Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafeinsiz kahve var mı? bilen gören yardımcı olmak isteyen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Starbucksdaki guatamola ya en yakını hangisi

Hocam burda alacağınız en düşük kahve bile aslında starbucks' kahvesinden daha lezzetli gelecektir size, bunu rekabet amaçlı değil de biri fabrikasyon üretim diğeri gurme bi lezzet fakat yine de yakın bir lezzet isterseniz brazil santosu sipariş verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikdeniz

merhaba, paylaşımı yapan arkadaşa teşkkürler, acaba daha önce bu firmadan türk kahvesi alıp yorum yapabilecek var mı? Ben sirkeciden taze çekilmiş İhsan Kurukahvecioğlu alıyorum.

ben teşekkür ederim normalde ben yemen kahvesinin türk kahvesi çekimini alıyorum ancak, şun için stokta o yok onun yerine türk kahvesi için en yakın ethiopia limu var ondan olabilir hocam benziyor lezzet, sizin aldığınız yeri biliyorum orada brezilya rio minas kahvesi kullanılıyo ve gerçekten başarısız bi kahve bunun tadına bayıllacaksınız o zaman :)
  • Hocam kahveye karşı hep merakım oldu,sizce ne ile başlamalıyız, şöyle 25 liralık çeşit oluyor mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

Hocam kahveye karşı hep merakım oldu,sizce ne ile başlamalıyız, şöyle 25 liralık çeşit oluyor mu :)

Hocam french pressinizin olduğunu varsayarak ilk başlayan birisi için tavsiyem kesinlikle colombia ex. sipariş edebilirsiniz, tabii french pressiniz yoksa kahveyi demlemek için french press te almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

kafeinsiz kahve var mı? bilen gören yardımcı olmak isteyen :D

Hocam benim bildiğim kadarıyla yok ama siz yine de mail atın sorun isterseniz, eğer talep oluyosa getirttiriyolar zaten
  • Haber için teşekkürler...
    Daha önce 2 kg almıştım ama bitmedi.Kampanyayı görünce 1 kg daha aldım stokta bulunsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

Geçen kampanyada ben almadım ancak bu kampanya için özel sunulan 3 çeşit yöresel kalite olarak tartışılmaz bence hocam. Belki sizin için uygun olacak kavurma derecesini yanlış seçmiş olabilirsiniz.

Olabilir hocam. Az kavrulmuş seçmiş olabilirim. Belki denerim yine.

• rynell kullanıcısına yanıt
    Ooo hocam siz stokcu çıktınız :)
  • Arkadaşlar birazdan mehmet bey gelecek eğer genel sorularınız varsa ona sorabilirsiniz ben okula dönmek durumundayım kusura bakmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Haber için teşekkürler...
    Daha önce 2 kg almıştım ama bitmedi.Kampanyayı görünce 1 kg daha aldım stokta bulunsun diye.

hocam 10 lira için nba almadın geldin 15 gün sonra bayatlayacak kahveyi stokluyorsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de türk kayvesi aldım 1kgdan biraz fazla ama çok bilgim yok nasıl kavrulmuş iyi olur çekirdek mi iyi olur rastgele aldım bakalım
  • 3D secure "sistemden kaynaklı hata olmaktadır" diyor, alışverişi gerçekleştiremedim.

Düzenleme: Sorun halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veotaar -- 12 Şubat 2015; 15:01:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Ben de türk kayvesi aldım 1kgdan biraz fazla ama çok bilgim yok nasıl kavrulmuş iyi olur çekirdek mi iyi olur rastgele aldım bakalım

Türk kahvesinde orta kavrulmuş idealdir hocam rastgele ama doğru bir seçim yapmışsınız birazdan firma sorumlusu da gelecek başlığa aklınıza takılan soru varsa ona sorabilirsiniz...
  • Merhabalar,

E-Gurme.com sitesinin sorumlusu Mehmet ben,

Kafanıza takılan tüm sorunları sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Merhabalar,

mehmet bey Kafeinsiz kahve isterik.
    şerif başaran olsun starbucks olsun getiriyor. sizden de bu şekilde bir atak var mı?

• quote:

Merhabalar,

Şükür kavuşturana Mehmet bey forumumuza hoşgeldiniz, ben bilgi verirken yanlış bilgi veririm diye çok zorlanıyordum :)
  • quote:

Merhabalar,

merhaba, hoş geldiniz, arçelik telve maknası kullanyorum, sitenizden Türk Kahvesi Öğütülüş Biçimi: seçeneği olarak nasıl bir tercih de bulunmalıyım.
  • quote:

Merhabalar,

Ben kahve önerisi alabilir miyim yeni başlayan birisi için ?
  • quote:

Merhabalar,

Ben de kahve önerisi bekliyorum hocam frech press ile kullanmalık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.