Şimdi Ara

215-55-r16 Lastik Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 model ford focus için 4 mevsim lastik almayı planlıyorum. Bütce 4 lastik için 1500 tl civarı. Fiyat performans açısından hangi marka ve lastiği tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı model aynı araç conti premium contact 5 aldım 1800 tl.

205 alma sakın uyduruk duruyor araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi bence michelin primacy 4 ama fazla pahalı ben falken ze 914 kullaniyorum 1 yıldır fena bi lastik değil.

• Focus 3'te 215/55/r16 ebatlarında "Pirelli Cinturato P7" kullanıyorum, memnunum. Kendi üzerindeki Continental Premium Contact 2'lere göre virajlarda yatma eğilim daha az, suda çok başarılı bir lastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 25 Ekim 2018; 21:14:14 >
  • aynı ebat falken as210 4 mevsim aldım. memnunum tamesi 365 liraya var internette. 2018 üretimi türkiye üretimi. Lastikçim ako ve made in Türkiye yi görünce aha bittik balans tutmayacak dedi ama balajs yaparken de şaşırdı lastik çok güzel dönüyor dedi .

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

aynı ebat falken as210 4 mevsim aldım. memnunum tamesi 365 liraya var internette. 2018 üretimi türkiye üretimi. Lastikçim ako ve made in Türkiye yi görünce aha bittik balans tutmayacak dedi ama balajs yaparken de şaşırdı lastik çok güzel dönüyor dedi .
    Acaba nereden aldınız, ben de almayı düşünüyorum.
  • Aracinizin orjinal lastik boyutu nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/45/r17 Lastik Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak78

Acaba nereden aldınız, ben de almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Hepsiburada n11 vs var farklı ssatıcılarda

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Aynı model aynı araç conti premium contact 5 aldım 1800 tl.

205 alma sakın uyduruk duruyor araba.
    benim araçta 215 kış lastiği var 205 almayı düşünüyorum orijinali 205 değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

benim araçta 215 kış lastiği var 205 almayı düşünüyorum orijinali 205 değil mi?

Alıntıları Göster
    205 küçük kalıyor araca bence.215 e her ne kadar biraz fazla para versenizde değer emin olun.kullanıcı değilseniz eğer ucuz alıp geçin.

• quote:

205 küçük kalıyor araca bence.215 e her ne kadar biraz fazla para versenizde değer emin olun.kullanıcı değilseniz eğer ucuz alıp geçin.

Alıntıları Göster
    215 daha güzel duruyor evet yol tutuş için bı tık daha iyi ancak 205 daha performanslı daha fazla yakıt tasarrufu ve uygun fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

215 daha güzel duruyor evet yol tutuş için bı tık daha iyi ancak 205 daha performanslı daha fazla yakıt tasarrufu ve uygun fiyat

Alıntıları Göster
    Yakıt makıt vergiden giren giriyor.vatandaş olarak deve yüküyle para yığıyosam vergisine sigortasına kalan parasınada acımam.ayda yaktıgım 1.5 depo mazot zaten.

• quote:

Yakıt makıt vergiden giren giriyor.vatandaş olarak deve yüküyle para yığıyosam vergisine sigortasına kalan parasınada acımam.ayda yaktıgım 1.5 depo mazot zaten.

Alıntıları Göster
    bu lastiği almayı düşüyorum baya fp

birde böyle siteden 215 buldum
    https://lastikjantburada.com/index.php?id_product=1155&controller=product&gclid=CjwKCAjwvNXeBRAjEiwAjqYhFuvwVDz1rCKFwwAjAHi-1sQbfB3AL1BOnjvcgY7STUnnrV8tZ0zfKxoCifkQAvD_BwE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 28 Ekim 2018; 15:57:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.