Şimdi Ara

23 Ocak'ta Sehit olan Askerlerimizin Naasina Ulasildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin Afrin ilçesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 23 Ocak 2018'de şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşlarına ulaşıldığını açıkladı.

    TSK tarafından Afrin'de başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nın 2'nci gününde Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ile birlikte şehit düşen 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşı bulundu. Kayseri Valisi Süleyman Kamçı şehit uzman çavuşun bulunan naaşının saat 23.00 sıralarında Kayseri'ye getirileceğini ve yarın Garnizon şehitliğinde toprağa verileceğini açıkladı.

    Kayseri 1. Komando Tugayı'ndan silah arkadaşlarıyla birlikte Afrin'e giden ve Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Mehmet Muratdağı'nın ve Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta naaşı teröristler tarafından gömülmüştü. Kayseri'deki Muratdağı ailesinin günlerdir beklediği haber bu akşam geldi. Şehidin naşının bulunduğu kendilerine bildirildi. Vali Süleyman Kamçı, şehidin naaşının bulunarak Kayseri'ye getirileceğini doğruladı. Vali Kamçı, "Şehidimizin cenazesi bu gece 23.00 sıralarında kentimize getirilecek. Yarın da askeri ve dini törenle Garnizon şehitliğinde toprağa verilecek" dedi.

    Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İl Kongresine Kayseri'ye bir süre önce geldiğinde şehidin annesi Sibel Muratdağı ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte görüşmüş, şehidin cenazesinin bulunması konusunda kendisine söz vermişti.

    https://m.mynet.com/tsk-dan-kayip-asker-aciklamasi-naaslarina-ulasilmistir-guncel-3915200


    Çok acı bir haberdi hepimiz icin. Bulunmasi acimizi az da olsa hafifletecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Mart 2018; 22:47:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mekanları cennet olsun
  • Kimsenin umrunda degil miymis ya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Bab Operasyonu sırasında yakılan askerler gibi, naaşa ulaşılamama durumu yaşamadılar şükür. Bir mezarları olucak en azından
  • Allah rahmet eylesin, bize hakkınızı helal edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun kahramanlarımızın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.