Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.711
Cevap
603
Favori
1.796.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crewals

quote:

Orijinalden alıntı: Avon Barksdale

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Korsan 8.1 10 yukseltmek mantiklimi param yok

Korsan windows 8.1 den windows 10 a geçtim sonra 0 formatladım komut isteminden(cmd) baktığımda windows kalıcı oalrak etkinleştirildi diyor... Yani sıkıntı yok ama temiz kurulum yapmanı öneririm yükseltme olayı çok sorunlu.

kalıcı olarak nasıl yaptınız acaba

dediğim gibi korsan sürümden ilk önce windows 10 a yüksetip ondan sonra sıfırdan format atarak windows 10 kurarsanız kalıcı olarak etkinleştirildi diyor, yani bende öyle oldu.

cmd'den felan herhangi bir key girmediniz mi yani

• unborncriminal U kullanıcısına yanıt
    O zaman iyiymiş hocam güzel haber.Bekleyelim bakalım.
  • TP Link Kablosuz adaptör TL-WN722N cddeki driverı kuruyorum ama aygıt kurulmamış gibi görünüyor. Kablosuz ağları göremiyorum. Işığı da yanmıyor.

Sitesinden Win8 driver indirip denicem. Başka tavsiyesi olan var mı?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    MediaCreationTool kullanarak,resmlerlede göstermişsiniz zten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

Korsan 8.1 10 yukseltmek mantiklimi param yok

Korsan windows 8.1 den windows 10 a geçtim sonra 0 formatladım komut isteminden(cmd) baktığımda windows kalıcı oalrak etkinleştirildi diyor... Yani sıkıntı yok ama temiz kurulum yapmanı öneririm yükseltme olayı çok sorunlu.

kalıcı olarak nasıl yaptınız acaba

dediğim gibi korsan sürümden ilk önce windows 10 a yüksetip ondan sonra sıfırdan format atarak windows 10 kurarsanız kalıcı olarak etkinleştirildi diyor, yani bende öyle oldu.

cmd'den felan herhangi bir key girmediniz mi yani

hayır girmedim sadece doğrulama amaçlı kalıcı mı değil mi bakmak için...

• Başka bir bilgisayarda Orjinal Lisanslı 8.1 olan Notebookta yükseltme yaptım. Yükseltme Windows 10 Home Single Language olarak sorunsuz etkinleşti . Temiz kurulumda Windows 10 Pro denedim etkinleşmedi yarın tekrar etkinleşip etkinleşmediğine bakacağım bilginize...
  • Ben orjinal olmayan win 8.1 pro kullaniyorum, malum 6 ayda bir uzatiyorum. Rezerve islemi yaptim, bazi arkadaslar sorun olmaz diyor bazilari da sorun olabileceğini soylediler, anlayan arkadaslar herhangi bir sikinti olur mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir bilgisayarda Orjinal Lisanslı 8.1 olan Notebookta yükseltme yaptım. Yükseltme Windows 10 Home Single Language olarak sorunsuz etkinleşti . Temiz kurulumda Windows 10 Pro denedim etkinleşmedi yarın tekrar etkinleşip etkinleşmediğine bakacağım bilginize...
  • valla ne yalan soyleyim mac kullanıyorum kac senedir win gecesim geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Başka bir bilgisayarda Orjinal Lisanslı 8.1 olan Notebookta yükseltme yaptım. Yükseltme Windows 10 Home Single Language olarak sorunsuz etkinleşti . Temiz kurulumda Windows 10 Pro denedim etkinleşmedi yarın tekrar etkinleşip etkinleşmediğine bakacağım bilginize...

Dostum, orijinal olarak Pro ya sahip değilsen zaten Pro alamazsın ki.

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

TP Link Kablosuz adaptör TL-WN722N cddeki driverı kuruyorum ama aygıt kurulmamış gibi görünüyor. Kablosuz ağları göremiyorum. Işığı da yanmıyor.

Sitesinden Win8 driver indirip denicem. Başka tavsiyesi olan var mı?

823N takar takmaz, ağlar listelendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Temmuz 2015; 0:30:10 >

• 8.1 industry pro kullanıyorum, windows 10 için güncelleştirme alabiliyor muyum yada çıkacak mı?
  • Cortana'yı açabilen var mı ? Bilgisayarın herşeyini İngilizce-ABD yaptım işe yaramadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Çözüm 1 : Öncelikle Windows 7 / 8.1 üzerinden 10'a güncelliyorsunuz ki Microsoft yeni Windows 10 lisansınızı onaylıyor sonrasında da Windows 10 iso/usb ile temiz kurulum yapıyorsunuz key girmeden. Microsoft bilgisayarı tanıdığı için key gerekmiyor ve etkinleştirilmiş oluyor. ''

Arkadaşlar ben böyle temiz yükleme yaptım,etkinleştide linsans.Şuan çok stabil kesinlikle yükseltmeye dağlar gibi fark var.
  • quote:

Başka bir bilgisayarda Orjinal Lisanslı 8.1 olan Notebookta yükseltme yaptım. Yükseltme Windows 10 Home Single Language olarak sorunsuz etkinleşti . Temiz kurulumda Windows 10 Pro denedim etkinleşmedi yarın tekrar etkinleşip etkinleşmediğine bakacağım bilginize...

• quote:

Sürümlerin eşleşmesi lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler 2 gündür uğraşıyorum,update ile indirdim sonra denetleniyor dedi 1 saat hala denetliyor,bende kapadım açtım laptop ı şimdi baştan indiriyor.Şimdide windows 10 indiriliyor diyor her hangi belirti yok 30 dk dır böyle.BT klasörüne indirmişti önceden,kapatıp açtıktan sonra silinmiş içindekiler!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Microsoft bu işi beceremedi. Şaşırmadım zaten.

1.5 milyar pc ' ye ortak bir yöntem zor :) Yakında düzelir.
  • 20 TL'ye orijinal Windows 10 yüklenir. Bu ne ya, herkes aynı şeyleri sorup duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler.

MediaCreationTool kullanarak,resmlerlede göstermişsiniz zten.

O zaman farklı usb ile tekrar deneyin.
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Çok yardımcı oldunuz hocam teşekkür ederim öncelikle. Yalnız yükselttim diyelim daha sonra bunu nasıl temiz yapacağım ? O bize sunulan tool programında ikinci seçenekteki iso dosyasını indirip boot mu atmam lazım olacak ? Yoksa windows 10 içinde özel bir bölüm mü var ?
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.