Şimdi Ara

22000 e kadar otomatik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 22 bin tl civarı 2005 üstü otomatik araç düşünüyorum.
    Aklımda Getz, Aveo, Fiesta, clio var.

Senelik ortalama 8000 km yol yapıyorum istanbulda işe git gel yaparak. Benzin+LPG düşünüyorum. Düşük km dizel de olabilir.

Getz genelde tavsiye ediliyor. pek sorun çıkarmaz deniyor. Ancak 120 üstü hızlarda pek güven vermez ve artık üretilmediğinden 3-4 yıl sonra satarken zarar edersin dediler.
    Aklıma en çok getz yatıyor şimdilik.

Fiesta tasarımı hoşuma gidiyor. Aklıma getz ile birlikte en çok yatan araçlardan fiesta. otomatik şanzımanı nasıldır bilmiyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-fiesta-tam-otomatik-collection-sadece-90-binde-124669432/detay

Aveo hakkında pek bilgim yok. 2009 vs olabilir fiyatı yüksek gibi. Bir de opelin yan markası olduğundan parça fiyatları vs yüksek olur diye tahmin ediyorum. otomatiği hakkında hiç bilgim yok.

şuanki aracım 2001 clio rxt. Aracımdan çok memnunum. bu yüzden üst model cliolar da seçeneklerim arasında. (ama hiçbir bilgim yok yeni model cliolar hakkında)

Jazz bütçemi aşıyor gibi. Yaris bence çok küçük. fiatın hicbir modelini düşünmüyorum.

Benim yorumlarım bunlar. Siz ne önerirsiniz?

• Düşündüğünüz araç sınıfları içinden en iyilerden birisi Honda Jazz biraz araştırıp gerekirse birazda limiti aşıp Honda Jazz almanızı tavsiye ederim yakıt sarfiyatı olarak ideal bir araç hem konfor ve kullanışlılık olarak güzel araç hemde otomatik şanzıman kolay kolay sorun çıkartmaz.
  • Bencede en mantıklısı bu olur.
  • Bütçeyi arttırıp 23 civarı Jazz baktım öneriniz üzerine. Hepsi kazalı veya 100bin üstü km yapmış araçlar.
    Otomatik şanzıman beni korkuttuğu için 100bin üstü km ve 2005 altı modellere pek sıcak bakmıyorum.
    İstediğim kriterlerdeki Jazz 24-25 den başlıyor. O kadar veremem malesef.

Özellikle fiesta ve getz için yorumlarınızı bekliyorum.
  • 2006-2007 lancerlerede bakabilirsin.
  • honda jazz alamiyorsan city bak fark yok zaten hemde sedan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Fusion ile Opel Meriva da listede olsun. Al alma ama incele derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Ford fusion da olabilir.
    fiyatı bütce sınırlarımı hafif zorluor. temiz bulmak zor olacak sanırım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bayandan-temiz-2005-ford-fusion-55.000-de-benzinli-otomatik-1.6-122762467/detay

lancer değil de city olabilir. inceleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abars

Ford fusion da olabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bayandan-temiz-2005-ford-fusion-55.000-de-benzinli-otomatik-1.6-122762467/detay

City nin yol tutusundan cok cekersin, onun haricinde iyidir.

• mitsubishi colt bakabilirsin baya donanımı var o fiyatlara temizde bulunabilir
  • Kardeşimde yeni model colt var. iceri fazla yol sesi alıyor. Ve ses sistemi cok kötü.
    anlayan ustası da az diye biliyorum. bu yüzden mitsibushi şimdilik listemde yok.

City nin yol tutuşunun kötü olduğuna şaşırdım.. 130-140 km hızla giderken güven vermez mi?
  • Getz LPG ile işinizi görür.
    Üretilmiyor olmasını bence takmayın, özellikle son 4-5 yıldan B sınıfı otomatik aracın değer kaybetmesi-elde kalması mümkün değil,herkes deli gibi ucuza otomatik araç arıyor.Clio 3 de güzel seçim olur.
  • quote:

Kardeşimde yeni model colt var. iceri fazla yol sesi alıyor. Ve ses sistemi cok kötü.
    anlayan ustası da az diye biliyorum. bu yüzden mitsibushi şimdilik listemde yok.

City nin yol tutuşunun kötü olduğuna şaşırdım.. 130-140 km hızla giderken güven vermez mi?

nerde olduğunuzu bilmediğimden usta konusuna bir şey diyemem ama 22 bin e B sınıfı otomatik araba alıyorsunuz, özellikle B sınıfı arabada yol sesini içeri alması gayet doğal. Ses sistemi ise değiştirilebilen bir şey. Ama kardeşinde varken gidip senin daha düşük model alman uygun gelmiyor olabilir. Jazz-lancer temiz bulunabileceğini sanmıyorum. Ancak bulabilirseniz suzuki swift bakın o zaman
  • quote:

Ford fusion da olabilir.

bu iyimiş

• quote:

Kardeşimde yeni model colt var. iceri fazla yol sesi alıyor. Ve ses sistemi cok kötü.

o kadarda değil . 160+ hızlarda güven vermiyor onun dışında çok harika bir araç tasarım görecelidir.
  • colt derim
  • 1-2 bin lira daha artırabilirseniz 2009-2010 colt, düşük KM'de bulabilirsiniz. Eksikleri var elbet; ama yakıt olarak özellikle övülen bir marka internette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

nerde olduğunuzu bilmediğimden usta konusuna bir şey diyemem ama 22 bin e B sınıfı otomatik araba alıyorsunuz, özellikle B sınıfı arabada yol sesini içeri alması gayet doğal. Ses sistemi ise değiştirilebilen bir şey. Ama kardeşinde varken gidip senin daha düşük model alman uygun gelmiyor olabilir. Jazz-lancer temiz bulunabileceğini sanmıyorum. Ancak bulabilirseniz suzuki swift bakın o zaman

istanbuldayım. kardeşimin 2012 otomatik colt u ile benim 2001 clio rxt mi kıyaslayarak yol sesi ve ses sistemi yorumu yapmıştım. Benim clio nun yıl sesini içeri alması ve muzik sesinin kalitesi colta göre bariz daha iyi.

bu arada istanbuldayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abars -- 12 Mayıs 2013; 23:10:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

istanbuldayım. kardeşimin 2012 otomatik colt u ile benim 2001 clio rxt mi kıyaslayarak yol sesi ve ses sistemi yorumu yapmıştım. Benim clio nun yıl sesini içeri alması ve muzik sesinin kalitesi colta göre bariz daha iyi.

bu arada istanbuldayım.

hocam kusura bakmada istanbulda da usta bulamıyorsan yapılacak bir şey yok. Suzuki de bakmayın o zaman o paralara palio bulursunuz temiz, palio iyidir yedek parça sıkıntısı olmaz bütün ustalarda anlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.