Şimdi Ara

224.999,00 TL'lik LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıcak fırsatlara mı açsam dedim ama buradakiler de duysun. Kesinlikle bu fırsatı kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 24 Ağustos 2015; 18:39:39 >

• Televizyonu alabilmek için evimi ve sağ böbreğimi sattım. şuan televizyon kutusunda yaşıyorum oldukça geniş ve ferah. televizyona gelince gayet güzel.

artıları: kutunun büyük olması

• televizyonu alabilmek için evimi ve sağ böbreğimi sattım. şuan televizyon kutusunda yaşıyorum oldukça geniş ve ferah. televizyona gelince gayet güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağara

Sözlük başlığıyla konu açmayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 24 Ağustos 2015; 18:42:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhahahsga yorumlar efso ya

• televizyonu alabilmek için evimi ve sağ böbreğimi sattım. şuan televizyon kutusunda yaşıyorum oldukça geniş ve ferah. televizyona gelince gayet güzel
  • 10 tane kaptım eşe dosta dağıtırım kaçırmayın çok ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalga geçiyorsunuz ama alınca farkı hissedersiniz, rahat olun. İmzamdaki televizyonu Teknosa'dan almıştım, sorusu olan varsa yanıtlayım.

• 100 tane aldım haftaya tanesi 300k dan satacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 24 Ağustos 2015; 18:46:20 >
  • Ben bu satın aldım 1 TL para üstünü vermediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Dalga geçiyorsunuz ama alınca farkı hissedersiniz, rahat olun. İmzamdaki televizyonu Teknosa'dan almıştım, sorusu olan varsa yanıtlayım.

Neden her aldığın eşyayı imzaya eklıyorsun ''bakın bende bunlar var'' algısı mı yaratmaya çalışıyorsun nedir bu açgözlülük ?
  • Sağol kardeş 5 tane kaptım. Böyle fırsat zor gelir.

• Burası Donanım forumu ve üyelerin imzalarında genellikle kullandıkları ürünlerin bilgisi yazar. Burası sözlük, Kızlarsoruyor.com, oyun forumu veya din forumu falan değil. Teknoloji forumu ve doğal olarak sahip olduğum teknolojik ürünleri imzama eklemem tabii bir şey.

• MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya gelmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

Dalga geçiyorsunuz ama alınca farkı hissedersiniz, rahat olun. İmzamdaki televizyonu Teknosa'dan almıştım, sorusu olan varsa yanıtlayım.

Neden her aldığın eşyayı imzaya eklıyorsun ''bakın bende bunlar var'' algısı mı yaratmaya çalışıyorsun nedir bu açgözlülük ?

Asil amaci imzaya yazmasinin normalde fikir alisverisi icin ama arkadasin ne icin bilemem

• Iyice ekşi sözlük oldu burasi. Ayni baslik daha önceden ekşi sözlükte açıldı ve dh de en begenilen mesaj ekşide debe'ye girdi. Daha deminde beymende 329 tl ye satılan kürdan başlığı vardi. Ayni baslik cok cok önce ekşi de açıldı.

• Televizyonu alabilmek için evimi ve sağ böbreğimi sattım. şuan televizyon kutusunda yaşıyorum oldukça geniş ve ferah. televizyona gelince gayet güzel.

artıları: kutunun büyük olması
  • quote:

Burası Donanım forumu ve üyelerin imzalarında genellikle kullandıkları ürünlerin bilgisi yazar. Burası sözlük, Kızlarsoruyor.com, oyun forumu veya din forumu falan değil. Teknoloji forumu ve doğal olarak sahip olduğum teknolojik ürünleri imzama eklemem tabii bir şey.

Tabii tabii çok haklısın bence hangi koltuk kullanıyorsunuz onuda eklemelisiniz , klozet markası vb'de iyi olur malum bilgi alışverişi yapacağız her aldığınız eşyayı imzanıza eklemeniz doyumsuz olduğunuzun kanıtı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 24 Ağustos 2015; 18:56:38 >
  • N11 de 218.000 tl link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep webteki zebani -- 24 Ağustos 2015; 19:04:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

görgüsüzlük

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.