Beyler bende 22" lcd ekran var.Bendeki VCD'lerimi tam ekran izleyemiyorum.DVD'mi almam gerekir tam ekran olması için?Bide Windows Media Player'da izliyorum filmlerimi.Bir şey daha soracağım.Nette bazen görüyorum.xvid,dvdrip falan gibi uzantılar.Bunlardan hangisi tam ekran olur benim lcd'de ?Yardımcı olursanız sevinirim.
16:9 olan filimleri ise yukarida ve assagida siyah bosluklar seklinde izyebilirsin
b s player kurar isen seceneklerden ekrana tam oturt diye bir secenek olmasi lazim fakat ozamnda filimda ki oynayanlar ya sismanlar yada boylari uzar
16:9 genellikle filimler zaten ekran tam oturttugun zaman pek farkedilmiyor uzaktan goruntudeki bozulma
izlediğin programda mutlaka aspect ratio die bi olay vardır arkadaşım ordan 16:10 u seçicen sana power dvd 8 i öneririm bunun için aspect ratio ordan da strecth to fit the screen i seç olay bitsin www.cyberlink.com deneme versiyonu için
22'' de vcd izlemek monitöre hakaret olur. En az dvd veya kaliteli grupların ripleri olabilir.Tam ekran olarak dvd veya TLF grubunun ripiyle izleyebilirsin.
Orjinal DVD alsam o bile tam ekran olmaz mı ?
orijinal olsa bile tam olmaz altta ustte biraz bosluk kalir yapabileceginiz tek sey goruntuyu genisletmek o da biraz goruntuyu bozar.
Haydaaa.Tam ekran izleyebileceğim hangi uzantılı filmlerdir?