Şimdi Ara

21 YAŞINDAYIM İLK DEFA AŞIK OLDUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşındayım üniversiteye gidiyorum şu 4 ay öncesine kadar hiçbir kız umurumda değildi yani ciddi ve düzenli bir ilişki yaşayacağım bir kız olursa olur düşüncesindeydim o açından bu zaman kadar kafam rahat geldim böyle konulara hiç girmedim ne kadar hoşlandığım kızlar olsada huyları bana uymadıklarından sadece aklımda 1-2 gün kaldılar ama bu sefer farklı bir durum var 4 ay önce gördüm kızı ve beğendim ama yetmezdi huyunu suyunu bilmek gerekirdi anca 4 ayda öğrene bildim herşeyini ve son olarak 2 hafta önce gidip kızla konuştum saçma başladı muhabbet ama kız yinede bana karşı güler yüzlü ve hoşgörülüydü en son çıktığınız varmı dedim oda evet var dedi ben şok oldum tabi olmaması gerekiyodu çünkü :) sonra hiçbirşey demeden oradan ayrıldım ve arkadaşlarımın yanına gittim bu iş yatar dedim oradan ayrıldım sonra arkadaşım üzgün olduğumu gördü ve bana istersen kaldığı yurtta tanıdığım kız arkadaşım var ona sorayım bide bu durumu dedi sordu kız var dedi ancak ayrınta girince cevaplar birbirini tutmuyodu bu bende şüphe oluşturdu sonra kızın yurdunda kalan ve kız arkadaşı olan arkadaşım varmı diye bir araştırmaya koyuldum evet vardı 3 kız buldum kızı tanıyan ve benim arkadaşımın arkadaşı olan kızlar benim için kızın azından bişeyler koparmaya çalışacaktı kızla muhabbete girmişler kız var demiş ancak yine ayrıntıya girince pekte tutarlı bişey çıkmamış kızlar tabi bundan şüpelenmiş ve arkadaşım vasıtasıyla bana bu durumu söylediler benim kafa iyice karıştı tabi bu orada kızlar çıktığının olup olmadığı sorarken laf arasında seninle ilgilenen biri var da demişler haliyle kız kim demiş ismimi bölümü vermişler kız tabi tanımış herneyse bu olaydan sonra tam 1-2 hafta kız yan amfiden olduğu halde hiç göremedim sonra bi ara hukuk dersinden çıkarken kız birden koridorda gözüme çarptı arkadaşıyla oturaklarda oturuyorlar bizim sınıftan çıkanları gözlüyorlardı beni gördü tabi bakıştık bende tabi iflas etmiş edasıyla kantine gittim oturdum kız oraya doğruda baktı arad 1 gün geçti kız bu sefer kantinden su almaya geldi o ara bakıştık o kadar kapıdan çıkacak yön varken geldi tam dibimden tabi ben durum karşında biraz ümitlendim sonra aradan 1-2 gün geçti ders çıktık durak bekliyoruz kızı durakta gördüm oda beni gördü arkadaşları çarşıya kadar yürümeyi teklif ettiler kız sesli bi şekilde yürümek istemediğini söyledi sonra ikna edildi ve 100 metre kadar yürüdüler dikkat ettim ora hiç çekinmeden direk arkasında baktı bana doğru 3-4 defa yürümediğimi gördü ve orada arkadaşlarını durdurdu ve otobüsüme bindi yanıda boşaldı bi ara ama oturamadım utandım ne diyecektim ki zaten rezil oldum olacağım kadar kıza sonra 1 hafta konuşma fırsatı kolladım ancak olmadı tek bulamadım zaten kızıni isteyenide baya var kızda çekingen ve kendi halinde güzel bir kız son çare yine kaldığı yerdeki kız arkadaşlarına haber ettim benim onunla konuşmak tanışmak istiyorum diye kıza söylemişler seni sordu işte tanışsan konuşsan felan kızın benimle ilgili hiçbir tepkisi olmuyor direk bu konuları kapatalım konuşmak istemiyorum tavırları takınıyor bir yandan facebooktan arkadaşlık isteğimide red etmiyor bu kısır dönkü hala sürüyor evet dostlar biraz uzadı konu ama mesele bundan ibaret bana gerçekten yardımcı olmak isteyen tecrübeli bayan ve bay arkadaşlara rica ediyorum beni bu konuda aydınlatın lütfen ben ne yapmalıyım tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmtylcn -- 20 Mayıs 2012; 22:02:12 >

• Okucam da, çok uzun o yüzden mesajım bulunsun.
  • hocam keske noktlamaya dikkat etsydin neyse konumuz o degil hepsini okudum.
    o pek ustunde durmak istemedigi ciktigim var gibi demesi ama pek bi somut sonuc olmamasi soylede
    dusunulebilir. kiz pek herhafta baska biriyle cikan bi tip degildir bu iyi bisey bnce, snada uyuyor(ki okuyunca direk bunu gordm kizda).
    facebook'tan gozunu seveyim bisey yapma

bide facebookta redde etmemis dedin. o seni yoksaydigi zaman sende tekrar ekle demiyor, gonderildi/ bekleniyor diyor. facebook bizi yiyor.
    bu konuda eminim ayni duruma bnde dustum, arkdsimi sildim eklettrdm yoksaydim durum aynen dedigim gbi.

bence ne yapacaksan kendin yap derim. kiz seni fark ettyse zatn gdp konusabilirsn.
    pek fazla cok guvenmedgn insanlari araya sokma, olaylarin gidisatini cok degistirebiliyorlar.
    haydi kal saglcakla, hayirlisi. bol sans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.