Şimdi Ara

24 Mbit + 100 GB 70 lira sizce nasil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar turktelekomdan yukardaki gibi internet alcam. Bu konuyu 3-4 ay once bi daha acmistim. Aboneligimi iptal etmistim. Simdi tekrardan acmak zorunda kaldim.

Simdi alcagim internet ,yalin internet olcak. sabit telefon hatti kullanmiyorum. Evde modemim oldugu icin modem talep etmiyorum. Ayrica tlefondan basvuru yapitgim icin 50 liralik indirim veriyorlar. 2 aylik 25-25 faturamdan dusurulcek. Sizce iyi midir ?

Ayrica gecen actigim konuda cogu arkadas farkli internet saglayicilarina yonlendirdi. Mesala TurkNet bu konuda cook kisinin agzi yandigini gordum. Oyuzden ondan vazgectim. Zatende oraya buraya kargo gondermekle cok ugrasamicam.

Size gore bana verilen ucret makul mudur ? Sizlerin kullandigi internet ve fiyatlar nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben turkneti bir denemenizi oneririm taahhutu yok cunku. Begenmessenseniz cikar gidersiniz. Ama digerlerine bir kere basvurunca 24aydan once 500tl odemeden cikarmiyorlar genelde.

35 Mb 100 GB internet 66 TL + 5 TL ev telefonu = 71 TL'ye kullandım.

Çok yüksek ücretli bir pakete geçmişsiniz geçmiş olsun.

Sonuç olarak Türknet'e nakil yaptım.Denemekten zarar gelmez 1 ay bedava ve iptal ederseniz Türk Telekom gibi ücret çıkarmıyor ben nakil yaparken 1 ay kullanmama rağmen Aktivasyon ücreti , Kurulum parası gibi saçma ücretler çıkardı 300 TL itiraz ettim iptal ettiler.

turk.net i dene beğenmezsen geçersin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.