Şimdi Ara

24-25 bin bütçe ve otomatik araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun.
    Honda Civic aracımı nakit olayları yüzünden sattım bugün.
    Aklımda 24-25 civarı nispeten içi geniş otomatik araç almak var yine.
    Sizce hasarlı Jazz mı, yoksa yüksek km li olsa da Colt mu tercih edilir?
    2005-2006 arası Jazz ve Colt bakıyorum ama Jazz lar ağır hasarlı, Colt lar yüksek km de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 12 Aralık 2016; 0:25:32 >

• Hasarlı araba elinde kalır direk temiz bi aveo al madem elinde kaldığına değsin en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 MITSUBISHI COLT 1.5 INSTYLE AMT alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

2006 MITSUBISHI COLT 1.5 INSTYLE AMT alındı

hayırlı olsun...bende aynı araçtan bakıyorum hocam... kaça aldınız durumu nedir aracın?
  • 2006 74 binde ve servis bakımlı, 26.500 e geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tergener kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. O serinin en dolu modelini almışsınız. Ondaki bazı özellikler yeni kasasında bile yok. Bir hafta veya 10 gün sonra izlenimlerinizi yazarsanız bizler de fikir sahibi oluruz. Eski aracınızla kıyaslarsanız daha da verimli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Mehmet Bey, donanım olarak dediğiniz gibi gayet dolu bir araç, deri döşeme ve koltuk ısıtma bile var. Ayrıca ses sistemi de her ne kadar sadece audio cd çalsa da gayet başarılı geldi bana. Daha uzun yola çıkma fırsatım olmadı gerçi tüketim olarak eski tam otomatik 1.6 Civic Hb ten ortamlama 1-1.5 litre daha az yakıyor gibi. Şimdilik tek sıkıntı vites geçişlerindeki gecikme ve kasılma, bunu biliyordum gerçi ama tam otomatikten sonra biraz alışmak gerek. Kabin olarak Civic çok çok daha sessiz ve rijit bir tasarımdı, Colt nispeten biraz daha ses alıyor, bu da normal aslında arada 7 bin lira fark var iki araç arasında, inşallah bir sorun yaşamadan kullanmak nasip olur.
  • Tergener kullanıcısına yanıt
    Daha üst sınıftan Colt'a geçince bu garipsemeleri yaşamanız normal. Tam otomatik ile robotize şanzıman kesinlikle konfor olarak aynı değildir. Ancak Getrag imali Colt şanzımanı da gerçekten çok sağlamdır. Öyle olmasa BMW kullanmazdı. Yakıt olarak daha ekonomik olması da sürpriz değil. Evet ne yazık ki kabin gürültüsü Civic gibi bir araçtan sonra bir sorun gibi gelebilir. Ama alışırsınız. Sonuç olarak temiz ve zevkli bir araba aldınız. İkinci eli de piyasa artık bilinçlenmeye başlandığı için gayet iyidir. Tekrar hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.