Şimdi Ara

225-45-17 goodyear eagle f1 asymmetric 2 (ALINDI İZLENİMLERİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
1
Favori
17.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımın üstünde gelen lastikler 225-45-17 pirelli p7 lastikti genel olarak sert bir lastik oldugu icin eski aracimdan biliyorum lastikleri bayide çıkartıp hemen ilan verip sattım

Yazlık lastik arayışlarına girdim bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 225-45-17 goodyear eagle f1 asymmetric 2 aldım

Ab etiketi en iyi olan lastikti buna dikkat ettim alırken
    Lastikten çok memnun kaldım
    Daha önceki lastiğim aynı ebat michelin premicy 3'dü
    Lastik yukuşak ve yol tutuşu çok etki ediyor yağmurlu hava fren mesafesi oldukça başarılı

Bu ebat lastik alacaklara tavsiye ediyorum memnun olursunuz

225-45-17   goodyear eagle f1 asymmetric 2 (ALINDI İZLENİMLERİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 27 Nisan 2015; 16:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 215 50 r17 lastik alacağım ve incelemelerim sonucunda goodyear efficientgrip performance karar verdim. Islak zemin A yakıt B sessizlik 68 DB isterseniz bunda bakın. Kullananlar çok memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Bende 215 50 r17 lastik alacağım ve incelemelerim sonucunda goodyear efficientgrip performance karar verdim. Islak zemin A yakıt B sessizlik 68 DB isterseniz bunda bakın. Kullananlar çok memnun.

Good year o serisi degilde benim paylastigim serisi iyi gibi

• Pırellide bak bence etiket değerleri iyi duruyohttp://www.pirelli.com/pirellityre/tr/tr/car/cinturato_p7_blue.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Pırellide bak bence etiket değerleri iyi duruyohttp://www.pirelli.com/pirellityre/tr/tr/car/cinturato_p7_blue.html

Aracin ustunde vardi p7 memun olmadigim icin sattim ben

• Bende a3 var.40000 km lastik değiştirdim.En büyük sorunum sesdi.araştırmam sonucu nokian line aldım araba 47000 km lastikten çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim 225/45/R17 ebadında....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yepyepcool

Bende a3 var.40000 km lastik değiştirdim.En büyük sorunum sesdi.araştırmam sonucu nokian line aldım araba 47000 km lastikten çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim 225/45/R17 ebadında....

Nokian yaz lastigi hic kullanmadim bir bakim tessekur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bumu ?

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-225-45-r17-91v-nokian-line-lastik-uretim-yili2014/productDetails.aspx?productId=otkmt428330&categoryId=259720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 24 Ocak 2015; 20:49:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hocam bumu ?

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-225-45-r17-91v-nokian-line-lastik-uretim-yili2014/productDetails.aspx?productId=otkmt428330&categoryId=259720

Evet bu lastik ben çok memnunum arabamın sesi azaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de 225/45r17 lastik bakıyorum ve bir test sonucuna ulaştım. en iyiden en kötüye sıralanmış buyrun linki

http://www.testberichte.de/f/0/2590/532.554.570.590/1.html

ben bu listeye göre XL yani extra load, kodlu nokian lastiği bmw araca runflat söküp yeni bir 17" jant alıp kullanmaya karar verdim. Nokian ZG2 modeli uygun fiyatlı hatta runflat olanı bile çok uygun. yada hankook s1 evo düşünüyoırum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 25 Ocak 2015; 2:58:04 >
  • Temmuzdan beri Good Year Eagle F1 As2 - 225-45-R17 -Y serisi lastikleri kullanıyorum. Daha öncesinde Continental CSC3 vardı. Seçenekler içerisinde en iyisi Good Year diyebilirim.
  • 3 senedir iki aracımda da 225/40/18 Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 kullanıyorum. Goodyear bu lastiğin üst modelini çıkarana kadar da değiştireceğimi sanmıyorum, gerçekten çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

ben de 225/45r17 lastik bakıyorum ve bir test sonucuna ulaştım. en iyiden en kötüye sıralanmış buyrun linki

http://www.testberichte.de/f/0/2590/532.554.570.590/1.html

ben bu listeye göre XL yani extra load, kodlu nokian lastiği bmw araca runflat söküp yeni bir 17" jant alıp kullanmaya karar verdim. Nokian ZG2 modeli uygun fiyatlı hatta runflat olanı bile çok uygun. yada hankook s1 evo düşünüyoırum.

Tesekkur ederim inceliycem

• A3 aracimda ayni ebatta csc5 kullaniyorum cok ama cok memnunum.Ozellikle islak zeminde yol tutusu harika.Virajlarda vs hic kayma yaptirmiyor tavsiye ederim.konfor zaten cok iyi soylemeye gerek yok.

F1 csc5 e gore bi tik daha iyi yol tutusta ama sert tabanli oldugu icin konforsuz ve sesli bir lastik.

• Bende Golf 7 icin ayni ebatta lastik alacam. Konuyu takip edeyim :)

Pirelli P7den memnun kalmadim .

Epeydir arastiriyorum.

Konfor da onemli olduğu icin secenegi ikiye indirdim.

GY F1 ve primacy3.

Gy F1 91V etiket degeri olarak da cok iyi. 91W den itibaren tuketim C , gurultu 69 db. Primacy3 de ayni.

91v bence yeterli olur tuketim daha onemlisi konfor olarak iyi olur.

Su an kararim bu yani . Bugunlerde ben de siparis verecem. Bu arada kliksada F1 91v 250 civarı ve 5 stok varmis. Ya sen al ya da 1 haftaya ben alirim

• Ben son iki seferdir aynı ebatta Goodyear F1 asimetrik alıyorum özellikle yol tutuş çok iyi. Mich.conti. De iyi lastikler ama çabuk bitiyor ve fazla yumuşak Türkiye yolları için bence

• Arkadaslar yalnizca bu etiket degerlerine bakiliyor ancak tum bu degerler her uretici tarafindan ayri ayri yapiliyor ve bu degerler veriliyor.Yani iki ayri markani b verdigi degerin bir paralelligi yok.Uine testler cok daha guvenilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Arkadaslar yalnizca bu etiket degerlerine bakiliyor ancak tum bu degerler her uretici tarafindan ayri ayri yapiliyor ve bu degerler veriliyor.Yani iki ayri markani b verdigi degerin bir paralelligi yok.Uine testler cok daha guvenilir.

Benim de dikkatimi çekiyordu, bazı modellerde gürültü değeri ile kullanıcı yorumları arasında biraz tutarsızlık var ve sebebi de etiket değerlerinde her üreticinin kendi ölçümünü yazması.

• conti sport contact 5 ve eğer fiyatı daha uygun ise bridgestone potenza
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

Temmuzdan beri Good Year Eagle F1 As2 - 225-45-R17 -Y serisi lastikleri kullanıyorum. Daha öncesinde Continental CSC3 vardı. Seçenekler içerisinde en iyisi Good Year diyebilirim.

Sertmi lastik hocam good year yani

Ses yapiyormu ? En onemlisi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 25 Ocak 2015; 16:01:50 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.