Şimdi Ara

+21 Raptor Bakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ne biçim parlıo ama
  • MÜthiş.Ama inanmasıda bi okadar güç
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayelet

%10000 fotomontajjj

sie n00b

• Harika bir item kesinlikle satmazdim
  • BEYLER PS DEIL BE PFFF BURASI FIRE DRAKE TEST SERVERI TABI KAPANALI AYLAR OLUYORRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: toto1990

quote:

Orjinalden alıntı: hayelet

%10000 fotomontajjj

sie n00b

• Test serverı burası başka bi yer yada ps diyenlere sadece gülüyorum
  • reverse olunca daha fazla up olmuyor mu demek=?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

quote:

Orjinalden alıntı: rock_gatman

yaw üff fazla sallamış fotomontaj knightonlineword sitesinde bile raptor 410 atack o kadar değil kesinlikle ve kesinlikle fotomontaj

ne 410 atackmı iyimisin ?

kafası güzel galiba :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coşku

aboww lvl 75 asas eder bu yaw saka saka benim dershane arkadasımda +21 flame shar +21 normal shar var ss koyarım bi ara lvl 76 bende sifresi var girince koyarım ss +8 sheller var xigenondan JamPasHaM

sende sallamanın doruk noktalarındasın galiba
  • kesme lun
  • Bu haziran ayında girdiğimiz TEST SERVER idi beylerrr, ben 66 wariora +10 full set dizmiştim raptor da +9 du potla talos kestim... Ha ben ha oğlum ne farkeder...

helsingbasic 66 lvl warior TEST SERVER
  • Burasinin test server olma olasılığı %50 55 gibi

bi ss ye bakın en iisi

Tikla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiNin -- 26 Aralık 2006; 10:20:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiNin

Burasinin test server olma olasılığı %50 55 gibi

bi ss ye bakın en iisi

Tikla

sadec premium olanlar lvl 60 başlıyodu diğerleri eziq neden npc den almıyolar çünkü npc bi süre bugda kalmıştı bişi çekilmiyodu
  • quote:

quote:

bi ss ye bakın en iisi

Tikla

sadec premium olanlar lvl 60 başlıyodu diğerleri eziq neden npc den almıyolar çünkü npc bi süre bugda kalmıştı bişi çekilmiyodu

Sadece premiumlular 60 tan başlamiyordu presizlerde 60 tan basliyordu..

Bugg olayina gelince adamlar neden raptorla impact arasin ki?? Zaten baslarken +8 raptor weriyorlar Adamlar gider ex bilmem ne raptordan arar

• quote:

quote:

quote:

bi ss ye bakın en iisi

Tikla

Sadece premiumlular 60 tan başlamiyordu presizlerde 60 tan basliyordu..

Bugg olayina gelince adamlar neden raptorla impact arasin ki?? Zaten baslarken +8 raptor weriyorlar Adamlar gider ex bilmem ne raptordan arar

off offf premiumsuzlar da 60 dan başlıyodu haklısın ama pus a girince hata veriyodu item alamıyodu....

• quote:

Orjinalden alıntı: judge54

arkadaslar server usko ıyı guzel

1- adamın lwl 60 %0,00

2- sag üst köşeye bakınız premium ve free drake yazması gereken yerde event yazıyor buda GM - ADMİN tarafından baslatılabılen bır uygulama

3- %0,00 olmasından karakterin EDİT ÇAR oldugu anlaşılıyo edit çar admin veya gm tarafından açılan eylenme amaçlı karakterdir ve butun işlevlerini bu karakter üzerinden de yürütebilir

saygılarımla

(yanlıs oldugum veya hatalı oldugum bi taraf varsa duzeltın lutfen )

konuya açıklık getiriyim beyler 1. o char edit değil 2. o oyun usko 3. sü elindeki +21 değil +10 +9 dan sonra artık iemler +21 olarak gözüküyo arakadaş demiş %0,00 nie olamaz bunu bi açıklasın adamın premummu yoktur ondan yazmaz orda

• quote:

Orjinalden alıntı: :ÇaRşI:

quote:

Orjinalden alıntı: judge54

arkadaslar server usko ıyı guzel

1- adamın lwl 60 %0,00

2- sag üst köşeye bakınız premium ve free drake yazması gereken yerde event yazıyor buda GM - ADMİN tarafından baslatılabılen bır uygulama

3- %0,00 olmasından karakterin EDİT ÇAR oldugu anlaşılıyo edit çar admin veya gm tarafından açılan eylenme amaçlı karakterdir ve butun işlevlerini bu karakter üzerinden de yürütebilir

saygılarımla

(yanlıs oldugum veya hatalı oldugum bi taraf varsa duzeltın lutfen )

konuya açıklık getiriyim beyler 1. o char edit değil 2. o oyun usko 3. sü elindeki +21 değil +10 +9 dan sonra artık iemler +21 olarak gözüküyo arakadaş demiş %0,00 nie olamaz bunu bi açıklasın adamın premummu yoktur ondan yazmaz orda

1. si doğru 2. si usko da ne zamandan beri reverse yazıyo 3.+10 olunca öle gözükmez demişsin hyr rebirth(reverse) basmış

orası test server adam 60 lvl de başlamış normal olarak %0,00 hiç ex kasmadan upgrade yapmış
    açıklama getireyim derken iice saçmaladın

• öffffffffffffffffffffff o ne be
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.