Şimdi Ara

21 yaşında 2. sınıf olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Justflashc

Bu mesaj silindi.
    tamam sen de istersen 10 sene mezuna kal seni de tutan yok ki yanmana gerek yok muhabbet/dertleşme fikir allışverişi gibi amaçlarla açtık konuyu millet sanki benim dememe göre mi iş yapacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyorum, arkadaşlar isterse 18 yaşında bitirsin bana ne. Sırf 1-2 sene erken gitmek için yaşamak istediğimiz hayata nispeten uzak başlayacaksak ne anlamı var. Şu an 2.sınıfım ve 4 aya 21'ime gireceğim, pehh

• Ben zaten sıralaması kötü gelmiş birine iş bulma olanağı olmayan bir bölüme gitmektense sanayide meslek öğren tavsiyesi veriyorum.

Eğer geleceğe dönük ekonomik kaygın yoksa,okula hobi olarak ve ortamı görmek için gidiyorsan 2 sene beklemen saçma zaten.Ben 3-5 sene sonra iş bulabilir miyim,aç kalır mıyım korkusu olan insanlar için ülke gerçeklerini de göz önüne alarak söylüyorum bunları.Sen bir yerde oku da kendini geliştirirsen,vizyon edinirsen para her zaman bulunur gibi laflar inandırıcı gelmiyor bana.

• hocam pişmanım diyorsun neresi gelirse orasını yazın diyorsunuz yav böyle bir durum olabilir mi aklın mantığın yatıyor mu bu işe

• hocam size göre hangi sıralamalar kötü ???

• quote:

Bu mesaj silindi.
    tamam

• 21 yaşında okulu kim bitiriyor, medipol tıbbi sekreterlik mi abi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E2CEFE60D

hocam pişmanım diyorsun neresi gelirse orasını yazın diyorsunuz yav böyle bir durum olabilir mi aklın mantığın yatıyor mu bu işe

yatıyor

• hocam siz bu düşünce ile nereye varmak istiyorsunuz anlamadım

• Hocam sıralama olarak bir şey söyleyemem de iş bulmanın zor olduğu bölümler,üniversiteler 3 aşağı 5 yukarı belli

• quote:

Bu mesaj silindi.
    yok la 2000'liyim işte 21 yaşındayım

12 yaşındayken açtım veletken daha

kimlik mi atayım napayım

21 olunca forumda gezilmiyor mu, yatay geçiş filan vardı aklımda o yüzden buraya konu açtım diğer bölümler de çok boş olduğu için buralarda dolanıyorum yakında gidicem zaten bir de üni meseleleriyle alakalı konuşmak için çok dolaşıyorum buralarda mayıs-haziran gibi çok takılmıştım üniyle alakalı konular açıyordum nottur derstir filan konuşmak danışmak maksatlı

he bir de 9 yıldır takılmıyom profili açayım bakacaksan bak, senelerdir hesap sınırsız banlıydı konuşup açtırdım öyle geldim yani toplasan 3-4 sene takılmışımdır (o da çok aslında :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 12 Ağustos 2021; 16:59:11 >
  • hocam foruma göre 10k üstü aç gezecek

• Burası şampiyonlar ligi  

•  

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

21 yaşında okulu kim bitiriyor, medipol tıbbi sekreterlik mi abi?
    doğum tarihiniz temmuz ve sonrasıysa gayet 21 yaşında bitiriyorsunuz (4 senelik bölümleri)

17 yaşında girersin 21 yaşında biter

dediğim gibi 4 senelik bölümler, tıp diş vet filan hariç

• ing hazırlığı olmayan bölümden mezun olan adam nasıl iş bulacak peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E2CEFE60D

hocam siz bu düşünce ile nereye varmak istiyorsunuz anlamadım

bir yere varmak istemiyorum yani sadece kendi görüşümü yazdım fazlası değil

kimseyi mutsuz etmek filan istemiyorum (ki zaten edemem ben de aynı durumdayım yani saldırma-moral bozma amacım yok)

kendimi kandırmayı sevmiyorum napayım iyi ki mezuna kaldım filan mı diyeyim polyannacılık mı oynayayım

herkesin hayatı, yaşadıkları filan farklı kimseye nden kaldın filan demiyorum benim dostane tavsiyem eğer imkan varsa kalmamaktır hepsi bu

bu sanayiye filan git diyenleri de hiç ama hiç samimi bulmuyorum konu dışı olacak ama

bu sanayiye git diyenlerden 1 kişi gösterin bana kendisi gitsin veya eşini dostunu kardeşini akrabasını sanayiye göndermiş olsun

boş laf

saygılar hocam dediğim gibi kötü bir amacım yok, kendi derdimi anlatmak için açtığım konu aslında biraz farklı bir yere gitti ama sorun yok yani benim açımdan yok en azından

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.