24 Yaşındayım Bağcık Bağlayamıyorum

-
-
Askere gittin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cırt cırtlı ayakkabı al
ben de 16 yasımda ogrenmistim rezil bir seydi. en gec ben ogrendim sanıyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçek yıkık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 23 olucam hala bilmiyorum,annem bağlıyor
SİFLSŞFLSĞFKDDĞFLÜDFK olum ben de 15-16 yasımda ogrenmistim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hhhfddsaas
Ben de bilmiyorum bağlamayı ama bir arkadaşa bağlatıyorum sonra çözmüyorum 5-6 ay gidiyor geçen içtikten sonra dürümcüye gitmiştik arkadaşlarla, dürümcüde bir kedi vardı benim ayakkabıya takmış hani siyah ayakkabı görünce saldıran kaplumbağalar olur ya aynen öyle işte benim kafam hafif dönüyor dedim ne kadar tatlı bir kedi sevdim biraz ayyaşlığımdan fark etmemişim ki meğersem kedi benim bağcıklarla oynuyormuş. Ahlaksız hayvan iki bağcığımı da çözüvermiş. İki saat arkadaşlarla bağcıklarımı bağlamaya çalıştık o gece ant içtim öğreneceğim diye. Hala bilmiyorum bağlamayı ama
-
Kardeşim bende bilmiyordum youtubede bir çocuk videosu vardı orda izledim valla öğrendim 2 senedir kendim bağlıyorum 😂
Nike power laces kullan.
-
Millet yaptigi gibi bağlamak zor çünkü öyle bende bağlayamiyorum. Ben daha kolay bir versiyonunu yapiyorum internetten farkli tarz bağlama videolari izle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X