Şimdi Ara

24 Ay Taahhütlü İnternet Aboneliğini 13. Ayda Sonlandırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • m4shroom M kullanıcısına yanıt

    12 ayı doldurduktan sonra başka bir sağlayıcıya geçebilirsiniz. Cayma bedeli gönderdiklerinde ödemeyi yapmazsanız icraya verebilir Türk Telekom. Ödemeyi yapıp Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz. Onda sizi haklı bulursa Türk Telekom mahkemede iptal davası açıyor ya da THH sizi haksız bulursa siz dava açıyorsunuz. Dava sonucunda emsal kararlar ile haklı çıkacak siz olursunuz ama süreç bizde 1.5 yıl sürdü. Paranın bir değeri kalmadı. Faiziyle almak için tekrar bir sürece girmek gerekiyor galiba.


    Sonuç olarak 13. ayda iptal edip geçebilirsiniz ama süreç uzun sürebilir.

  • Bahadir90 kullanıcısına yanıt

    Önemli olan benim vereceğim 1000tl cayma bedelinin 1.5 sene sonra bana geri dönüşünde ugrayacağı kayıp değil. Önemli olan ttnetin haketmediği bir parayı onlara vermeyecek veyahut başka bir iss in üstüne yıkılmayacak olması.  

  • Bahadir90 kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde TTNet ile 24 ay taahhütüm vardı 4 ay kaldı bitmesine ama turknete geçtim 600-700 arası bir bedel çıkarıyorlar . Sizin dava durumunu felan örnek göstererek bir dilekçe hazirlasam thh den sonuç alabilir miyim ? Daha önce telekoma karşı thh ile bir şikayet kazandım ama o durumu adreste altyapı olmamasına rağmen bana fatura çıkarmalarıydı. Şu 12 ay veya süresi sözleşmelerden tüketici istediği zaman bedel ödemeden ayrılabilir kanunu üzerinden yürümek istiyorum ama sizin öneriniz ne olur ? Ne tavsiye edersiniz bu süreçte?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

    Forumu son zamanlarda takip etmediğim için maalesef geç gördüm yorumunuzu. Hâlâ ihtiyaç varsa yazabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahadir90 kullanıcısına yanıt
    Thh ye verdim TTNet lehine karar verdiler hocam . Ödedim paralarını. Thh lerini de ellerine almış şirketler .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

    Keşke iş Mahkemesinde itiraz etseydiniz sonuca. Kesinlikle haklı bulunacaktınız...

  • Bahadir90 kullanıcısına yanıt
    Başvuracaktım hocam birkaç kişiye danıştım o ara 500 TL felan ücret yatırmam gerekiyormuş haklı da bulunmayabilirsin dediler vazgeçtim. Ama şu an olsa kesinlikle mahkemeye verirdim .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

    Anladım. Hayırlısı artık. Paylaşımı son haliyle güncelledim ben de. Bu haliyle artık A'dan Z'ye açıklayıcı olmuştur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kurumsal fiber internet için 1800 tl civarında cayma bedeli çıkardılar. Araştırmalarım sonucunda yeni bir kampanyaya geçip taahhüt yenilemiş olunca ve bi kaç gün bekleyip iptal ettirince çok cüzzi bir rakam ile kurtulmanın mümkün olabileceği görüşler var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

  • okuduğuma göre 12 ay üstünde taahüt olmuyormuş.


    benimde 24 ay süreli taahütüm var nasıl çıkabilirim hocam bilgi verebilir misiniz?


    @Bahadir90




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 22 Haziran 2022; 20:8:16 >
  • Türk telekom artık cayma bedeli değil indirim bedelini istiyor ve tüketici hakem heyetine gitseniz bile riskli durum ortaya çıkıyor aleyhinize karar verilebilir. Diyelim 120 liralık pakete taahhüt verdiniz sözleşmede indirimsiz tutar 300 yazıyorlar kullandığınız ay kadar farkı istiyorlar. Bu firmaya kesinlikle bulaşmamak lazım. Hadi 24 ay sonra Taahhüt bitti haberiniz yok bu sefer fatura 300 400 lira gelmeye başlıyor. kan emici bir firma adında Türk kelimesi geçiyor ama yaptıklarını gavur bile yapmaz. Çevrenizdeki herkesi taahhütsüz firmalara yönlendirin hatta kargo abonelik gibi işlemler için yardımcı olun. Üşengeçlik yapmayın sizi taahhüt bitimine yakın aramaya başlayacaklar aradıkları numaralari engelleyin. taahhüt bitiminde kaçın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tıtanium T kullanıcısına yanıt
    Eğer taahhüt süreniz uzunsa bu riske değer. Neden diyeceksiniz cayma bedeli kalktı artık onu yasal olarak alamıyorlar. Sizden indirim bedeli isteyebilirler. Yeni taahhüt verince eski sözleşme iptal olur. Aboneliğin 1.ayinda olmuş olursunuz. Sizden de en fazla 1 aylık indirim bedeli alabilirler. 300 400 liraya kurtulabilirsiniz. Ama bunu iyi araştırmak lazım. Taahhüt 6 aydan az ise riske girmeyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.