arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. forumu takip etmeye çalışıyorum fakat 1 hafta içinde en fazla 25bin ytl 'ye bir dizel araba alacağım. şu anda kia rio 2006 1.5 crdi kullanıyorum. arabanın arkası dengesiz olduğu ve frenleri ciddi anlamda tutmadığı için bu açıkları kapayabilecek bir araç arıyorum.
25bin ytl üst sınır. 15 milyarrlık arabalar önermezseniz sevinirim. 25bin tamamiyle gözden çıkarıldı =) kesinlikle dizel bir araç olacak şimdiden teşekkür ediyorum.
90 hp lik multijet Grande Puntoları düşünebilirsin. 1.3 motoru ile vergiden biraz avantajın olur. Ayrıca abs esp standart ve 5 yıldızlı güvenlik var. Donanımıda iyi.
benm peder şimdilik fiat 'ı liste dışı tutuyor gibi ama teşekkür ederim.
Era olurmu?27 'ye çok rahat alabilirsin.
sınırım tam 25, bi de kredi filan kullanılacak çnkü
şunu da belirtmek isterim benm içn önemli olan yol tutuşu ve yakıt
çnkü kia da ki eksik yol tutuşu ve virajlarda 360 attığım oldu =)
Ford Focus Trend TDCİ bulabilirsin Yada sıkı bir pazarlıkla corolla 4D4
quote:
Orjinalden alıntı: rochss
( az da olsa grande puntoya da ısınmaya başladm =) )
seçeneklerine ulaştım yorumlarınızı bekliyorum
1.5 80 hp lik megane 2 bulabilirsin belki pazarlık ve şansla beraber 100hp lik bile bulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: onkax
arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. forumu takip etmeye çalışıyorum fakat 1 hafta içinde en fazla 25bin ytl 'ye bir dizel araba alacağım. şu anda kia rio 2006 1.5 crdi kullanıyorum. arabanın arkası dengesiz olduğu ve frenleri ciddi anlamda tutmadığı için bu açıkları kapayabilecek bir araç arıyorum.
25bin ytl üst sınır. 15 milyarrlık arabalar önermezseniz sevinirim. 25bin tamamiyle gözden çıkarıldı =) kesinlikle dizel bir araç olacak şimdiden teşekkür ediyorum.
sizin rio da abs yok mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: johnmcclane
quote:
D4D olacaktı sanırım
Aynı anda yazı okumaya calısınca boyle oluyor demek kı Suc bende değil bu araba modellerını ıyıce karmasık ısımlerle pıyasaya cıkaranların
hyundai getz. uygun fiyat, uygun yakıt, bol donanım. digerlerinin parayla sattığı donanım getz de standart. en az 5 ytl fark vereceksin bu da enaz arabasına gore 10 a cıkıyor. getz al aradaki fiyat farkınıda yakıtına harca pasa pasa kullan.
temiz bi cerato bul...
Renault Megane 1.5 DCİ Dynamic (2004-2005) model şiddetle tavsiye ederim bende alacağım, forumu incelediysen megane hakkındaki güzel görüşleri anlarsın..
bence bu paraya alacağınız dizel vede sağlam bir arabanın kmsi bir hayli yüksek olacaktır bende farklı bir şey diyorum ford focus ghia 2006 1.6 alıp lpg takılması yada önceki kasa corolla alıp lpg takılması en azından çok iyi araçlar olmuş olur performanslarıda iyi olur yol tutuşlarıda iyi olmuş olur hatta o paraya laguna mondeolar bolca var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: johnmcclane
quote:
D4D olacaktı sanırım
Aynı anda yazı okumaya calısınca boyle oluyor demek kı Suc bende değil bu araba modellerını ıyıce karmasık ısımlerle pıyasaya cıkaranların
doğrusun walla...
quote:
Orjinalden alıntı: ALOK
quote:
2006 riolarda abs yok :S
bu arada lpg istemiyoruz , çok şey istiyoruz galiba =))
megane lar hakkında çok laf var iyi de kötü de kararsız kaldık..
Yazdıklarınızın arasında en iyisi Megane gibi duruyor...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ALOK
quote:
2006 riolarda abs yok :S
bu arada lpg istemiyoruz , çok şey istiyoruz galiba =))
megane lar hakkında çok laf var iyi de kötü de kararsız kaldık..