Şimdi Ara

21 yasında ünideyken yks kasıp tıp icin tekrar calısmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Tıp
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    normalde boyle bir sey aklımda yoktu ama son zamanlarda yine overthinkistana gidip geliyorum bunu dusunmekten baska bir sey yapamıyorum.
    20 yasındayım uc kez sınava girmistim- ders calıstıgım icin degil belki hayatımda bir seyler degisir ve calısırım diye-ama inanın hic ders calısma fırsatım olmadı bazı sartlardan dolayı.
    bu sene matematik bolumune girdim.iyi bi unide degilim cok asırı da kotu degil kütahyadayım.ama egitim yetersiz geliyo bunun farkındayım.
    gelgelelim aklımı kurcalayan seye.kucukken basarılı biriydim ve yks'ye de ortaokul bilgimle girdim diyim 300kdaydım.-lise1 de gelse deseler 300k yaptın guler gecerdim dalga gecerdim-cocukluktan beri tıp hayalimdi.ama anladım ki bunu kendi evimde basaramazdım.
    etrafımda bogazicili odtülü itülü öğrencileri görünce ya da hastaneye gittigimde stajyer tıpcıları gorunce icim gidiyo.
    dusundum ki seneye 2. sınıf olucam obp kırılmıyo ünide yurttayım yks kassam kazanırım cunku karısan olmuyo tabi bunu üni dersleriyle goturmem lazım ki kendime saglama alayım gizli gizli yapıcam yaparsam.kazansam da 22 yasında baslamıs olucam 28de mezun ol bunu dusununce bayılasım geliyo.bazen de deger diyorum her turlu o yasa gelicem ve hayalim olucak,hayata bi kere geliyosun ve bi iz bırak diyorum.bi yandan yasıtlarım ise giriyo diye dusunuyorum,babam karsı cıkıcak diyorum,ülkenin hali belli ilerde ne olucak diyorum.
    hani calısıp da kazanmasaydım koymazdı ama calısamadım ki o ihtimali dusununce insan duraksıyo.
    bi yandan matematik bölümünü de seviyorum zaman kaybetmiyim kendim gelistiriyim yazılıma girerim staj dil vs hic olmadı ogretmen olurum daha zaman kaybetmem-aslına bakarsan bu da kolay degil hemen atanamicam belki de dershanede ogretmenlik yapmak istemem yine cok calısıp sirketlere girmem lazım
    tıp kazansam yıllarca calıscaksın okuyacaksın calıscaksın diyolar sosyal hayatın olmicak diyolar e yuksek lisans yapsam da cok calısmam lazım ki bir yerlere gelebilmek icin yapmam lazım.
    cok karısık anlattım cunku cok dusunuyorum ama beni anladınız degil mi🥺
    burua kadar okuyan olduysa dusuncesi nedir arastırıyorum ayrıca tıpcı ya da doktor arkadaslar varsa bilgilendirebilir mi bölümün güzelliklerini kötü yanlarını sosyal hayatı aileyle beraber zaman gecirmek icin hic mi vakit olmuyo bu kadar kotu mu,
    rica ediyorum dalga gecip bos yapıcaklar yazmasın kolay degil farkındayız zaten hicbir sey kolay degil,kendime inanıyorum basarabilirim sadece karar vermek cok zor.
    bir de cevremden gordugum kadarıyla hayali olmasa da hangi bolum olursa olsun gidip kendini gelistirmeye calısan ya da iki yıllık kazanan-sırf gitmek icin gidenlerden bahsediyorum-umursamayan dusunmeyen takmayan insanlar daha mutlu.
    belki de bu kadar dusunmemek lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Önce karar ver ne yapacağına ondan sonra plan kur. Hem üniversite hem sınava çalışmak olmuyor önceden birikimin yoksa veya azsa. Heleki derslerin zor geçildiği bir yerdeysen işin çok zor ikisini bir arada götürmek zor olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.