Şimdi Ara

22 yaş üniversite için geç mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cümleten selamlar 20,5 küsür yaşlarındayım yks 2026 için hazırlanmayı düşünüyorum maalesef haytım çok iyiye gitmiyor ailemle çevremle problemlerim var diş hekimliği için hazırlanmayı planlıyorum aynı zamanda bi yakınımın iş yerinde çalışıcam büyük ihtimalle problem şuki ben üniversiteye kazansam bile 22 yaşında olucam diş okursam 27 mühendislik okursam 26 yaşlarında mezun olucam biliyorum işte 50 sinde gidende var ama 50 herkesin bildiği gibi bazı şeylere geç kalıyo 27 de öyle gibi geliyo bana üniversitede ortamla falan işim yok yani problemim o değil nerdeyse herşeyimi kaybettim ailemin gözünde 0 çevremin güzünde 0 durumdayım ya herkesin dediğini kabul edip fabrikada yada kurye vs sağda solda çalışıcam belli bi yaşa kadar en azından yada risk alıp 22 yaşında üniverstieye gidicem yaşıtlarım 3.sınıfı bitirirken ben daha 1.sınıfa yeni başlıcam bu aradaki farkı nasıl kaptacım kaptabilirmiyim hadi onu geçtim buna değer mi biliyorum fabrika vs bunlar zor işler hayatını gerçekten zorlaştıran maaşlarıyla tatmin etmeyen işler ama bu geç kalmışlık deneyip tekrar başarısız olma korkusu bu aldığım riske değer mi bilmiyorum ? bu işi yaparsam ailemi çevremi karşıma alıcam bu iki yoldan birini seçicem

bu başarasızlığın sonu öbür dünya gibi duruyo ayakta tutan tek şey allah korkusu.Bilmiyorum napmam gerekiyo bana bi akıl verin

• 22 yaş üniversite için geç değil, yeterki okulunu layığıyla oku, okurken kendini geliştir, sadece okulla yetinme, Diş hekimliğinde de mühendislikte de okurken stajer gibi çalışma şansın var okulla beraber bu tür staj yada part-time benzeri mesleğinle ilgili işlerde çalışırsan okul bittiğinde işin de hazır olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 21 yaşında başladım. Başlangıçta sorun olmuyor ama 25'den sonra lisans hayatı da çekilmiyor. Yine de senin durumda okumak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş futbol için geç mi?
    10 yıl önce açıldı
    23 yaş geç bir yaş mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.