Şimdi Ara

24 Live Another Day (2001– ... ) 9. Sezon BİTTİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.580
Cevap
17
Favori
77.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Obama'nın değişim rüzgarı Jack Bauer'a da sıçradı, artık işkence yok

12.01.2009 08:11
    Ünlü TV dizisi 24, Obama'nın gelişiyle değişim geçiriyor. Yeni sezonunda, işkencenin yerini 'barışçıl' söylem alacak..
    Türkiye dahil tüm dünyada ilgiyle izlenen 24 dizisinin yedinci sezonuna, Obama ayarı... Ajan Jack Bauer rolünü aktör Kiefer Sutherland'ın oynadığı ünlü dizide Bush döneminde sık sık yer verilen işkence veya yasak operasyonların yerini daha barışçıl" bir görüntü alıyor. İngiltere'de yayınlanan The Telegraph gazetesinin haberine göre Bush döneminde Amerikan değerlerinin ve terörle savaşın bayrak taşıyıcısı olan dizi bu hafta başlayacak yedinci sezonunda dümen kırıyor. Daha önce yakaladığı zanlıları yer geldiğinde zor kullanarak konuşturan ajan Bauer, yedinci sezonun ilk bölümünde "işkenceyle sorgu" yöntemini sorgulayacak ve Guantanamo'nun kapatılmasını savunacak. Ayrıca dizinin önceki bölümlerinde uyguladığı işkence yöntemleri nedeniyle yeni sezonda Kongre'nin soruşturmasından geçecek olan Bauer, Obama'nın şeffaflaşma politikasına uygun olarak "her şeyin açığa çıkması en iyisi" diyecek.

TEPKİ GÖSTEREN DE VAR
    Ancak 24 dizisinin bu yeni "imajı" Cumhuriyetçilerden tepki aldı. Neo-muhafazakâr (neocon) kesimin yazarlarından Christian Toto, "Yapımcı şirket yeni politikaya ayak uydurmaya çalışıyor" derken, bu değişikliğin 24'ün imajını yıkacağını savundu.

• 2.bölümde jack tony'yi yakaladi,ancak tony'yi konuşturmak için barışçıl yolları deneyeceğini hiç sanmıyorum..
  • Bende 4. bölümü gördüm biraz önce torrent sitemden, neden bu kadar çabuk yayınlanıyoki? Haftada bir yayınlanmıyo mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Bende 4. bölümü gördüm biraz önce torrent sitemden, neden bu kadar çabuk yayınlanıyoki? Haftada bir yayınlanmıyo mu acaba?

Bundan sonra haftada 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Bende 4. bölümü gördüm biraz önce torrent sitemden, neden bu kadar çabuk yayınlanıyoki? Haftada bir yayınlanmıyo mu acaba?

Hücum dozu bu, artık normale dönecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

chloe i yaşıyo mu ya?
    serseri ne diyosun

özlemişim be 24 ü sene oldu saka maka

PHI hedef 10 sezon idi 10.sezonun sonunda film gelecekti. Değişiklik var mı tam bilmiyorum...

6.sezon içinde ilk 4 bölüm önden nete düşmüştü sanırım kasıtlı yapıyorlar.

Hadi bakalım yeni sezon hayırlı olsun

• ilk 2 yi izledim 3-4 ün altyazısı yok daha..beğendim ctu olmadığından fazla saçmalıklar da yok eskisi kadar..kiefer holivut falan geliştirmiş baya oyunculuğunu

bu arada chloe'nin yerini gerzek tipli bi hatunla doldurmuşlar uyuz oldum

• T.Almeida yaşıyor
  • Hohoyt , bekleyip mi izleyeyim yani bayağı toplansız bölümler.
  • 3. ve 4. bölümleri de izleyince 2009'da damages ile birlikte yılın dizisi olmaya en büyük aday diyorum... o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

bu arada chloe'nin yerini gerzek tipli bi hatunla doldurmuşlar uyuz oldum

Chloe

• 3. ve 4. bölümleride seyrettim az önce.Şu bir gerçekki yazarlar grevi bu dizinin senaristlerine epey yaramış.
    İlk 4 bölümü izlemeyenler kesinlikle ve kesinlikle aşağıdaki spoilere bakmasın.

24 Pusu :)
    Dağıtılan CTU 3 kişiyle(Buchanan,Chloe,Tony Almeida) illegal bir şekilde devam ediyormuş meğer; gizli bir görevde Tony de onlarla berabermiş ve Jack de onlara katıldı.Tony'nin düşman olabileceğini hiç düşünmek istememiştim bu şekilde ters köşeye yatırarak Dubaku'ya ulaşabilmek için artık Tony ve Jack düşman saflarında operasyon yapıyorlar.Sangala devrik başkanını kaçıracak ve Dubaku ile görüşecekler muhtemelen.Chloe yeteneklerini gösterdi FBI merkezden kaçmalarına epey yardım etti.
    Bayan başkanın oğlunun öldürülmesinin arkasında, başkanın danışmanı, yardımcısı Ethan olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Bayan başkanın kocasının yakın koruması ajan da Ethan'ın adamı olmalı.Tony'nin nasıl hayatta kaldığınıda açıkladılar çok güzel bir biçimde.
    Dizi inanılmaz bir giriş yaptı 7. sezona...Bakalım Jack in kızı ne zaman nasıl dahil olacak diziye hep birlikte göreceğiz.
    Başkanın kocasıda pek yaşamaz gibime geliyor.Redemption ile bağlantıyı da mükemmel kurmuşlar.

• merhaba arkadaşlar

biz 1. ve 2. sezonu izledik şimdi ise 3. sezonu izliyoruz ama biraz daha kötü diğerlerine göre.sizce 4. ve 5. sezon nasıl acaba? bi güzellik sıralaması yaparsak

• chloe sanki birden yaşlanmış, yüzü kırışmış filan. senaryo güzel yazılmış şu an baş hain ethan gibi görünüyor, fbi görevlisi olan ve son anda karısı uçakta olduğundan hatunun duygusallığından yakalayıp sıyıran lavuk da bence hain.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazottt

merhaba arkadaşlar

biz 1. ve 2. sezonu izledik şimdi ise 3. sezonu izliyoruz ama biraz daha kötü diğerlerine göre.sizce 4. ve 5. sezon nasıl acaba? bi güzellik sıralaması yaparsak

Ben en cok 4. sezonu beğenmiştim. Harikaydı benim için.
  • bomba bölümlerdi çok sevdim...
  • 5.ve6. sezonu izleyemedim henuz. internetten indirmek icin kotasiz ADSL hatti lazim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemu

3. ve 4. bölümleride seyrettim az önce.Şu bir gerçekki yazarlar grevi bu dizinin senaristlerine epey yaramış.
    İlk 4 bölümü izlemeyenler kesinlikle ve kesinlikle aşağıdaki spoilere bakmasın.

24 Pusu :)
    Dağıtılan CTU 3 kişiyle(Buchanan,Chloe,Tony Almeida) illegal bir şekilde devam ediyormuş meğer; gizli bir görevde Tony de onlarla berabermiş ve Jack de onlara katıldı.Tony'nin düşman olabileceğini hiç düşünmek istememiştim bu şekilde ters köşeye yatırarak Dubaku'ya ulaşabilmek için artık Tony ve Jack düşman saflarında operasyon yapıyorlar.Sangala devrik başkanını kaçıracak ve Dubaku ile görüşecekler muhtemelen.Chloe yeteneklerini gösterdi FBI merkezden kaçmalarına epey yardım etti.
    Bayan başkanın oğlunun öldürülmesinin arkasında, başkanın danışmanı, yardımcısı Ethan olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Bayan başkanın kocasının yakın koruması ajan da Ethan'ın adamı olmalı.Tony'nin nasıl hayatta kaldığınıda açıkladılar çok güzel bir biçimde.
    Dizi inanılmaz bir giriş yaptı 7. sezona...Bakalım Jack in kızı ne zaman nasıl dahil olacak diziye hep birlikte göreceğiz.
    Başkanın kocasıda pek yaşamaz gibime geliyor.Redemption ile bağlantıyı da mükemmel kurmuşlar.

PC çöktü daha 24 indiremedim ama spoilere bakma gafletinde bulundum tony olayı güzel

• elinde geçmiş 6 sezon bölümlerinin tamamı olan var mı arkadaşlar...
  • 0705 çıktı arkadaşlar.
    24.S0705hdtv.xvid.lol şu anda sömürüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.