavaya kiz arkadasin yaninda nasil kalinir taktik istiyim diye umdugum gibi degilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

Ben öğretmenim bir de öğretmenler yatiyor derler. Bakin da görün gerçekleri.

Öğretmenler yatıyor.

• Öğretmenler yatıyor
  • sadece öğretmen değil
    asker polis harici tüm memurlar yatıyor.

adamların hayat gayesi uni okuyayım kpss gireyim memur olayım,i sonrada ülke neden gelişmiyor derler
    2000 maaş için uni okumanada gerek yok kpss de gerek yok :)
  • Hayatlarinda 30 ogretmenden fazla gormemis insanlar ogretmenler yatiyor diyor her meslekte illa çürük yumurta oluyor ama sen bunu butun insanlara indirgeyemezsin buna hakkin yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

Ben olsam 1600 ün 1000 lirasını kenara atar atar 15 bin olunca gider 250cc naked bir makine alırdım 1-2 sene bıner bindiğim süre boyuncada yıne para bırıktırır daha sonra motoru satar ustunede bırıktırdıgım parayı ekler 600cc bır makıne alırdım yıne naked tabıkı

naked yazıp görsellerde aratmayın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Hayatlarinda 30 ogretmenden fazla gormemis insanlar ogretmenler yatiyor diyor her meslekte illa çürük yumurta oluyor ama sen bunu butun insanlara indirgeyemezsin buna hakkin yok.

boşver dostum anlatamazsın
  • koy kenara birikince vadeye yatırırsın
  • Na işte benim yaşantımda şu an böyle :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.