Şimdi Ara

22 Yaşında Bir Erkek Soruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem evlendirmek istiyor. Ölmeden önce yuvanı kuralım felan diyorlar da İş yok,Güç yok nasıl olacak bu iş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyaomoğulları -- 27 Mayıs 2015; 17:39:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatın çöpe gider. İş bul, birikim oluştur. Hadi evlenelim diye evlenilmez ki.

• Dostum kalbini kırmak istemem ama,
    İş ve gelirin yoksa en çirkin kız bile evlenmez.
  • kız olsan anlarim ama erkeksen isin zor..
  • Çocuğu veren allah rızkınıda verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeymarıBiçenKolombiyalı

Dostum kalbini kırmak istemem ama,
    İş ve gelirin yoksa en çirkin kız bile evlenmez.

Bulunur bence fakat maddiyat da ailemin eline bakarım orası düşündürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Çocuğu veren allah rızkınıda verir

nice troll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailenin zihniyeti bu işte yanlış,demiyorlarki oğlum seni bi yere verelim kariyer yap şu bu cart curt yok arkadaş
  • 21 yaşında bir erkek cevap veriyor aklını başına devşir kardeşim.Ailen Allahın izniyle görürler evlendiğini onlar yaşlılık psikolojisine girmişler.Abin ablan yoksa kısmen normal, ama bu yaşta evlenmek pek akıl karı değil üstelik düzenini oturtmamışken.

• 24 yaşında olan ben evliliğin e sini düşünmüyorum sen düşünüyosan git evlen kardeşim
  • iş bulmadan evlenme niye iş bulmuyosun hocam

• Bence ideal evlilik yaşı 28 çünkü insanlar yeterince olgunlaşmamış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Çocuğu veren allah rızkınıda verir

• 24 yaşında iyi bir iş ve güzel bir gelire sahip olarak söyleyebileceğim şey bence 22 çok erken hele de işsizsen. Ama doğru kişi olduğuna eminsen bir saniye bile beklemek mantıksız iş olayını hallettikten sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zamanda paran pulun olmadan seni kabul edecek kız varsa ayağını yıka suyunu iç

artık olay mantık evliliği kim ne derse desin,kız tarafı diyor işi ne ? evi var mı ?

evin olmayabilir okey ama ev tutacaksın içini bir güzel döşiyeceksin eşyalar artık karşılıklı o konuda yine bir gelişme var ülkede erkeğe yüklemiyorlar herşeyi kız tarafı da yatak odası,bir iki beyaz eşya alıyor ki yarın öbürgün kavga gürültü olursa kız da sesini çıkarsın benim babam da aldı diye

ayrıca istanbul için konuşuyorum ev kiralamak bile zorlaştı insanların tercihi düzenli işi olan memur,polis,asker,doktor gibi insanlara ev vermek,adama diyorsun özel bir firmada muhasebeciyim adam diyor yarın işten atarlarsa kiramı nasıl vereceksin

daha neler neler,garanti iş kenarda en az 15 bin lira olmadan evlenmek hayal ha evlenirsin ama bir dünya borcun altına girersin
  • askerliğini yap. duzenli bi iş bul. birikim yap. ondan sonra evlenin lütfen.
    sonra ayriliyosunuz. olan cocuklara oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet malesef Dediğiniz gibi :/ aileme anlatamıyorum bunu

• aklını başına devşir. paran pulun işin gücün olsa da 30 dan önce evlenilmez. gençliğin gider valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.