monitör 21,5" gerçi ama pek bi farkı olmaz sanırım..
LG nin yeni çıkan monitörünü tavsiye ediyorum.. uzun zamandır samsubg 2233BW almayı düşünüyordum bu monitörü görünce vazgeçtim tabi... ilk fırsatta almayı düşünüyorum.. vatanda world karta 5 taksit 368 lira...
2261V-PF (Teknofiyat.com'da sadece Ankara'da gozukuyor) daha kaliteli AU-Optronics marka panel kullaniyor ve gercekten top 3 TN ekrana girer. 2261VP-PF ise LG-Philips panel kullaniyor. Ne yazik ki LG bu model uzerinde panel kaosu yaratti. http://www.digitalversus.com/article-358-4614-35.html
o kadar özelliği olan bi monitörün panelinide güzel yapmak zormu gelmiş...zaten özellikler arttıça fiyatta katlanarak yükseliyor.. altılı oynuyoz sanki(gerçi hiç oynamam ama öleymiş fiyatlandırma)
bu monitörü bugün aldım ve beklediğimden daha iyi. hdmi dvi analog gibi bağlantı çeşitleri var çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim ...
quote:
Orijinalden alıntı: Anilatay
bu monitörü bugün aldım ve beklediğimden daha iyi. hdmi dvi analog gibi bağlantı çeşitleri var çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim ...
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.. resim ve ilk izlenimlerinizi bekliyoruz
Lan Olum Neden Söylersinizki Böle Yerlerde Sonra Stok Sıkıntısı Çekiyoruz
öncelikle ben bu ürünü ps3 ümde kullanabilmek için aldım ve görüntü kalitesi tek kelime ile mükemmel. PC için ise 19" monitöre alışmış biri olarak açıkcası ekran başta çok büyük geldi. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir ürün yakında resimler de yollayacağım...