Şimdi Ara

21.8k tıp önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21.8k geldi. İstanbul'da oturuyorum ve oturduğum için İstanbul'a yakın yerler istiyorum. Nereler yazılabilir sizce? Kırklareli ve Bilecik tıp nasıldır? Düzce 22.3 ile kapamış ama ondan önceki sene 22.8 ile kapamış 500 atmış bu sene ne olur sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfeistan -- 19 Temmuz 2025; 21:38:43 >

• up

• Kontenjanlar açıklanmadan yorum yapmak zor eğer sabit kalırsa kontenjanlar Düzce ya ucu ucuna gelir ya gelmez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfeistan M kullanıcısına yanıt
    bilecik tip yeni sayilir o yuzden biraz arkalara yazmayi dusunuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düzce tıp gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekirdağ denenir düzce, zonguldak da hem yakın hem de iç anadolu ,güneydoğu doğuanadolu ve karadenizin büyük kısmına kıyasla daha okunabilir şehirler bir nevi f/p yani bilecik ise yeni oldugu icin bence cıkmıs va konusundan sıkıntılı olabilir arastırmak lazım avantajı konumu çok iyi eskisehire vs hızlı trenle yarım saatte gidilebilir bursa ya 1.5 saat istanbula zaten yakın ama öncelik yakınlık olmamalı bence sınıf geçme, akreditasyon ve ortam daha önemli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dislik sirlama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22.3k TIP fakültesi tavsiye
    5 gün önce açıldı
    15.9k ile hangi TIP
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sıralamada eğitim olarak iyi bir yer olmaz zaten,evine en yakın olanı yaz.

• Ignacio Varga kullanıcısına yanıt

zonguldak mı düzce mi

• nişantaşı burslu ve izmir demokrasi nasıldır

• mfeistan M kullanıcısına yanıt
    zonguldak akredite diye biliyorum o yönden avantajlı ama sehir imkanları olarak düzce bi tık üstte bence akreditasyon daha önemli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.