Şimdi Ara

8000 sıralama tıp önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım selam forumda ilk konu açışım olacak biraz heyecanlıyım:)

esasında sizin tavsiyeleriniz için yazıyorum ama biraz da içimi dökmek ve kendimi anlatmak isterim lütfen mazur görün

Bildiğiniz üzere bugün üniversite sınav sonuçları açıklandı öncelikle biraz kendimi anlatabilmek adına biraz da içsel çatışmalarımı bir nebze olsun dışarıya açarak dindirmek için söylemek isterim ki süreç içerisinde bu sıralamayı yapacağımı bilsem inanın çalışmayı bırakırdım arkadaş çevreme halihazırda sonucu inandırabilmiş bile değilim, üstümdeki beklentiyi karşılayamadığımın farkındayım ama bunlar gelip geçici, statü kovalama veya insanlara bir şeyleri inandırma isteği içinde değilim ama kendini gerçekleştirememiş ve potansiyelini ortaya koyamamış olmak beni şu anlık kendimle baş başa bırakmıyor, zamanla geçmesini umuyorum zaten yapabileceğim başka bir şey de yok.

Şimdi gelelim esas kısma benim sıralamam 8075 tercih yapabileceğim belli başlı okullar var, ben kendim ankaradayım ama şehir benim için gerçekten önemli değil şu anlık düşündüğüm okullar gülhane, aybü, akdeniz,medeniyet ve omü.Omünün ve akdenizin çok zor olduğunu duydum gülhanenin zor olduğunu biliyorum,aybü bunlara kıyasla bir nebze kolay kalıyor ancak bu okulların eğitim ve sınav sistemlerine vs. hakim değilim buralarda okuyan veya tıbbın kendisiyle artık bütünleştiğimden emin olduğum damakcatlatan beymen müdavimi gibi abilerim ablalarımdan(?) bu okulları karşılaştırma imkanları pek olmasa da artılarıyla eksileriyle kendi düşündükleriyle,izlenimleriyle benle paylaşmalarını rica ediyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

• kocaeli yaz

• Aybü, gülhane üste yazın bence. omü, medeniyet vb. sıralamanıza göre de geride. Yani ben yaşadığım şehirde gayet iyi imkanları olan yerler varken daha düşük sıralama ile alan okullar için şehir dışına gitmezdim. Sizin kararınız tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gulhane aybu yaz gec

Daha Fazla Göster
  • 01234 0 kullanıcısına yanıt

Hocam bir istanbulda yaşama isteği yok değil ama adapte olmak da bir yandan zor olacak,dediğiniz gibi aybü ve gülhaneyi üste yazarım bu ikisi arasında gülhaneyi seçmeyi düşünüyorum hem daha eski okul hem akademik kadrosu daha sağlam gözüküyor eski gatanın hocalarından dolayı,teşekkürler görüşleriniz için eklemek istediğiniz bir şey varsa açığım her zaman.

gülhaneyle kıyaslama imkanınız var mı hocam aybüye biraz da fiziksel ortamından dolayı uzağım.

hocam gülhane aybü arasında neyi öne yazmalıyım sizce

Gülhane

yazacağım hocam orayı da gülhaneyle karşılaştırısanız hangisini tercih ederdiniz,selamlar bu arada sizin de yazılarınızla karşılaşıyorum sık sık:)

hamidiye?

• İstanbul düşünüyorsan Medeniyet hakkında konuşabiliriz. Forumda başlığım vardı inceleyebilirsin. İstanbul SBÜ’yü tavsiye etmem. Sosyal olarak da çok sıkıntı çekebilirsin orda. Sıralamanın 2-3k düşük olmasına da takılma sıralamalar 3-5 yılda bir oynar düzenli.
    AYBÜ ile İMU arasında kalırsın muhtemelen.

hoşgeldin hocam saygılar gülhane aybü akdeniz eskişehir gibi gözüküyor benim için şuan sizce doğru mudur

hocam şuan gülhaneyi öncelikledim sanırım, sonra diğerlerini düşünüyordum medeniyette bu sene 2 ye geçen bir arkadaşla konuştum çok tavsiye etmedi yeni okul,hocalar ilgisiz vs. şeyler söyledi biraz daha arkalara yazmayı düşünüyorum medeniyeti

Okulun yeni oluşu muhabbeti kalmadı ya :) 14 yıl olacak o kampüs açılalı. Hocalar da aslında baya koşturuyorlar, konudan alakasız sorularla gidince bile danışman hocalar çok iyi ilgileniyordu. Arkadaşın kötü deneyim yaşamış olabilir.

Hakkında hayırlısı diyelim. Gülhane’nin de iyi olduğunu çok duydum. Başarılar dilerim canım

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.