Şimdi Ara

23000-25000 arası araba tavsiyesi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 23000-25000 arası 2 aydır araba bakıyorum ama halen karar verebilmiş değilim. aklımda hangi araba varsa biri çıkıp onun satımı zor, bunun parçası pahalı, şunun konforu yok, o para ona verilir mi diye onlarca şeyler söylüyor kafam çok karışık...zaten verilecek para tam arada bir yerde olması biraz zorlaştırıyor işimi zannedersem.:) niyetimde fiat punto evo 14. tüplü var. buna niyet etmemdeki sebep işe git gel günde 70 km yol yapacak olmamdır. az yakan ve hoş görünen genç işi biraz genişce bir araç almak istiyorum. Sizlerin fikirleri benim için önemli, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• Senin ilacın Megane 2 hb .
  • O poloya o parayı verecegime çocuk esirgeme kurumuna bağışlarım o parayı :)

Dizel grande punto öneririm 25 bine çok temiz evo denk gelmez diye tahmin ediyorum şuan bende 2006 grande punto var dizel cam tavan ortalamam 5.2 lt ( kış lastiği ve çoğunluk şehir içi )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto veya pug 207 dizel gonul rahatligiyla kullanabileceginiz araclar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediğiniz aralıkta ben corsa 1.2 aldım 2008 model 38 binde...
    Çok sağlam ve oturaklı bir araba, ilk kalkış biraz sıkıntılı, gaza fazla basmak gerekiyor ama gidişi hiç fena değil, aldığımda depo can çekişiyordu, 150 liralık benzin koydum, 450 km oldu, halen çeyreğin bir tık altında benzin var ki, hep soğuk motor kısa mesafe...
    Tavsiye ederim...

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    tercih edilebilir fakat polo düşünmüyorum. bu paraya model olarak çok düşük denk geliyor. ayrıca temizini bulmak zor. istanbul plakalıysa hiç yaklaşma diyorlar nedense :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70.000TL İlk Araç Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • corsa 1,2 ye bakıcam. yalnız kalkış ve konfor olarak önemli ben iskenderunda yaşıyorum ışıklarda insanlar pek sabırsız buralarda. ayrıca sol şeridi kullanmak mesele oluyor insanlar ansızın ensenize gelip korna çalıyorlar.. bu yüzden anlık hızlanabilen bi araç olması gerektiğini düşünüyorum. renault megan extrem kasa 2009 var arkadaşımda 28500 tl ye bırakırım diyo. sadece bagaj kapağı değişmiş serviste. oda kanala girdiği için. kime dediysem avrupa arabalara bak bırak o tarz arabalar pek iyi olmuyor diye tepkiler alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanforce -- 31 Aralık 2014; 15:22:11 >
  • Punto

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Tasarım kısmı kişiden kişiye değişir. Bence bunun dışı fiyatına göre güzel.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2001-model-volkswagen-polo-1.4-benzinli-mavi-69000-km-193123205/detay

Bu arabanın edeceği en fazla 12-13 bin lira.Fazlası zarar ziyan.Git doğan slx al daha iyi hiç olmazsa parçası ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Tasarım kısmı kişiden kişiye değişir. Bence bunun dışı fiyatına göre güzel.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2001-model-volkswagen-polo-1.4-benzinli-mavi-69000-km-193123205/detay

çok zekice bir tercih bravo.

araba bildiğin liseye başlayacak yaşı itibarı ile...
    donanım desen o da ne :D

donanıma ne gerek var öndeki amblem yeter di mi

Ben forumdaki vw fanlarından değilim. Stedeki ilanlara baktım ve bu araçın dışı temiz görünüyordu. O yüzden yazdım.

• Honda Jazz 1.4+Tüplü şekilde tam senlik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Honda Jazz 1.4+Tüplü şekilde tam senlik...

geçen bi arkadaşta görmüştüm az yakan bi araçmış nerdeyse kokluyor, fakat tipi hoşuma gitse kaçırmıcamda işte..:( tavsiyen için tşkler.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanforce -- 1 Ocak 2015; 0:55:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanforce

quote:

geçen bi arkadaşta görmüştüm az yakan bi araçmış nerdeyse kokluyor, fakat tipi hoşuma gitse kaçırmıcamda işte..:( tavsiyen için tşkler.:)

Bide bunun Sedanı City var onada bak.Sen bunu düşün al geç yakıtı koklasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottomanforce

quote:

Bide bunun Sedanı City var onada bak.Sen bunu düşün al geç yakıtı koklasın

Abi haklısın çok güzel söylüyorsun.. yalnız o arabada 2008 mi 2009 dan sonra üretimi durmuş. özelliklerine baktım hoşuma gitmedi değil fakat fiyatları baya yüksek. temizini bulmak mesele.

• İkisininde Üretimi durmadı sadece Türkiye'ye getirilmiyor...Abd'de Jazz FİT adı ile satılıyor.Cityi bulamadım ama 25 bine çok temizi bulunur.Yeterki sen tmm ben bu arabayı alıcam diyeceksen hoşuna gitmedikten sonra isterse dünyanın en iyi arabası olsun...
  • Corolla hb bakabilirsin
  • Honda City + LPG

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dacia, peugeot ve clio'lara bakın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.