Şimdi Ara

(24.10.2008 TESLİM)HAYIRLISIYLA ARABA ALDIM 2009 HONDA CIVIC 1.6 PREMIUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TimeSLoRD
    Bir arkadaş da boya koruma önermiş, fiyatlarına göre değerlendireceğim ama sıfır araç oladuğundan sanırım aradan 2 ay geçsin bakarız diye düşünüyorum. Ama iç koltuk döşemesi koruma çeki verdi acaba yaptırsammı ? Sonuçta daha sıfır araç ???

Boya korumayı düzgün bir yerde yaptırmak kaydıyla bence hemen yaptırın, 2 falan beklemeyin. İşin teknik yönünü bilmiyorum, gerçekten faydalı mıdır ama görsel olarak çok şey kattığı kesin. Bir de Sonax'ta falan "0" araç için işlem daha ucuz oluyor, 2 aylık da olsa "0" değil diyebilirler. Koltuk korumaya gelince yaptırmaktan zarar gelmez ama şahsen çok faydalı brşeymiş gibi gelmiyor bana. Zaten beleş uygulama diye baştan savma yapıyorlar.

• Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir seçim yapışsınız. mükemel ve herkesin hayallerindeki bir araç. Kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.
  • Hayırlı olsun, Civic şu anda sınıfının en iyisi, opelden uzaktan durmakla iyi yapmışsın. Sorunları var , astra ve vectra kazık gibi araba.
  • Üstadım hayırlı olsun aracın. Kendi çapımda düşününce Hondamı Opelmi diye fikrim honda olurdu. Ama 38.000 YTL' yi verdikten sonrada hondaya niye vereyim düşüncesi oluşur kendi adıma. Gider jetta alırım diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun. Çok para yav...
  • Hayırlı olsun. Çok güzel seçim şu an bende benzinli araç alacak olsam hiç düşünmeden Civic alırdım. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • Arkadaşım 38.000 rakamı ilk duyunca insan hemen aklına başka araçlar geliyor bunların en başında VW jetta geliyor ama, 38bin e jettanın primeline ını zor alıyoruz hatta 39 bin ytl alamıyoruz bile. Bunun dışında VW jetta Primeline ile Honda Civic Premium un özelliklerini kıyasladığımda, VW de sadece Comfortline modelindeki araçlarında var, o da 44bin ytl :) bu işlemlerden anlayacağımız 38 bin e çok özellik ve alınabilecek en iyi araç civic sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: Bamsı Beyrek

Üstadım hayırlı olsun aracın. Kendi çapımda düşününce Hondamı Opelmi diye fikrim honda olurdu. Ama 38.000 YTL' yi verdikten sonrada hondaya niye vereyim düşüncesi oluşur kendi adıma. Gider jetta alırım diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun. Çok para yav...

• Hayırlı olsun arkadaşım,kazasız belasız kullanasın inşallah.
  • hayırlı olsun. Siyah olduğu için boya koruma şart bence oflazca'nın dediği gibi. Yoksa 1 sene anca dayanır boya ve sonra rengi solar.
  • Hayırlı olsun harika bir seçim. Allah kaza , bela , ceza vermesin İnşallah...
  • hayrılı olsun arkadaşım artık en az 1 yıl arabadan inmek istemeyeceksin (: ben hala inmek istemiyorum bu araç gerçekten zevkli...
  • quote:

Üstadım hayırlı olsun aracın. Kendi çapımda düşününce Hondamı Opelmi diye fikrim honda olurdu. Ama 38.000 YTL' yi verdikten sonrada hondaya niye vereyim düşüncesi oluşur kendi adıma. Gider jetta alırım diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun. Çok para yav...

Şu yorumu okuyan biri jettanın civcten 2 sınıf yukarıda olduğunu düşünecek

Saolsun doğuş malını pazarlayarak jettayı insanlara bmw 3 gibi mercedes c gibi göstermeye bayılıyor.

İnsanlarda araçları bu edada görmeye devam ediyor nedense.

Aferim sizlere kendiizi kandırmaya devam edin :)

Bu arada playmaker denilen aslında kim olduğu forumca genel olarak eskilerden beri bilinen arkadaş (yani gereksiz biride diyebiliriz) şu forumda nedense sürekli bir sorun çıkarmaya bayılıyor. Opelleri kötülemek renoları yerden yere vurmak gerektiği yerde yeni c serisini bile dandik olarak görmeye bayılıyor.

Boşverin cevap yazmayın derim

• quote:

Orjinalden alıntı: uergun

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

quote:

Orjinalden alıntı: uergun

ne honda ne de opel sorunsuz diyemezsiniz

tersi olarak da ne honda ne opel sorunlu diyemezsiniz

benim aracın astra 2001 sorunsuz ama bütün opeller kesinlikle sorunsuz diyemem

hondacı arkadaşlar bütün hondalar sorunsuzdur diyebiliyor mu acaba

ayrıca benim tavsiyemle de astra alan 2 kişi tanıyorum

bir araçta sorun var ise birkaç nedeni olabilir.

-- bu araçlar seri üretim olduğundan öncelikle şans meselesi
    -- kullanan sürücülerden de kaynaklanan pek çok sorun çıkıyor (yanlış kullanım limitleri zorlama)
    -- çeşitli modifiyelerde de sorunlar oluşabiliyor
    -- kazalar sonucu araçlardan eski verim alınamıyor

mesela benim aracında herşey orjinal modifiye yok yani (mesela lpg, xenon radyoteyp gibi) kazası yok bakımları düzenli aracımı kimseye vermem ustada iken başından ayrılmam limitlerini zorlamam (birkaç kez 160km hızı denedim o kadar) benzin aldığım yerlere hep dikkat ederim uzun yolda benzin almam vs vs vs....

sonuç : sorunsuz opel

ama kimse garanti veremez
    araba işi biraz da şans meselesi

öyle genellemeler yaparak olmuyor arkadaşlar...

yazdığın yorum demogojiden başka bir şey değil.

bu işin istatiğini tutan ve belirli periyotlarla yayınlayan kurumlar var ve bu kurumların araştırma sonuçlarına göre honda opelden çok daha sorunsuz bir marka.

bu arada hb-dizel-avrupa otomobil almaya çıkıp, benzinli sedan japon otomobili almak enteresan olmuş bence.

hondanın müşteri temsilcileri ne kadar iyi ise opelin ki o kadar kötüytmüş demek ki :)

birinci mevzu : yazdıklarıma cevap vermeni beklerdim ama esas demagojiyi sen yapmışsın yuvarlak bir yorum yaparak

ben hondanın sorunlu olduğunu ifade etmedim ki

sen yazdıklarımı tam olarak okumamışsın bence

ben sadece herhangi bir marka/model bir aracın sorunsuz olacağını kimse garanti edemez dedim.

haa garanti veriyorum satın alacağınız bir honda civic kesinlikle sorunsuzdur garantisi benim diyebiliyor musun???

ben hiçbir opel için garanti vermiyorum ama tavsiye ediyorum eğer şanslı iseniz ve aracınıza iyi bakarsanız opel olsun honda olsun bu araçlar sorun çıkarmazlar

ikinci mevzu : astrayı eleştirmişsin haklısın gerek avrupa gerek türkiye pazarında sınıfının en çok satan araçlarından olan astrayı tercih edenler çok yanlış bir tercih yapmışlar sanırım haklısınız. honda civic almamakla büyük hata yapmışız kusura kalma!!!

üçüncü mevzu : bir müşterinin iki yerel bayideki izlenimlerini gelmiş burada genele yayıyorsun

o zaman aşağıdaki linkte honda efe bayii (ankaranın önde gelen bir bayii) hakkında yazılanlar külliyen yalan oluyor

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=26981359

ben senin gibi değilim bu yazılanlara ragmen gider honda efe'den araç bile alırım

ayrıca hem ankara opal hemde afyon salimler opel bayiindeki müşteri temsilcilerinin ilgilerinde çok memnunum opel afyodaki ayşe hanım bıkmadan usanmadan bana yardımcı olmaya çalışmıştır. hala da arar sorar yani

ha ben yine de genelleme yapmıyorum ve diyorum ki

bütün burada tartıştıklarımız üzerine siz gidin bayi bayi dolaşın size en uygun aracı alım diyorum ne honda ne opel farketmez (babamın malı değil...)

marka fanatikliğine

çünkü araç alacak olan tecrübesiz arkadaşları yanlış yönlendiriyorlar...

bence asıl sen benim ne yazdığımı okumamışsın.

1-mercedes de alsan range rover da alsan opel de alsan honda da alsan kimse kimseye bu otomobil 0 sorunlu olacak, tek sorun çıksın gel yenisini vereyim gibi bir garanti veremez, zaten vermiyor da.

2-ama her markanın arıza istatistiği gayet net şekilde mevcut ve honda bu konuda opelden iyi durumda, yani opelde sorun çıkma ihtimali hondadan yüksek.

misal; lexus bu konuda senelerdir lider, mercedesin bile çok çok önünde.

3-yazdığım mesajın hiçbiryerinde astra ile ilgili en ufak bir eleştri yer almıyor, eleştirdiğim kanaatine nasıl vardığını çözemedim.

4- ben bu şartlarda bu 2 model arasında kalsam hiç düşünmeden astra alırdım, çünkü hem vergi hem tüketim olarak çok ekonomik, hem de iç mekan kalitesi ve yol tutuş olarak civicten iyi, iç hacmi de yeterli seviyede.

civic tercih eden arkadaşa aracının hayırlı olmasını dilerim.

• hayırlı olsun allah ailenizle kazsız belazsız kullanmayı nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 7 Ekim 2008; 19:28:09 >
  • HAYIRLI OLSUN.GALİBA LİSTE FİYATINDAN VERMİŞLER ARACI.HİÇ İNDİRİM YAPMAMIŞLAR.HİÇBİR EKSTRASI YOK MU ARACA VERİLEN?
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Hayırlı olsun, Civic şu anda sınıfının en iyisi, opelden uzaktan durmakla iyi yapmışsın. Sorunları var , astra ve vectra kazık gibi araba.

gece vakti iyi güldürdünüz beni sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

quote:

Orjinalden alıntı: VectrAirliness

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın, dediğinizde haklısınız, hondanın insana gösterdiği ilgi opel ile karşılaştırılamaz, onu bırakın servise yolunuz düşşe ki mutlaka düşer opel sorunludur, göreceğiniz muameleye ve adamların amatörlüğüne inanamazsınız. Civic'de zaten sorun oldukça nadirdir, servis zamanından servis zamanına uğrarsınız, 5-6 sene kullanırsınız tık demez.

civic aldım baslıgında bu ne opel düsmanlıgı
    kötü bir anınız mı oldu opel serviste?
    bende servisimden cok memnunum sizin söylediginizin aksine
    hem aracımı ordan aldım hemde bakımlarını yaptırıyorum
    en ufak bir tıkırtı duydugumda götürüyorum teste cıkıyoruz gerekirse saatlerce ugrasıyorlar
    ufak tefek taş sıyrıklarında rötusunu , koltuk yaglamaya götürdügümde bile ic dıs temizliğini sormadan yapıyorlar
    demek ki 1-2 servis kötü diye suçu opel markasına atmak yanlıştır

opel servislerinin rezilliğini tartışacak değilim bu konuda, 10 kişi sizin gibi düşünüyorsa 90 kişi benim gibi düşünüyor.

kim senin gibi düşünüyor.hani göster.alman arabasıyla japon arabasını birmi tutuyosun sen.yeni civiclerin hepsinde cam sorunu ve 2-3tane daha sorun vardı sıfır aldığın araba servise giriyo hemen düzeltiyolar o sorunları.opelde öylemi hemen al arabanı yoluna devam et.şu yeni civicleri hiç sevmem zaten.sana tavsiyem bi yeni civic'e bin birde git istediğin alman arabasına bin farkı gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 7 Ekim 2008; 22:37:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Şu yorumu okuyan biri jettanın civcten 2 sınıf yukarıda olduğunu düşünecek

Saolsun doğuş malını pazarlayarak jettayı insanlara bmw 3 gibi mercedes c gibi göstermeye bayılıyor.

İnsanlarda araçları bu edada görmeye devam ediyor nedense.

Aferim sizlere kendiizi kandırmaya devam edin :)

Bu arada playmaker denilen aslında kim olduğu forumca genel olarak eskilerden beri bilinen arkadaş (yani gereksiz biride diyebiliriz) şu forumda nedense sürekli bir sorun çıkarmaya bayılıyor. Opelleri kötülemek renoları yerden yere vurmak gerektiği yerde yeni c serisini bile dandik olarak görmeye bayılıyor.

Boşverin cevap yazmayın derim

Saolsun doğuş malını pazarlayarak jettayı insanlara bmw 3 gibi mercedes c gibi göstermeye bayılıyor. sen bu laflarla hiç bir yere varamassın sana söliyeceğim tek şey orta sınıf sedan bütün otomobillere bin sonra gel burda civic veya corolla jettadan daha iyi de o zaman helal olsun sana dicem.yeterki arabaları kullanıp yorum yap

• Park sensörü ve iç döşeme koruma çeki hediye etti. Park sensörünün 450ytl civarı olduğunu söyledi vsvsvs. 38bin e herşey dahil olarak anlaştık. Liste fiyatı 38.100 ytl idi aracın.

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzhz

HAYIRLI OLSUN.GALİBA LİSTE FİYATINDAN VERMİŞLER ARACI.HİÇ İNDİRİM YAPMAMIŞLAR.HİÇBİR EKSTRASI YOK MU ARACA VERİLEN?
  • Hayırlı olsun.Güzel ve iyi bir tercih yapmışsın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.