Şimdi Ara

20lik Dişler kaç günde çıkar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
100.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gündür çenem ağrıyor? kaç günde çıkmış olur 20lik diş? Alt mı üstmü tam belli değil ağzımı açarken bile ağrı yapıyor. Ne zaman biterrr?

• quote:

Orjinalden alıntı: yerrehh

2-3 gündür çenem ağrıyor? kaç günde çıkmış olur 20lik diş? Alt mı üstmü tam belli değil ağzımı açarken bile ağrı yapıyor. Ne zaman biterrr?

• 20 lik diş öyle 2-3 günde çıkmaz sadece 2-3 gün ağrı yapar sonra durur belli bir süre sonra yeniden harekete geçer ve bu yaklaşık 1 yıl sürer
  • bende sol altta şimdiden 1 tane çıktı. 1-2 hafta pek üstüne abanamadım ama şuan birşey yok. Sadece 1 tanesi çıktı diğerleri ne zaman çıkar bilmiyorum. Ama öle ağrı fln olmadı yani. Yaş 16.5
  • O dişler benim bilidğim çekilmezse herp acayip arıtıodu abim çektirdmişti hatta.
  • Evet o dişleri çektrin bir an önce çürüyor vede kırılıyor iyice arkada olduğu için dişçiler zor müdahale ediyor.
  • Yeterince iyi bakmazsanız çürür,20 lik dişlerim tamamlanalı 6 yıl oldu hiç bir ağrı sızı yok çok şükür.Çürümedikleri taktirde bir sorun teşkil etmiyorlar ancak geride olmalarından dolayı genellikle fırçalama işlemi sırasında yeterince temizlenemiyorlar,sadece fırçalarken biraz daha dikkat edilmesi yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaş kaç günde uzar???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir an önce çektirin youtubede izledim 20lik diş ameliyatını adam baya bir büyük diş çıkarıyordu yerinde de büyük bir delik vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

20 lik diş öyle 2-3 günde çıkmaz sadece 2-3 gün ağrı yapar sonra durur belli bir süre sonra yeniden harekete geçer ve bu yaklaşık 1 yıl sürer

• 1 yılsa gene iyi :D
    benim 16 nın sonunda çıkmaya başladı dişçi şok oldu ben yaşımı söleyince :D, ve hala tam olarak çıkmadılar,hatta çıkmadan iki tanesinin içi bile çürüdü...
    Bu arada 19 un bitmesine az kaldı
  • hocam adı üstünde 20lik diş 20 günde çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NmC

1 yılsa gene iyi :D
    benim 16 nın sonunda çıkmaya başladı dişçi şok oldu ben yaşımı söleyince :D, ve hala tam olarak çıkmadılar,hatta çıkmadan iki tanesinin içi bile çürüdü...

Aslında bu süre kişinin kalsiyum deposunun doluluk oranına göre de değişebilir. Günde 2 bardak süt içen,1 kase yoğurt ve peynir yiyen bir kişi ile bunlardan uzak duran bir kişi arasında fark olması gayet doğal,hatta dişlerin çürüme hızı da bununla doğru orantılı olsa gerek,çünkü dişler vücudumuzda ki kalsiyum depolarından beslenir,yeterli kalsiyumu alamazlarsa da ne kadar fırçalanıp temiz tutulsalarda çürür.Ayrıca geç çıkmasının,uzun sürede çıkmasının,çıkmadan çürümesinin nedenlerinden biri de budur.

• quote:

Orjinalden alıntı: NmC

1 yılsa gene iyi :D

seninki yine iyi benim 18 de başladı 33 oluyorum hala yarısı duruyor bıraktım ne halleri varsa görsünler şurda kalmış bi 30 sene daha amaaaaann
  • Aynı sorun bendede var sanirim cenemin sag tarafi ara ara agri yapiyor en cokta sabahlari zar zor aciyorum elimle masaj fln...
  • 30 yaşını gectik daha bir tane 20 lik dişim cıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Yeterince iyi bakmazsanız çürür,20 lik dişlerim tamamlanalı 6 yıl oldu hiç bir ağrı sızı yok çok şükür.Çürümedikleri taktirde bir sorun teşkil etmiyorlar ancak geride olmalarından dolayı genellikle fırçalama işlemi sırasında yeterince temizlenemiyorlar,sadece fırçalarken biraz daha dikkat edilmesi yeterli

bende cok aci cekmistim 20 lik disler cikarken.ama sukur simdi birsey yok.cektirmedim de.bakimi iyi yapildigi taktirde bir sorun olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.