Şimdi Ara

23 ve 7 sayıları ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu buraya açmamın sebebi ciddi oluşumdur . Konu dışına bu yüzden açmadım .

23 Filmini çoğunuz izlemiştir . Ben 2-3 kez izledim . O günlerin ardından filmdeki adama döndüm . Rastgele bir anda hiç aklımda olmayan bi zamanda 23 karşıma çıkıverirdi . Size birkaç gün önce yaşadığım bi olayı anlatacağım . Öncelikle lise 3. sınıfa gidiyorum . 3 yıldır sabahları belediye tarafından gönderilen biletle binilen servis benzeri bi otobüsle okula gidiyorum . Neyse , o gün şans eseri evden geç çıktım . Otobüsüde kaçırdım . Belediyenin önüne gidip 1 numaraya bincektim . Bizim okulun önünden geçiyordu . Durakta uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşımla karşılaştım . O gün minibüste birbirimizle muhabbet felan ettik . Daha sonradanda konuşmaya başladık . Kısacası o gün otobüse geç kalışım ile arkadaşımla tekrar bağlantı kurmuştum . Neyse o gün okulda bahçede arkadaşlarla duruyorduk . Bir ara elim ceketimin cebine girdi . Elime geç kaldığım için kullanamadığım otobüs biletim geçti . Bilet numarası ise 23 ile başlayıp ardındaki birkaç rakamda 2 ve 3 lerden oluşuyordu . Tabi bende de 23 ile ilgili bir takıntı varya , bunların tesadüf olamayacağına karar verdim .

Bir keresinde ise beden eğitimi dersinde sağ baştan öğrenciler bir iki üç diye bağırıyorlardı bilirsiniz işte . Banada 23 rakamı denk geldi . Not : Sözde boy sıralamasına göre dizilmiştik ama bende dahil herkes rastgele dizilmiştik.

7 rakamı ise bilmiyorum . İçimde ona karşıda bir ilgi var gibi .

Acaba sizdede böyle takıntılar sayılarla bağlantı kurma vb durumlar oluyor mu arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

Sen secilmis kisisin , iddaada gordugun ilk 5 maça 2-3 oyna demek istemis sana bu ilahi guc. Bende hemen oynamalisin

Allah aşkına konu dışına git kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada bir benzeri oluyordu.Nezaman saate baksam hep benzer,aynı rakamlar gözüküyordu 23.23 12.21 11.11 gibi.Geceleri uykudan uyanım uyanıp saat bakardım,her seferindede bu tür rakamlara denk gelirdim.Uzun süre devam etti 1 sene civarı çok rahatsız olmuştum nasıl desem tedirgindim yani.Sonra aslında bunun beynimin bi oyunu olduğunu kendimi şartlandırdığımı anladım.Yani aslında başlarda benim saate çok fazla baktığımı ancak sadece bu rakamlar dikkatimi çektiği için bunların aklımda kaldığını anladım.(Geceler uyanıp uyanıp saate bakmaktan öncesi).Zamanla üzerine düşmeyince geçti.Seninkinden biraz farklı ama mantık aynı kafaya takmıycaksın gün içinde takip et bak kim bilir kaç olaydan sonra o 23 sayısı sana denk gelmiştir

• Hocam sen avatarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ekin0011

Banada bir benzeri oluyordu.Nezaman saate baksam hep benzer,aynı rakamlar gözüküyordu 23.23 12.21 11.11 gibi.Geceleri uykudan uyanım uyanıp saat bakardım,her seferindede bu tür rakamlara denk gelirdim.Uzun süre devam etti 1 sene civarı çok rahatsız olmuştum nasıl desem tedirgindim yani.Sonra aslında bunun beynimin bi oyunu olduğunu kendimi şartlandırdığımı anladım.Yani aslında başlarda benim saate çok fazla baktığımı ancak sadece bu rakamlar dikkatimi çektiği için bunların aklımda kaldığını anladım.(Geceler uyanıp uyanıp saate bakmaktan öncesi).Zamanla üzerine düşmeyince geçti.Seninkinden biraz farklı ama mantık aynı kafaya takmıycaksın gün içinde takip et bak kim bilir kaç olaydan sonra o 23 sayısı sana denk gelmiştir

Hocam şimdi farkettm mesaj sayım ve konunun açılma dakikası . ayrica tel saatimde 23.00 ı gösteriyor şuan..

• quote:

Banada bir benzeri oluyordu.Nezaman saate baksam hep benzer,aynı rakamlar gözüküyordu 23.23 12.21 11.11 gibi.Geceleri uykudan uyanım uyanıp saat bakardım,her seferindede bu tür rakamlara denk gelirdim.Uzun süre devam etti 1 sene civarı çok rahatsız olmuştum nasıl desem tedirgindim yani.Sonra aslında bunun beynimin bi oyunu olduğunu kendimi şartlandırdığımı anladım.Yani aslında başlarda benim saate çok fazla baktığımı ancak sadece bu rakamlar dikkatimi çektiği için bunların aklımda kaldığını anladım.(Geceler uyanıp uyanıp saate bakmaktan öncesi).Zamanla üzerine düşmeyince geçti.Seninkinden biraz farklı ama mantık aynı kafaya takmıycaksın gün içinde takip et bak kim bilir kaç olaydan sonra o 23 sayısı sana denk gelmiştir

Amerikayı haraca bağlamaızla ilgili konu vardı hocam baktın mı

Pek bilimsel temelli olmayan bir teoriye göre bunu kafamızdaki biyolojik saat ile takıntılarımızın çakışmasından kaynaklandığını okumuştum, bi ara bende de 19:03 19:05 19:07 takıntı değil ama ne zaman telefonun saatine baksam bu vakitlere denk geliyordu tabi sonra unuttum takıntılı değildim pek ama denk geldiğimde mutlu olyordum nedense, fanatik gs liyim bir de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet baktım hocam.Pek girmek istemiyorum bu tür muhabbetlere ,sizin yaptığınız gibi biraz karşı çıkıldığında kötü olan biz oluyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 sayısı ile ilgili
    17 yıl önce açıldı
    Toplam sembolü ile ilgili 3 soru.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet baktım hocam.Pek girmek istemiyorum bu tür muhabbetlere ,sizin yaptığınız gibi biraz karşı çıkıldığında kötü olan biz oluyoruz

Sanırım yanlış anlaşılmışım kusuruma bakmayın, amacım sizi kırmak veya olumsuz başka bir durum altına sokmak değildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RidingJoe

Hocam sen avatarsin

Ulan x23 güldüm lan ahahahaahah

• ara da bir bana da oluyor hele ki bu 7 yok mu çok peşimde dolaşıyor geçen hafta stajdan çıktım saat 19:07 kahvenin önünden geçerken Ronaldo gooool diye bağırışıyolardı 7 7 7 7 7 yedin beni
  • Merhaba neo,

Kırmızı hapı içersen gerçek dünyaya gelirsin,
    Mavi hapı içersen sahte hayatına geri dönersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guthrath

Merhaba neo,

Kırmızı hapı içersen gerçek dünyaya gelirsin,
    Mavi hapı içersen sahte hayatına geri dönersin..

Matrix i hiç ama hiç izlemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.