Şimdi Ara

21 yaşındayım idrar yapmakta sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşındayım gece idrara çok sıkıştığımda kalkıyorum ve çok az gelior içerde kalıyordu. Doktora gittim tüm testleri yaptılar ne prostat var nede başka bişey. İçine girip kamerayla bakıyorlarmış küçük bir ameliyatmış bunun için bir ay öncesinden gün aldık 2 hafta önce bunuda yaptırdım hiçbirşey çıkmadı... İdrar kesesi ve aşağısı tertemiz peki sorun neden kaynaklanıyor sizce ???

Bir Günde Taht'a Çıkmadık! Bir Günde Taht'tan İnmeyiz! İmparator FATİH TERİM! Ölene kadar seninleyiz!!!

• yokmu cevap vericek biriiii ?

Bir Günde Taht'a Çıkmadık! Bir Günde Taht'tan İnmeyiz! İmparator FATİH TERİM! Ölene kadar seninleyiz!!!

• mesane kaslarında sorun olabilir veya nörolojik te olabilir istersen bi eğitim araştırma hastanesine başvur
  • Başvurdum incelediler bişey yok diolar kas gevşetici ilaç verdiler 5 mg lık. 1 mg la başladım içmeye yavaş yavaş büyütüorm dokunmasın die...

• bol bol su için

• bunun gıbı bır sorun bende de var tuvaletımı rahat sekılde yapıyorum ama sankı penıs ucunda kalmıs gıbı hıs oluyor ıcımde ayrıca ıdrar sonrası damlalar rahatsız edıyor.kurularken fılan 4-5 kere damla gelıyor

FLED
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve kilo olayı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @gencgsli_81 doğal olarak çok su içersen çok sık idrara çıkarsın ( beyin bedava )

@HoXLeY idrarını yaparken penisini tut hani masturbasyonda öne arkaya yaparız ya onun gibi yap fakat fazla yapma abdest almak zorunda kalırsın bu sayede içerde kalan idrar dışarı çıkar...Bi de hafiften öksürürsen yine de çıkar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.