Şimdi Ara

22' LCD'de Tam Ekran Film İzleyemiyorum..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende 22" lcd ekran var.Bendeki VCD'lerimi tam ekran izleyemiyorum.DVD'mi almam gerekir tam ekran olması için?Bide Windows Media Player'da izliyorum filmlerimi.Bir şey daha soracağım.Nette bazen görüyorum.xvid,dvdrip falan gibi uzantılar.Bunlardan hangisi tam ekran olur benim lcd'de ?Yardımcı olursanız sevinirim.

• 22' 16:10 cozunurlukte filimleri tam ekrasn izleye bilrisin
    goruntude bozulma olamdan

16:9 olan filimleri ise yukarida ve assagida siyah bosluklar seklinde izyebilirsin

b s player kurar isen seceneklerden ekrana tam oturt diye bir secenek olmasi lazim
    fakat ozamnda filimda ki oynayanlar ya sismanlar yada boylari uzar

16:9 genellikle filimler zaten ekran tam oturttugun zaman pek farkedilmiyor uzaktan goruntudeki bozulma
  • izlediğin programda mutlaka aspect ratio die bi olay vardır arkadaşım ordan 16:10 u seçicen sana power dvd 8 i öneririm bunun için aspect ratio ordan da strecth to fit the screen i seç olay bitsin
    www.cyberlink.com deneme versiyonu için
  • 22'' de vcd izlemek monitöre hakaret olur.
    En az dvd veya kaliteli grupların ripleri olabilir.Tam ekran olarak dvd veya TLF grubunun ripiyle izleyebilirsin.
  • Orjinal DVD alsam o bile tam ekran olmaz mı ?
  • orijinal olsa bile tam olmaz altta ustte biraz bosluk kalir yapabileceginiz tek sey goruntuyu genisletmek o da biraz goruntuyu bozar.
  • Haydaaa.Tam ekran izleyebileceğim hangi uzantılı filmlerdir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum arkadaşların dediği gibi film 16:10 olursa tam ekran izleyebilirsin diğer şekilde 16:9 dada çok az bi boşluk kalır okdarınıda dert etme derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

dostum arkadaşların dediği gibi film 16:10 olursa tam ekran izleyebilirsin diğer şekilde 16:9 dada çok az bi boşluk kalır okdarınıda dert etme derim

Teşekkür ederim.Bir ara orjinal DVD film alıp izleyeceğim.Bakalım nasıl olacak.

VCD kesmiyor
  • Gom Player Var. Onunla İzlesen Daha Kaliteli Aslında.
  • gom player kullanıyorum gerçekten güzel tavsiye ederim ayrıca codekleri filanda bol

quote:

Orjinalden alıntı: MertcanE.

Gom Player Var. Onunla İzlesen Daha Kaliteli Aslında.
  • KM player tavsiye ederim aklına gelen herşeye ayar imkanı veriyor 1 numara bence
  • Teşekkür ederim.
  • media player classic veya bs player da tam ekran moduna ayarlayabiliyosun. tam ekran izlenebiliyo o şekilde filmler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.