Şimdi Ara

23 yaşındayım hala sevgilim yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu yazdıklarımı anlatacak dostum yok o yüzden sizden bi fikir istiyorum 23 yaşındayım son 5-6 yıldır hiç sevgilim olmadı kızlar sürekli ilgi gösteriyo ama hiç birine yanaşamıyorum onlar iş atıyo konuşmaya çalışıyo yanlış bi şey söyleyip durumu mahvederim diye hep uzaklaşıyorum yada istemedende olsa tepki gösteriyorum çok kafama takıyorum bazı şeyleri karşımdaki insanda hep bi kusur buluyorum mesela son aylarda bi kız daha peşimde ben bu kızla çıkarsam gider yanımdaki insana da iş atar bana yapıtklarını onda da gösterir rezil olurum diye geri çekiliyorum bide kız benden uzun çok raha bide çevresinde sürekli kurt gibi biri bunu peşinden gidiyo ben yanımdaki insanı korumak isterim kimse ona ulaşamasın ama birazda rahatlayım bunun peşinden gidim zaman geçiririm diyorum çok karışık durumdayım bu olmasa başka birine karşı nasıl davranim yardımcı olun ciddi bi kız bulmak istiyorum ama yok aklı başında kimse kalmadı sanki dünyada sizce ne yapmam gerekiyo çevremdekilerde anlayacağınız üzere top gözüyle bakıyo ne dersiniz böyle kızlarla takılsam bunalırmıyım ama yalnız da kalmak istemiyorum her ikisine iyi yapacağım bi durum önerin ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonnn1 -- 22 Eylül 2013; 17:42:19 >

• leonnn1 kullanıcısına yanıt
    Mutlu olamadıktan sonra öyle kızlarla birlikte olsan ne olurki zorlama kendini şimdi olmuyorsa hiç olmayacak diye birşey yoktur çevrende biraz değişiklik yapmayı denemelisin vede korkularını birazda yenmelisin belkide sandığın gibi kızlar değillerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --ThugLife-- kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun sosyal baskıda çok etkili şu an baya bunalmış durumdayım dediklerine denicem çok saol
  • leonnn1 kullanıcısına yanıt
    rica ederim.

• sosyal baskı maskı hepsi kakara kukara hocam 22 yaşındayım daha geeçen rockncoke da bana kezbanlar iş attı ben de devam ettirdim olayı gittim hatunların yanına yemek yiyelim takılırız dedim verdikleri cevap niye oldu kezban olduklarını anlayınca uzaklaştım hemen benim bu yaşıma kadar 2+1 sevgilim oldu lisede yüzü sivilceli şişman ezik çocuk bendim işte ama unide kabak çiçeği gibi açıldım..

2 sevgilimden birisi boynuzladı gitti 6 ay sonra haberim oldu

kızın biriyle çok yakınlaştım ama itiraf edemedim şimdi nişanlandı eski sevgilisi ile evlenicek

2 sevgilimden diğeri ile hala beraberim allah bozmasın..

unide kızlı ortamlarda bulundum artık anlıyorum dertlerini hareketlerini falan bölümdeki erkek arkadaşlar beni kıskanırlardı çok çektim onlardan.. ikinci uni de hazırlıktayken kızlar teklif ediyordu 5 teklif aldım biri uzatmalıydı ona da tekmeyi bastım hocalarım falan baya yakışıklısın sen diyolardı hatta speaking sınavında karı kız meselesi konuştuk hocayla

sakın güvenme ama ilerletebildiğin kadar ilerlet derim elinde fırsat varsa kötü sonuçlanmasından korkma denemekten bişey olmaz baktın kötü gidiyor basarsın tekmeyi bi daha görüşmezsin baktın iyi gidiyor devam edersin ama korktuğun için vazgeçeyim deme bu fırsatları bi daha bulamazsın benden sana demesi..

olayın en ince yanı eğer hatunu internetten ayarlamicaksan yanındaysa eğlenceli olmakbaşka yolu yok bunun

• Bütün gün evde oturarak kızların ayağına geleeceğini sanıyorsan yanılıyorsun
  • urqun kullanıcısına yanıt
    bi benzer lise dönemide bende var vücudun biraz da oturması son sınıfta oldu ilk sevgilimde o zaman oldu birzda olsa anlaya bilirsin 0 dan hatta eksi bi dönemden böyle bi ana gelmek sonra bu böyle devam etti kızlar ilgi göstermeye başladı bende ne yapacağımı o zamandan karıştırmaya başladım hani öyle acayip tipten değilde birazda olsa bana aşırı bi güven olmaya başladı hep güzel kızlardı nasıl desem böyle içleri gidiyodu sanki beni gördüklerinde biraz delilikte var içte ben böyle bakan bana böyle davranan biriyle takılma yaşıyamam ama aşıkta olamam bi kızın peşinden ben gitmek isterim yada yanılıyorum...

bu arada arkadaşlarınla aran bozuldu böyle olunca büyük ihtimal benim de çevrem düşman olacak herkes fırsat peşinde ya yalaka olurlar böyle bi zamanda yada düşman herşeyim bi daha silbaştan olacak ama çok saolun biraz da olsa kendime gelmemi sağladınız ilgin için saol

bu arada kız netten değil sınıftan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 32 hiç sevgilim olmadı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu devirde herkes karakterine göre eş bulur.önce kendinize bakın sonra başkasına.kendinizde olmayanı başkasında istemeyin.karaktere önem veren birinin düzgün bir insan bulduğunda kaçırmaması gerekir.hayat tiple güzellikle de geçmez.karakter sağlam olsun diğerleri olur.aşk maşk da hikaye bence.

bunları neden yazdım bilmiyorum konuyla alakası da yok.ama bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonnn1

arkadaşlar bu yazdıklarımı anlatacak dostum yok
    Paylaş

kardeşim işte can alıcı nokta bu nokta. önce normal arkadaşlar, sıkı dostluklar edinmeye çalış. korkularını böylece daha kolay yenebilirsin. bi derdin olduğunda gidip anlatabilirsin. kızlar konusunda yardım alabilirsin..
  • agir psikotik kullanıcısına yanıt
    deniyorum ama sağlam dosluklar genelde uzun yıllar tanıdığın insana karşı oluyor benim her bulunduğum ortam böyleydi sınıf olsun mahallem birazda içine kapanık bi çocukluk geçirdim sonuç boş geçen arkadaşlıklar bazen hiç kimse olmaması daha iyi geliyor bana ama dediğim gibi sağlam insanlara değer vermeye çalışıyorum sanki yeni doğmuş gibiyi yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri
  • quote:

deniyorum ama sağlam dosluklar genelde uzun yıllar tanıdığın insana karşı oluyor benim her bulunduğum ortam böyleydi sınıf olsun mahallem birazda içine kapanık bi çocukluk geçirdim sonuç boş geçen arkadaşlıklar bazen hiç kimse olmaması daha iyi geliyor bana ama dediğim gibi sağlam insanlara değer vermeye çalışıyorum sanki yeni doğmuş gibiyi yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri

benim 6 yıllık arkadaşlıklarım var. bir çoğu ilkokuldan olup da görüştüğüm insanlardan daha yakın bana. daha çok destek oluyorlar. emin ol sende sağlam bi insana denk geliceksindir. ondan sonra onun arkadaşlarıyla tanışacaksın ki. sağlam adamın arkadaşları da sağlam olur. böylece çevren gelişecek, büyüyecek.. Ayrıca hiç kimse olmasın diye düşünmek yanlış. dertleşebileceğin birilerinin olması her zaman iyidir

• agir psikotik kullanıcısına yanıt
    saol kardeş dediğin gibi burda yazılanları okumak daha farklı fikirleri edinmek bile biraz olsun kafamı dağıtmamı sağlıyo desteğin için çok teşekkürler
  • Belki de şahin egzozu iken ferrari ye yerleşmeye çalışıyorsundur?

• quote:

saol kardeş dediğin gibi burda yazılanları okumak daha farklı fikirleri edinmek bile biraz olsun kafamı dağıtmamı sağlıyo desteğin için çok teşekkürler

rica ederim kardeşim, her zaman.
  • Bende 26 yaşındayım 2 yıldır benimde sevgilim yok :) kısmet işidir bunlar takma kafaya
  • Biride dememişki o sondaki paylaş ne?
  • ben de iyi şeyler ummayı terketmek üzereyim.içimdeki enerjinin bi gün ölmesinden korkuyorum.çıkış bulamıyorum yurtdışına gideyim diyorum ama önce üniversitemi bitirmem lazım.canım sıkılıyo. tünelin ucu benim için büyük ihtimalle uçuruma çıkacak..sizin durumunuz iyi bence en azından peşinizden koşan birileri var ,istediğiniz gibi birisini bulmanız uzun sürmeyecektir.
  • Akışına birak n.n

• senin 5-6 yıldır yokmuş benim 24 yıldır yok

• Hayata gelme amacımız sevgili edinmek , senin nasıl 5 yıldır sevgilin olmaz.Sen boşa yaşamışsın müdür git köprüden at kendini daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.