Şimdi Ara

21 Yıl Sonra Bir İlk: 12 Anketin Ortalaması' nda Kılıçdaroğlu Fark Atıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
10.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guzel olacak beklentimiz yok. Bastaki gitsin yeter gelen uzun zaman koltukta kalinca ulkenin sahibi saniyor kendini.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Benim tahminim 7897. Neyse kaçıncı blokladığım trolsün hatırlayamadım.

• Erdoğan AKP ve AKP liler bu seçimi kaybetti. Çünkü onlar için önemli olan liderlik ve Erdoğanın %50 +1 almasıdır. Önemli olan lidere teslimiyettir. Erdoğan %50 den fazla alamıyor.

Kılıçdaroğlu CHP ve millet ittifakı da bu seçimi kaybetti. Çünkü onlar için önemli olan biad etmek değil demokrasidir. Lider değil bireydir. Ve meclisde çoğunluğa Hdp hariç sahip olamıyorlar. Cumhur ittifakından daha az milletvekiline sahip olacaklar.

İnce ve Oğan da bu seçimi kaybetti. Onlar gerçekten cumhurbaşkanı seçilemezdi ama asıl önemli olan bir sonraki seçimde belli sayıda milletvekili ile mecliste olabilirlerdi. Ancak kıl payı farkla giremiyorlar. Birbirlerine ile uzlaşsa idiler belki...

Bu seçim herkesin kaybettiği seçim olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben onu bunu anlamam 3 haneli enflasyona hazırlıklı olun.çok büyük bir ekonomik kriz geliyor ülke krizden kirze giriyor..hedef ipsala sınır kapısı beyler

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    %46 dememiş yalnız, sadece 46 oy alır demiş

• Anket sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını öğrenemediniz, reis rahat şekilde ilk turda alır geçer.

• Sawasson kullanıcısına yanıt
    o zaman dans

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İfade özgürlüğünün olmadığı bir ülkede anketler yanıltıcıdır. Sonuçların herkesi şaşırtacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black.Smith

İfade özgürlüğünün olmadığı bir ülkede anketler yanıltıcıdır. Sonuçların herkesi şaşırtacağını düşünüyorum.

Ya hocam kesinlikle böyle bir durum var. Erdoğan %40 geçemicek.

Erdoğan %42 çıkıyorsa bunun en az %3 ü korkudan diyor. Sandık başına gittiklerinde kk ya verecekler.

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    aksoy'dan taze

21 Yıl Sonra Bir İlk: 12 Anketin Ortalaması' nda Kılıçdaroğlu Fark Atıyor

• Bazı oktroll yorumlarını görünce 🤢🤮

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben seçimin yakın sonuçlarla ikinci tura kalacağını düşünüyorum. Genel olarak baktığınızda ben iki adayı da istemiyorum. Benim gibi olan 100 kişiden atıyorum 40 ı RTE'ye 40'ı KK'ye verir. 50+1 çoğunluğu ilk turda olacağını düşünmüyorum.

• Seçim günü herşey yapabilirler dikkat etmek lazım kalabalık ortamlardan uzak durun oyunuzu kullanıp evinize çalışıyorsanızda direk işinize gidin

21 Yıl Sonra Bir İlk: 12 Anketin Ortalaması' nda Kılıçdaroğlu Fark Atıyor
  • Bu yazacaklarım doğrultusunda beni linçleyen arkadaşlar olacaktır. Öncelikle onları saygıya azcık mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Gelelim konuya

Özellikle Mart ayından beri yapılan ve sunulan anketlerin hemen hepsinde Kılıçdaroğlu %50-55 arasında R.T.E. ise %38-43 bantlarında oy alıyor. Anket firmalarının isimlerine değil, anket yapılan yer kitle yaş aralığına bakmamız gerekiyor.

Millet ittitafakı kesin kazanacak gözüyle bakılıyor ve bu şekilde algı yapılıyor. Karşı tarafta siyasetin kurdu dediğimiz birisi var ve bu öyle paralı anket dediğimiz anketlere sıradan anketlere bakarak hareket etmiyor. Şehir şehir anket yapıp ona göre vaatler ve icraatler açıklıyor. Bu seçimde twitter sosyal medya akımlarına bakanlar üzülebilir. Sandık başına gidince işler değişiyor. Anadolu halkı işe R.T.E gitsin gözüyle bakmıyor. Sandık başına gidince onlar teröristleri destekliyor ülkeye sahip çıkalım gözüyle bakıp oy vermeyeceğim diyen birisi bile oy veriyor. Bu seçim ilk turda bitmeyebilir. Ancak kim kazanırsa kazansın erken seçim olacaktır.

Benim görüşüm artık bir değişimin yaşanması ve bu konuda Kılıçdaroğlu değilde, Ekrem İmamoğlu aday yapılsaydı kesin kazanırdı. Millet ittifakının elinden geldiğince Kılıçdaroğlunu medyaya az çıkarması gerekiyor. Bir şekilde kararsız seçmeni karşı tarafa itekliyor.

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    aksine sayımları izlemek gerek. oy namustur. takibini yapmalı.

• fbeee1 F kullanıcısına yanıt
    hocam seni linçlemek için, kaale almak, ciddiye almak lazım. sanmıyorum linçleneceğini.

• %52-55 arasi rte alir diye dusunuyorum. Youtube sokak röportajlari ve kirsal kesim oy oranlarinin gecmis halini düşününce.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    yatarken battaniye falan örtün üstünüze. bazı yerleriniz açıkta kalmış. söz ettiğiniz gibi kabuslar gördürür ve bir süre gerçek sanırsınız. taa ki markete gidip , cüzdana bakınca geçer.

Hocam ne diyorsunuz anlamiyorum.birseyler yazmissiniz ama hikayemsi.

Ben gozlemimi soyluyorum. Cevreden internetten vs.

Secim gunu sasirmamak lazim.

Dogalgaz , togg , vergi indirimi , ogretmen atamasi , siha , iha , ucak gemisi ile zaten cogu kisinin aklina girdi. Cogu insan ben tas yerim vatanim sagolsun diyor. Parti ile devlet kavramını birlestirdiler coktan kafalarda. Neyse bakalim gorecegiz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.