Şimdi Ara

2070 Superden 5700xtye geçiş ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işlemcini kullanımıda %60-70 arası olunca dedim heralde ayarları kıstığımdan bu şekilde oluyor demekki diyip çok kurcalamadım şuanki piyasada 3600mü doyurur bu ekran kartını yoksa 2700x mi ? aklımda var işlemci ve anakart yükseltmek ama dediğiniz gibide şuanlık yeterli diyip 4üncü seride beklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 16 Temmuz 2020; 16:24:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

işlemcini kullanımıda %60-70 arası olunca dedim heralde ayarları kıstığımdan bu şekilde oluyor demekki diyip çok kurcalamadım şuanki piyasada 3600mü doyurur bu ekran kartını yoksa 2700x mi ? aklımda var işlemci ve anakart yükseltmek ama dediğiniz gibide şuanlık yeterli diyip 4üncü seride beklenebilir.
    işlemci kullanımının fps ve darboğaz ile çok alakası yok, tek çekirdek darboğazı yaşıyorsunuz

3600 mantıklı ama beklersen 4600 3600ün de üstüne katarak gelecektir, onu beklemeniz daha mantıklı

rx 5700xt 1080p düşük ayarlar için üretilmiş bir ekran kartı değil, zorlarsanız 1080pde 9900k ile bile darboğaz yaşatabilirsiniz (170 fps civarı)
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi onumu anladın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    . En basitinden 2060 süper, RX 580 den daha az güç çekiyor ve ondan 2 kat daha güçlü. yazdığınız cümle bu burda 100 kişiye sor 90ı aynı şekilde kıyasladığınızı anlar bu cümleden,cümlenin girişinde farklı bir olayı anlatıyorsunuz sonunda karşılaştırma yapıyorsunuz ne anlamam lazımdı ?
  • ben hala dlss in olayını anlayamadım tam. 2k ayarlarda shadow of tomb raider ı bi DLSS açayım dedim. Arkadaş görüntü o kadar yumuşak-bulanık oldu ki gözlerim bozuk gibi geldi. ne işe yarıyo bu dlss? bana sharpening mi veriyo? res scale mi arttırıyo fps düşürmeden? öyle ise buyursun. bana keskin oyun lazım yumuşak deil
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    sanal olarak görüntüyü dolduruyor mesela uzakta 4 elma var ama 1i net diğer 3ü bulanık,yapay zeka o 1 tane net olan elmanın görüntüsünü diğer 3üne ekleyip size 4 tane net elma gösteriyor olayı bu diyebiliriz tabi ben şuan baya bi basite indirgedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

ben hala dlss in olayını anlayamadım tam. 2k ayarlarda shadow of tomb raider ı bi DLSS açayım dedim. Arkadaş görüntü o kadar yumuşak-bulanık oldu ki gözlerim bozuk gibi geldi. ne işe yarıyo bu dlss? bana sharpening mi veriyo? res scale mi arttırıyo fps düşürmeden? öyle ise buyursun. bana keskin oyun lazım yumuşak deil
    daha çok fps veriyor

adam 2080ti alıyor, 4kda 60 fps bile yakalayamıyor, hal ve oyunların optimizasyonu bu durumda olunca bu tür bir çare çözüm bulmaları gerekti

zaman ile gelişecektir kalite
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Yeni kartla birlikte 1440 p çözünürlüğe geçmenizi de tavsiye ederim 1080p nin devri geçti artık çünkü ve elinizdeki makina yeni kartla birlikte 1440p yi rahat karşılar ayrıca 1440p çözünürlükte işlemci darboğazı da yaşamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007css -- 16 Temmuz 2020; 21:32:34 >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Dlss şu an düzgün çalışmıyor bozuk bir özellik

• bence de :) kör ediyo tam tersi
  • En hafif ve kibar tabirle görgüsüzlük ve saçmalık içeren bir konu. En hafif ve kibar dedim. Fotoğraf ne alaka? He doğru süper bilgisayarın var!

• 27inç veya 32inç,2k,144hz Ve IPS panel bi monitör var aklımda ama şuanlık parayı elimde tutup 4üncü nesil ryzenleri bekleyeceğim düşürme değilde yükseltmeye yönelik yapacağım çünkü genel olarak olaya bakıldığında 5700xtye geçsem bile düşürme yapmış olurum gereksiz bir olaya girişmiş olurum sırf 3 fanlı ve ışıqlı mışıglı diye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.