Şimdi Ara

22 yaşında tıp fakültesine başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
3
Favori
20.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 14 Mart 2021; 16:11:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benim düsüncemle cakışan herkes ergen diye birsey yok ergen arkadasım. Senin gibi 22 yasina gelipte sözde yetiskin oldugunu iddia edip hala insanların fikirlerine göre hareket eden birisi oldugun için ergen zihniyetli demekten başka bir söz bulamıyorum zaten yapılan yorumlara verdigin tepkilerden net anlasılıyor bu. Sen kendini kandırmaya devam et.
    Bak ergen kardesim belli ki baslıgı acarken buradaki insanlardan fikir almak istemissin. Bense senin gibi ergenlik dönemindeki genc kardeslerimizi hayatın gerceklerine karsı bilgilendirmek icin fikrimi belirttim. Bende herkes gibi senin istedigin cevabı verip seni gazlayabilirdim ama hayat toz pembe degil. Sen bu kafayla tıp'a girmeyi ve bitirmeyi düsünüyorsan daha çok baslık acarsın
    Yapay Zekanın Yanıtı

22 Yaşında Tıp Fakültesine Başlamak: Bilmen Gerekenler

Tıp fakültesine 22 yaşında başlamayı mı düşünüyorsun? İşte bilinçli bir karar vermene yardımcı olacak bazı önemli hususlar:

Yaş Sınırı Yok:

Tıp fakültesine başlamak için yasal bir yaş sınırı yoktur. 22 yaşında olsan bile, 21 yaşında tıpa başlamak veya 23 yaşında tıp kazanmak mümkündür.

Zorluklar:

22 yaşında tıp okumanın bazı zorlukları olabilir. Öncelikle, genç yaşta üniversiteye başlayanlara kıyasla daha fazla yaşam deneyimine sahip olman nedeniyle daha fazla sorumlulukla karşı karşıya kalabilirsin. Ayrıca, tıp fakültesi akademik açıdan son derece zorludur ve çok çalışmaya ve özveri göstermeye hazırlıklı olmalısın.

Avantajlar:

22 yaşında tıpa başlamanın avantajları da vardır. Daha fazla yaşam deneyimi, olgunluk ve kariyer hedeflerin hakkında daha net bir fikre sahip olma gibi avantajlara sahip olabilirsin. Ayrıca, tıp fakültesinden mezun olduktan sonra yaşça daha büyük ve daha deneyimli olacağın için iş piyasasında avantajlı olabilirsin.

Başvuru Süreci:

22 yaşında tıp fakültesine başvurmak için normal başvuru sürecini takip etmelisin. Bu süreç, TYT ve AYT sınavlarına girmeyi, taban puanları karşılamayı ve üniversite tercihlerini yapmayı içerir.

Öneriler:

22 yaşında tıp okumanı düşünüyorsan, aşağıdaki önerileri göz önünde bulundur:

• Güçlü bir akademik geçmişe sahip ol.
    • Tıp alanına olan ilgini ve motivasyonunu kanıtla.
    • Hayalindeki mesleğin gerektirdiği zorluklara ve fedakarlıklara hazır ol.
    • Başvuru sürecini dikkatlice araştır ve gerekli tüm adımları zamanında tamamla.

Sonuç olarak, 22 yaşında tıp fakültesine başlamak mümkün ve potansiyel olarak ödüllendirici bir karar olabilir. Zorlukların ve avantajların farkında olmalı, kararını dikkatle vermelisin. Hazırlıklı olursan ve özverili çalışırsan, hayalini gerçekleştirme yolunda önemli bir adım atabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 18 yaşında başlamıştım etraf 21 22 23 yaşındakilerle doluydu. 100 kişi içinden benim yaşıtım 2 kişi bulabilmiştim.
  • Şuan hangi üni hangi bölüm okuyor ya da mezunsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secxdx kullanıcısına yanıt
    Sağlık bölümünü bıraktım hocam. Tekrar hazırlanmaya karar verdim ne olursa olsun kurtulayım kafasıyla eşit ağırlıktan hazırlanmaya karar verdim. Bu sene eşit ağırlıktan gireceğim ama sonra tekrar sayısala geçeceğim.

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam allah razı olsun umut verdiniz, gerçekten o kadar ihtiyacım var ki. Çok kötüyüm hocam çok. Kendimi tanıyamadığım için kendime çok kızgınım.

• Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    özelden yaz bana benzer şeyler yaşadım yardımcı olayım

• Secxdx kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam hemen yazıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 22 yas cok degil zaten girenlerde 20 kusur yaslarinda

• EnterX kullanıcısına yanıt
    Hocam 28 yaşında mezun olacak olmak çok kötü, ama hemen tusu kazanırsam sorun olmaz diye düşünüyorum.

• Fakültemizde 50 küsür yaşında bir abimiz azim edip tıp okuyor bence sizde yapmalısınız ve ben de 20 yaşındayım aramızda 2 yaş var 2 yaş çok mudur ya ?
    Tabi ki de hayır
  • Hocam çok sağolun cevap için. Yani çok dikkat çeker bir şekilde durmak istemem o yüzden. Şu anda tmden hazırlanıyorum normalde sayısaldım. Sayısal bölümdeydim ünide de. sizce ne yapayım aileme kendimi ispatlamak için tmde iyi derece yapayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Hocam 28 yaşında mezun olacak olmak çok kötü, ama hemen tusu kazanırsam sorun olmaz diye düşünüyorum.
    28 yasinda doktor oluyon iste ailenin durumu varsa istersen 30 da mezun ol
    Ayrica hayatinin en guzel donemi ogrencilik gunlerindir ise baslayip evlendikten sonra adam oluyorsun sorumluluklarin yuklerin oluyor

• EnterX kullanıcısına yanıt
    -.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 14 Mart 2021; 16:10:52 >
  • Up

• Nickine dayanarak soruyorum: boğaziçini mi bırakacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

-.
    o pm i yıkarlar
  • Brütal kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hedefim boğaziçiydi sadece.

• Up

• Merak etme yaşıtların bolca olacak sınıfında.
  • İnşallah hocam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.