Hocalarım selam forumda ilk konu açışım olacak biraz heyecanlıyım:) esasında sizin tavsiyeleriniz için yazıyorum ama biraz da içimi dökmek ve kendimi anlatmak isterim lütfen mazur görün Bildiğiniz üzere bugün üniversite sınav sonuçları açıklandı öncelikle biraz kendimi anlatabilmek adına biraz da içsel çatışmalarımı bir nebze olsun dışarıya açarak dindirmek için söylemek isterim ki süreç içerisinde bu sıralamayı yapacağımı bilsem inanın çalışmayı bırakırdım arkadaş çevreme halihazırda sonucu inandırabilmiş bile değilim, üstümdeki beklentiyi karşılayamadığımın farkındayım ama bunlar gelip geçici, statü kovalama veya insanlara bir şeyleri inandırma isteği içinde değilim ama kendini gerçekleştirememiş ve potansiyelini ortaya koyamamış olmak beni şu anlık kendimle baş başa bırakmıyor, zamanla geçmesini umuyorum zaten yapabileceğim başka bir şey de yok. Şimdi gelelim esas kısma benim sıralamam 8075 tercih yapabileceğim belli başlı okullar var, ben kendim ankaradayım ama şehir benim için gerçekten önemli değil şu anlık düşündüğüm okullar gülhane, aybü, akdeniz,medeniyet ve omü.Omünün ve akdenizin çok zor olduğunu duydum gülhanenin zor olduğunu biliyorum,aybü bunlara kıyasla bir nebze kolay kalıyor ancak bu okulların eğitim ve sınav sistemlerine vs. hakim değilim buralarda okuyan veya tıbbın kendisiyle artık bütünleştiğimden emin olduğum damakcatlatan beymen müdavimi gibi abilerim ablalarımdan(?) bu okulları karşılaştırma imkanları pek olmasa da artılarıyla eksileriyle kendi düşündükleriyle,izlenimleriyle benle paylaşmalarını rica ediyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. |