Şimdi Ara

24 yaşındayım, hiç kız arkadaşım olmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    24 yaşındayım ve bugüne kadar hiç sevgilim olmadı, normal kız arkadaşım bile fazla olmadı.Çok çirkin sayılmam ama yakışıklı da değilim.178 cm boy 75 kilo falanım. Biraz çekingenlik ve utangaçlık var.Hep kızların yanında geriliyorum özellikle çok güzellerse, ağzım fazla laf yapmıyor, genelde rahatça konuşacak konu bulamam, bir sohbeti başlatıp devam ettiremem ancak karşı taraf başlatırsa belki. Üniversitede bitti, derslerden ve bölümdeki kız sayısının azlığından(bölüm:ee mühendislik) birazda utangaçlıktan üniversitede bişey olmadı. Şimdide başka bir şehirde işe başladım iyi bir maaşım var ama yerinde fazla kızda yok olanlarda bana bakmaz zaten. Çok çaresiz hissediyorum, yalnız ölüp gidecem heralde. Kız arkadaş bulmak için napabilirim?

Önerilerinizi alalım. Şimdiden teşekkürler.

• Maazallah bi kaşarın eline düşersin seni dam salak yapar, sürüm sürün süründürür kardeşim.. temiz süt emmiş bi kız bulsun ailen sana.. 24 yaşıdan sonra biraz o şeyin kokusunu tadını alırsan çok özür dilerim ama mala dönersin.. aman dikkat..

ayrıca özgüvenin olsun. onlar kim ki? utanıyorsun.. çok takma erkeklermiş gibi davran.
  • Maazallah bi kaşarın eline düşersin seni dam salak yapar, sürüm sürün süründürür kardeşim.. temiz süt emmiş bi kız bulsun ailen sana.. 24 yaşıdan sonra biraz o şeyin kokusunu tadını alırsan çok özür dilerim ama mala dönersin.. aman dikkat..

ayrıca özgüvenin olsun. onlar kim ki? utanıyorsun.. çok takma erkeklermiş gibi davran.
  • Hocam aslında kızları gözünde biraz fazla büyütüyorsun. Elinde mesleğim var maaşım var çok iyi kızlar bulacağını eminim. Tek yapman gereken çekingenliğini biraz atmak. Onun içinde profesyonel bir destek almanızı tavsiye ederim. Kızlarda insan çekinmenizde hiç gerek yok. Ben de sizn gibi karşı cinsle konuşmaktan çekinen bir insandım ama çok şükür bu kötü özelligimi yendim.Tekrardan söylüyorum bir psikologa gidin hiç birşey kaybetmezsiniz merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Müslüm babanın bir sözü var
    "Çaresiz kadere boyun eğmektir"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.