Şimdi Ara

22 15 te kobra takibi kanal D de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merso bmw ve kaza sahneleri güzel oluryor

• Aaah Erdoğan Atalay ah... Boyun kısa be abicim... Boyun kısa.

Tüm otoban sahneleri Almanya'daki meşhur FİLM SAHNELERİ OTOBANI'nda çekilmektedir. 3 kilometrelik kapalı bir otoban, ama tam donanımlı, 4 şeritli, refüjlü, işaret dubaları ve diğer herşey var. Gerçek adı ALARM FÜR COBRA 11 = KOBRA 11 İÇİN ALARM şeklinde iken KANAL D'nin ayda 12.455 TL maaş alan akıllıları KOBRA TAKİBİ gibi aslından da saçma bir isim bulmuşlar.

Annesi Alman ve Babası Türk'tür, 22 Eylül 1966 Hannover doğumlu. Dizide kendisi de 3 serisi bir BMW kullanmaktadır. Böylece diziyi BMW meraklısı tüm gurbetçi Türkler ve Türk asıllı Almanlar izlemektedir.

Erdoğan Atalay (* 22. September 1966 in Hannover) ist ein deutscher Schauspieler. Seine Mutter ist Deutsche und sein Vater türkischer Herkunft.
  • İzleyeni görürsem dalarım :)

STV deki aptal uzak doğu filmlerini seyrederim daha iyi

Ya da bilimum delta harekatı veya kedi köpek kahramanlı filmleri
  • boyu bendende kısamı diye merak ettimde kısaymış

Height
    5' 3" (1.60 m)

Mini Biography

Erdogan Atalay was born in Hannover, Germany, on September 22, 1966 to a Turkish father and a German mother. Erdogan took up acting classes at "Hochschule fur Musik und darstellende Kunst" in Hamburg in 1984. After guest-starring in various TV movies and series, Erdogan landed the leading role of Detective Superintendent "Semir Gerkhan" in the series "Alarm fur Cobra 11 - Die Autobahnpolizei" in 1995 - this until today.
  • Hatırlatma için teşekkürler @whisper, unutmuşum tamamen. Biraz izliyim bakalım nasılmış bu bölüm :)
  • Peki niye yeni bölüm yerine TV'de ilk kez yazıyor
    Yıllardır var biliyoruz
    Yeni bölüm diye desem e yeni bölüm yazmaları gerekirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Hatırlatma için teşekkürler @whisper, unutmuşum tamamen. Biraz izliyim bakalım nasılmış bu bölüm :)

ne demek

kaza ve kovalama sahneleri dışında pek izlemiyorum dikkatim dağılıyor hep ..

pıncır takibi başladı bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

Peki niye yeni bölüm yerine TV'de ilk kez yazıyor
    Yıllardır var biliyoruz

film olarak görüyorlar her bölümü galiba

geçen bölüm ferrari falan vardı artık paraya kıyıyorlar iyice galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

İzleyeni görürsem dalarım :) STV deki aptal uzak doğu filmlerini seyrederim daha iyi Ya da bilimum delta harekatı veya kedi köpek kahramanlı filmleri

Delta Hareketi dedin, aklıma Menahem Golan ve Yoram Globus'un kurduğu CANNON film şirketi geldi. Chuck Norris'in "vurdulu-kırdılı" 80'lı yılların filmleri ve M-16'ların susmadığı, el bombaların havada uçuştuğu, yüzlerce Vietnam'lıları ve Arap'ları sivrisinekmiş gibi ortadan kaldırdığı, düşük bütçe, büyük patlama filmleri geldi. "

3 film birden" ve "devamlı matine" oynatılırdı, araya da "parça atılırdı"... vay be, 1987'de lisede dersi astık da Vakıflar Sarayındaki leş gibi pis sinemaya gittik, RAMBO 2'yi izledik, yoksa RAMBO 3 müydü neydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 18 Ocak 2009; 22:39:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

Peki niye yeni bölüm yerine TV'de ilk kez yazıyor
    Yıllardır var biliyoruz

sinema filmi olarak görüyorlar herhalde
  • tesadüfen görünce yazdım şuraya kobta takibi diye 40 yılda 1
    Tom öldü abi olaya bak
  • Öldü mü ya, Semih'in partisinde Mustafa Sandal şarkısının çaldıgını duyunca kapamıştım kanalı
    Baya bi yaşlanmış zaten, eski karizması yok. Seslendirmeye de gıcık oldum, eski sesleri daha güzeldi Tom ile Semih'in
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

tesadüfen görünce yazdım şuraya kobta takibi diye 40 yılda 1
    Tom öldü abi olaya bak

Başroldeki adamı öldürdüler ya!
    Ne iş acaba?
  • konuyu şimdi gördüm hemen televizyonu açtım aha ferrari çıktı bu arada tom gerçekten öldü mü
  • modenayla bir kaçış sahnesi olacak gibi

başrol adamı yalan oldu ya
  • Dizi bitiyormu bu son bölümmü film tadında?

Yoksa yeni ortaklamı devam edicek bizim türkiş boy
  • arkadaşlar,

bu dizinin film haline getirilmiş versiyonu.. dizi bittikten sonra ayrı bir sinema filmi haline getirildi.. o yüzden yeni bölüm yazmıyor.
  • Semih dallaması beline Türk bayrağını bağlamış, arkada mustafa sandal çalıyordu. Fazla lakayıt gördüm, dizide böyle abuk sabuk sahneler yoktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteg

arkadaşlar,

bu dizinin film haline getirilmiş versiyonu.. dizi bittikten sonra ayrı bir sinema filmi haline getirildi.. o yüzden yeni bölüm yazmıyor.

hımm o zaman her bölüm öldürebilirler Tom u ....

south park taki kyle dı galiba onun gibi
  • tomu öldürdüler ne iş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.