Şimdi Ara

22 cm'LİK FAN HIZINI NASIL DÜŞÜRÜRÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Enermax Chakra kasa fanının hızını nasıl düşürürüm.

*fan 2'li kabloya sahip ve molex şeklinde

*12 lik egzos fanı satınalmıştım. Onun içinden resimdeki çevirici kablo çıktı anakartdaki 3 pin'e bağladım ama çalıştırmadı bile, acaba bağlantıyı mı yanlış yaptım.

22 cm'LİK FAN HIZINI NASIL DÜŞÜRÜRÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 27 Mart 2008; 23:34:27 >

Orjinalden alıntı: bağlamacı

25 cm'lik fanın molexindeki kırmızı kabloyu oradan çıkartıp diğer başa tak. Böylece 12V yerine 5V ile çalışmış olacak ve dolayısı ile hızı da düşmüş olacaktır.

Orjinalden alıntı: bağlamacı

25 cm'lik fanın molexindeki kırmızı kabloyu oradan çıkartıp diğer başa tak. Böylece 12V yerine 5V ile çalışmış olacak ve dolayısı ile hızı da düşmüş olacaktır.

5V o fanı döndürmeye yetmez,ilk hareketi yapabileceğini zannetmem,7V hattına bağlamak daha iyidir.

Fanın kırmızı kablosunu Psudan gelen sarıya,fanın siyah kablosunu da psudan gelen kırmızıya bağlayıp deneyin.
    Daha da olmazsa forumda en az 100 tane konu vardır fan devri düşürmeyle ilgili,zahmet edip arama yaptırırsanız bir çok sonuç elde edebilirsiniz.25cm olması o fanın özel olduğu anlamına gelmez,8cm - 12cm fanları nasıl yavaşlatıyorsak onun için de geçerli aynısı.

• _____________________________

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.