Şimdi Ara

21 Yıllık Yenilmez İmparatorluk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mantalitee

Tarihte çöken çok imparatorluklar gördük

SONY sevenlerine yamuk yapmadıkça sevenleri ona hep vefalıdır o yüzden çökmesi imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps4Pro

quote:

SONY sevenlerine yamuk yapmadıkça sevenleri ona hep vefalıdır o yüzden çökmesi imkansız

Dogru zaten ps4 u de MS cikardi sirf PS kullanicilarina yamuk yapmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuna kadar Playstation..... Ölene kadar Playstation........

Geçmişte Amiga 1200 de efsaneydi onuda unutmadık tabi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M23T32 M kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar Remastered, olene kadar Remastaration

• Kardeşim hoşgeldin tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Kardeşim hoşgeldin tekrar.

Hoş bulduk kardeşim forumda olmasamda sizleri uzaktan takip ediyorum takdir ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4Pro -- 10 Eylül 2016; 20:26:58 >
  • Sony çocuk işçi çalıştırmaya başlamış anlaşılan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

quote:

quote:

O halde sen Stockholm Sendromu yaşıyorsun.

Doğrudur. Kliniğiniz nerede acaba ? Yada hasta olarak tecrübeniz varsa fitil tedavisi mi önerdiler size ne yapmam lazım? Bizi de aydınlatırsanız berhudar oluruz efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4Pro -- 10 Eylül 2016; 21:07:07 >

• Adamlar remastered oyun çıkara çıkara sonunda makinenin remastered ve remake versiyonunu çıkardılar
    yürü bee sony hangi remastered tutar seni
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur. Kliniğiniz nerede acaba ? Yada hasta olarak tecrübeniz varsa fitil tedavisi mi önerdiler size ne yapmam lazım? Bizi de aydınlatırsanız berhudar oluruz efenim.

Bol Bol PS4Pro kullan geçer evladım. Fitil yerine de o çocukken beğendiğin sony pilleri kullanırsın olur mu?

Sağ olun demek fitil yerine pil daha etkili E tecrübe konuşuyor tabi siz varken bize düşmez ne demek sağ olun önden büyükler

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Adamlar remastered oyun çıkara çıkara sonunda makinenin remastered ve remake versiyonunu çıkardılar
    yürü bee sony hangi remastered tutar seni

E arz talep diyebilriz miyiz buna ? Yada cahilliğimi mazur görün ben bu remastered oyunları almasam konsolu elimden alıp satışı fesh ederler mi almamak gibi bir seçeneğimiz var mı yoksa direkt haciz mi gelir ? Yada şöyle bakabilir miyiz Teknoloji geliştikçe oyun yapım süereleri artmakta sen o boşlukta makineye bön bön bakma diye arada remastered oyun koyması ne zararı var hiç yoktan iyidir Remake olayı bambaşka Remake de sıfırdan yapım gibidir hiç alakası yok remastered ile der miyiz deriz deriz Yada sen bu oyunu eski nesilde oynamadın ıyy ne grafik yerine remastered hali ile bir seriye başlasan hoşuna gitmez miydi giderdi giderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4Pro -- 10 Eylül 2016; 21:18:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bol Bol PS4Pro kullan geçer evladım. Fitil yerine de o çocukken beğendiğin sony pilleri kullanırsın olur mu?

Sağ olun demek fitil yerine pil daha etkili E tecrübe konuşuyor tabi siz varken bize düşmez ne demek sağ olun önden büyükler

Seni aydınlatmaya pil yetmez güzel kardeşim. Bir floresan al sen ancak öyle aydınlanırsın.

Maşallah pirimiz olarak siz florasanı da tecrübe etmişsiniz bana öneriyorsunuz demekki memnun kaldınız sizi aydınlattı. Üstadım Nirvananız ne oldu bugüne kadar Sky is the limit diyebilir miyiz sizin için üstadım ben o potansiyeli sizde görüyorum hadsizliğimi bağışlayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seni aydınlatmaya pil yetmez güzel kardeşim. Bir floresan al sen ancak öyle aydınlanırsın.

Maşallah pirimiz olarak siz florasanı da tecrübe etmişsiniz bana öneriyorsunuz demekki memnun kaldınız sizi aydınlattı. Üstadım Nirvananız ne oldu bugüne kadar Sky is the limit diyebilir miyiz sizin için üstadım ben o potansiyeli sizde görüyorum hadsizliğimi bağışlayın

Az önce sen "bizi aydınlatırsanız berhudar oluruz" demiştin ya ona binaen ben de aydınlanman için bir tavsiyede bulundum. Umarım berhudar olmuşsusndur, olmadıysan başka bir floresan daha al güzel kardeşim. Onunla da aydınlanamıyorsan senin için artık çok geç demektir. Haaaa bu arada tavsiyede bulunmak için bir şeyi yapmış olmak mı gerekir a deli çocuk. O halde sen daha hiç oynamadığın PS4PRO'yu millete ne diye tavsiye edersin?

Ben nerede tavsiye etmişim ps4pro yu? yazımı bulup kopyala yapıştır yapar mısınız reca etsem. kendimce överim ön görü yaparım ama tavsiye etmem tavsiye etmek için tecrübe etmek lazım tıpkı sizin gibi acaba sizde fitillerin fazlası yan etki yapmış olabilir mi bilmediğimden soruyorum

• Fan boylarla kopuyoruz buyrun gelin

• 21 yıldır üzerinde güneş batmayan imparatorluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: iGuun

Fan boylarla kopuyoruz buyrun gelin

Bhen pciciyim
    Pc master race

• quote:

Küçükken sevdiğin SONY pillerin fazlası da sana yan etki yapmış olmasın. Bu arada ben de bilmediğimden soruyorum.

Hakan bey fitiller size bir NAYİFLİK katmış adeta hal ve tavırlarınızda hatta inanmazsınız profilinizde o nayifliği görebiliyorum inana biliyor musunuz ? berhudar oldum üstadım
  • Yalnız xbox 360 zamanında iyi tokatladı ps3 bu gerçeği göz ardı etmemek lazım bence.

• kavga mi ediyorsunuz edebiyat mi yapiyorsunuz cozemedim

Birde neden yuklenildi bu arkadasa onuda cozemedim ps bolumun de ps yi ovmus

• quote:

İlahi çocuk, sen adamı öldürürsün. Fitil ile başladın fitil ile devam ediyorsun. Sendeki bu fitil sevdası nedir? Fitille ilgili bir geçmişin mi var? Fitilin bir insana naiflik katacağını bilecek kadar ilgilisin sanırım bu konu ile ilgili. Topu inşaata kaçmışlar gibi fitilin de bir yerlere kaçmış ki bilinçaltında yer edinmiş. Fitil de fitil fitil de fitil diyorsun çocuk. Bu arada ne yazarsan yaz bu konu ile ilgili cevap alamayacaksın.Konu fazla uzadı.

FİTİL ederim adamı böyle işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4Pro -- 10 Eylül 2016; 22:12:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.