hiç araştırdınmı 22" lerde samsunugun hangi monitörü daha iyi diye?? 226cw şu an kral 600ytl bir fiyatı var 2232 bw alırsan yanlış yaparsın
DOSTUM BENDE 226CW ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUMDA.. MEDİA MARKTTA BAKTIM GÖRÜNTÜ OLARAK 2232BW ÇOK DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR.. SEN NEDEN 226CW DE ISRARLISIN.. ASLINDA BENDE 226CW CİYDİMDE GÖRÜNTÜYÜ GÖRÜNCE 2232BW KAFAMA TAKILDI...
banada 2232bw daha canlı geldi (birebir bağlantıda) ve 2. sefer aynı monitörü aldım
bimekse gitceksen 2232 bw nin yanına w2207h ı getir.w2207h alıp gelceksin adım gibi eminim :D
indirimdenmi alacaksın bende bugün gitmeyi planlıyorm
quote:
Orjinalden alıntı: mustyNDS
DOSTUM BENDE 226CW ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUMDA.. MEDİA MARKTTA BAKTIM GÖRÜNTÜ OLARAK 2232BW ÇOK DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR.. SEN NEDEN 226CW DE ISRARLISIN.. ASLINDA BENDE 226CW CİYDİMDE GÖRÜNTÜYÜ GÖRÜNCE 2232BW KAFAMA TAKILDI...
bende 226cw almayı planladım 1 ay boyunca ama 24" monitör almak istedim kısmet olmadı ...
1)2232bw nin yanında daha cansız görmenin nedeni bence satış taktiği tam olarak görüntü kalitesini kontrastını ayarlamamış direk koymuş olabilirler ...
2) 226CW 2232BW DEN kesinlikle daha iyi görüntü sunuyor...
Ben insanların halen 226bw veyahur 2232bw almaya çalışmasına çok kızıyorum burası bir forum olmasa .. töbe töbe yani akıl var mantık var 1 sene önceki modeli 226cw den daha pahalı diye alıyorlar daha iyidir diye (226bw )
Arkadaşlar el aman, el yardım,
bugünlerde acilen bir monitor almam gerekiyor.
Seçenekler arasında şuan hepsiburadada satılan AOC modeli var, 22'' ve fiyatı 350ytl (Kdv dahil) .. Bu uygun bir seçenek gibi duruyor.
Buna karşı olarak görüntüsü çok fark edecek dediğiniz, kampanyalı olabilir mesela, marka model varmı. Samsun şu modeli çok daha iyi, fiyatıda yakın gibi bir cümle örneğin.
22'' yeterli olur diye düşünüyorum, görüntü kalitesi önemli benim için, eğer yakın fiyatta daha kaliteli ekran var, 19'' var onu al derseniz ona da bakabilirim.
Uzmanların 3-5 dk.lık zamanına ihtiyacım var, şimdiden teşekkür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme