http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=83385&ad=SAMSUNG-C3053-BLACK-Cep-Telefonlari Şuanda şu telefonu beğendim ama tek kamerası VGA olduğu için almak istemiyorum.Bu telefonla aynı özelliklerde kamerası VGA olmayan ve kredi kartına peşin fiyatına taksitli alcağım için 0 bir telefon önerebilirmisiniz... Önem verdiğim özellikler; 1.3 Megapiksel ve üstü olabilir Uzun ömürlü batarya olması MP3 ve yüksek ses kalitesi Menülerin kilitlenmesi
2. Ellerde kredi kartına taksit yapan yer varsa 2. el daha iyi bir telefonda olabilir
Şimdiden herkeze teşekkürler...
linkte vermiş olduğun telefonu kullanıyorum ve gayet mennunum.Telefonun özelliklerine gelecek olursak: kamerası gerçekten çok kötü şarjı çok uzun gidiyor 4-6 gün arası mp3 olayına gelirsek önceki telefonum olan 6300 çok daha fazla çıkıyor ve daha kaliteli
bu telefon hakkında başka soracağın birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım
ikinci el k810i al hocam
vodafone kampanyalı g502 yi düşünebilirsin fiyat 40 tl kadar oynar
quote:
Orjinalden alıntı: laprace mp3 olayına gelirsek önceki telefonum olan 6300 çok daha fazla çıkıyor ve daha kaliteli
6300'ın sesi kalitesi daha iyi demek istedin dimi ? Bu Samsungun modelininde baya güzelmiş ses kalitesi..
6300 alabilirsin ses kalitesi güzel 2mpx batarya çok uzun gitmesede az gitmez
DIGIPHONE E711 nasıl bir telefondur kullanan var mı acaba ?