Şimdi Ara

22' SAMSUNG 226BW WIDESCREEN LCD İNCELEMEM (fotolu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
71.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun.
  • Ben bilerek bunu almayıp gittim 206 BW aldım. Sırf nokta aralığından? Sizce nasıl bir tercih yapmışım?
  • inceleme güzel olmuş tebrikler
    tek merak ettiğim kaç cm olduğuydu o da verilmiş 55 cm
  • bendede var bu alet mükkemmel ötesi gerçekten renkler görüntü kasası tuşları herşeyiyle süper almak isteyenlere kesinlikle öneriyorum smdi ps3 alırsak inşallah onuda bağlıcam bakalım paylaşırım görüntüleri daha yeni üye olduk okuyucu kesimdendim bende ama dedim bizimde bi katkımız olsun z5500 z2300 monster 17''laptop sony 8'' taşınabilir dvd player asus eee900 cowon D2 ibanez tbx30 cort xcustom kx custom vsvsvsvsvs... son 3ü alakalımı bilmem ama olsun =D
  • Arkadaslar ben bir sureligine evden uzaktayim. Bugun annem aradi ve sana yeni monitor aldim dedi, benim hic boyle bir niyetim ve arastirmam yoktu aslinda. 17" bir CRT monitorum vardi ve memnundum. Daha gelmedi istersen degistirelim dedi ama ben forumda okuduklarimin da etkisiyle almaya karar verdim. Daha da 3 gun once PS3'u baglayip oynayacak duzgun bir televizyonum ya da monitor'um yok diye PS2 almistim, keske onceden bilseydim de PS3 alsaydim, belki onu da sonra alirim. Aslinda monitor'u degistirmek gibi bir niyetim olmadigi icin ekran kartimin da ozelliklerine cok dikkat etmemistim. Yine de gerekirse degistirebilirim tabi ki. Sistemimde cift cekirdekli 3.0 Ghz islemci ve 1 GB DDR II Ram var. Ram'in de degismesi gerekiyor, o arada yeni bir ekran karti da alabilirim. Daha once kuzenimde 19" monitor gormustum bir sureligine ancak goruntu sunmesi bence cok rahatsiz edici seviyedeydi, o yuzden de WS monitorlere biraz uzak duruyordum hep. Tabi ki bunun kuzenimin izledigi filmin WS uyumlu olmamasindan kaynaklandigini biliyorum. Ancak hala bazi oyunlarin ya da youtube gibi sitelerin WS destekli olmamasi sorun yaratabilir diye dusunuyorum. Gerci youtube artik WS yayina gecti ama oturmasi yine de zaman alacak. Size asil sormak istedigim birkac soru var konuyla ilgili, umarim cevaplarsiniz.

    1) Ben cok fazla film ve cok fazla dizi izleyen biriyim. Benim icin bilgisayarda cok onemli bir sey bu. Filmleri bundan sonra WS indirerek sorunu cozebilir ve eskisinden daha keyifle izleyebilirim, bunu biliyorum, zaten DVD'lerin de cogunda WS destegi var artik. Sorunum dizilerde bas gosteriyor. Dizilerin de WS versiyonlarina ulasmamiz mumkun mu internet uzerinden? Artik dizilerin genelde 720p versiyonlari da cikiyor, ancak bu yuksek cozunurluklu versiyonlar WS mi yoksa 4:3 mu bilemiyorum. Artik 4:3 monitor de TV de kalmadigina gore WS olmasi daha mantikli geldi bana ama yine de bilemiyorum. Eger dizileri WS olarak bulmak mumkun degilse gercekten uzulecegim gibi ama eger bulursam da sonunda 5+1'imin keyfini cikarabilirim.

    2) PS3 alirsam ve baglarsam tatmin edici bir goruntu elde edebilir miyim? Yakin zamanda PS2 ve PS3 arasinda tercih yaparken PS2 almamin sebebi kucuk bir televizyonda tatmin edici olmayacagi dusuncesiydi, bu monitor de benim beklentilerime gore cok yeterli sayilmaz, ancak renklerin canliligi ve goruntu kalitesiyle birlikte belki cazip hale gelebilir. Bu konuda fikirleriniz nedir?

    3) Elimde iomega'nin 500 GB'lik ScreenPLay HD Multimedia Drive isimli harici diski var. Scart, HDMI ve USB baglantilari mevcut. Ayrica 720p ve 1080i upscale ozellikleri de var. Bu monitoru almisken de guzelce bir film izlemek isterim tabi ki. Bu basliktan okudugum kadariyla bir arkadas PS3'unu DVI kablosuyla baglamis, bilgisayari da analog sekilde baglamis. Bilgisayar analog sekilde baglandiktan sonra eski kalitesinden cok sey kaybetti demisti. Benim sormak istedigim de bu harici diski DVI'dan monitore baglayip filmleri direk ordan seyredip bilgisayari analog'dan baglamak mi daha iyi goruntu verir film acisindan, yoksa bu diski bilgisayara baglayip bilgisayari da DVI'dan baglayarak film izlemek mi daha iyi goruntu verir? Yoksa aralarinda fark olusmaz mi?

    4) Cok fazla oyun oynayan biri degilim ama arada sirada yeni araba yarislari ciktikca oynuyorum. Ornegin mesela su an bildigim kadariyle Race Driver Grid oyunu var piyasada ve iyi bir sisteme gereksinim duyuyor. Benim de bu monitor'e o oynu baglayip iyi bir cozunurlukle Logitech MOMO direksiyonumla keyfini cikarmak isterim tabi ki. Yukarida da yazmistim, sistemimde 3.0 Ghz cift cekirdekli islemci ve 1 GB DDR II ram var, ekran kartimdan emin degilim ama cok iyi birsey oldugunu sanmiyorum. Cunku Race Driver Grid'i bu monitorumle dusuk cozunurlukle bile oynayamamistim. Hatta menu bile yavasti, yani sistemim kaldirmiyor sanirim bu oyunu. Bu bilgisayara 1 GB daha ram eklemek istiyorum, dedigim gibi yanina da iyi bir ekran karti alabilirim, ama tabi ki cok ucuk bir fiyat odeyemem. Monitor'un keyfini adam gibi cikarabilecegim ve oyunlari da kaliteli bir sekilde oynayabilecegim bir ekran kartinin ozellikleri ne olmalidir? Ornek verebileceginiz bir marka ve model var mi? Bunun bana yaklasik maliyeti ne olur?

    Biraz cok soru sordum ama cevaplayabilirseniz sevinirim.




  • Arkadaşlar bu monitörle BenQ X2200W u karşılaştırırsanız hangisini önererirsiniz.?
  • Arkadaşlar biraz eski bir konu ama bende bu monitorden kullanmaktayım A penel benimki bu monitor için en iyi renk ayarların bilen bir arkadaş verebilirmi acaba
  • Renklerin iyisi çalıştırdığın uygulamaya uygun olanıdır,en iyi renk ayarı diye birşey yoktur
  • Arkadaşlar monitörümüz artık çağ dışı mı kaldı.
    Hd monitör de almak istemiyorum.
    Daha kaliteli ( 4K veya 2K ) ne almalı ne önerirsiniz.
    Ben 226BW yi aldığımda 2007 de uzaydan gelmiş muamelesi görüyordu !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Arkadaşlar monitörümüz artık çağ dışı mı kaldı.
    Hd monitör de almak istemiyorum.
    Daha kaliteli ( 4K veya 2K ) ne almalı ne önerirsiniz.
    Ben 226BW yi aldığımda 2007 de uzaydan gelmiş muamelesi görüyordu !

    Bosver hala kullanilabilecek durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung un 4k şu 28 inç 1500tl civarında olan modeli beni almaya teşvik ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör 2007'den kalma hâlâ kusursuz çalışıyor arkadaş, ne malzeme kalitesi varmış. Şu G-sync yaygınlaşıp ucuzlayıncaya kadar kullanmaya devam, 1680x1050p/60hz hâlâ gayet yeterli benim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Samsung un 4k şu 28 inç 1500tl civarında olan modeli beni almaya teşvik ediyor.


    1500 tl monitore cok be hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 226BW yi 8 yıldır kulanıyorum, artık yavaş yavaş arıza yapmaya yüz tuttu, ilk açılışta kondansatör hatasından dolayı ekran 1 dakika kadar gidip geliyor, ısınınca düzeliyor. 226BW den fazlasıyla memnundum, ama artık tamir edip yedeğe ayırma zamanı geldi. Asus VS247HR sipariş verdim umarım memnun kalırım, ama Samsung'un 16:10 ekran çözünürlüğünü arayacağımdan eminim. Maalesef bugünkü 16:10 çözünürlüklü monitörler çok pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.