Şimdi Ara

2070 Superden 5700xtye geçiş ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş kaşındığı için kesinlikle değiştirmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz ötesi bir hareket olur.

Gördüğüm kadarıyla sizin derdiniz performans değil, nitro+ SE nin ışıkmı mışıklı olması
  • Gereksiz olur bence de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de 1660 superi satıp 5500xt'ye geçeyim bari herhalde artık upgrade değil downgrade moda :D

Şaka bir yana yapılacak iş midir yav. piyasanın en iyi kartlarından biri elinizdeyken siz piyasanın en iyi olmayan kartlarından birine geçmek istiyorsunuz yapmayın etmeyin efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGlorfindel -- 16 Temmuz 2020; 12:16:55 >
  • hocam ben parasında değilim bir arabayı nasıl modifiyeliyorsanız mesela sony teyp isteyip Goldmaster/Piranha takarsında üzülürsün ya birazcık o şekildeyim bu karşılaştırmaki skala gibi değilde karşılaştırdığımız kartlar yinede olayı özetlemek için dedim,kar peşinde değilim veya 1000TL bıraksın bana 5700xtye geçeyim mantığındada değilim sırf görüntüsü kaslı yapısı ve 3 fanlı olması beni cezbediyor en başından beri bu kasayı kurarken aklımda vardı ama 2070Super o zaman indirimdeydi superi alıp geçtim ve o zaman 5700xt 2070 ile kafa kafaya idi şuan güncel driverlarla 2070superi yakalamış RTX zaten çöp birşey açınca 500 fps alırken 40-60a kadar iniyor neyse yorumlarıda okuduktan sonra yeni xt kartları beklemeye karar verdim belki yeni serideki nitro+ serisini alırım diye düşünüyorum.
  • %20 daha fazal fps alırsın hemen çıkart elinde 2070 superi bir garip nasiplensin. mÜMKÜNSE Vatandan al vatan tezgahtarları senin müptelan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 16 Temmuz 2020; 13:28:12 >
  • evet incelemelerdede bazı oyunlarda çoşarken bazı oyunlarda 2070 super geçiyor öne ama güncellemelerle 2070superin eşi olmayan kart eşi olmuş.

mesela call of duty warzoneda 1080p ortalama ayarlarda 150 fps veriyor kart,arkadaşımın 1660tiında yine 1080pde aynı ayarlarda oda 140-150 fps alıyor bu olayda bana saçma geliyor 1660ti güçsüz bir kart değil ama değerlerin yakın olması saçma..saydığınız özelliklere hak veriyorum ben yazsam ne eksik ne fazla bunları yazardım RTX dediğiniz gibi boş bir olay 500 fps alırken 50-60a çakılıyorsunuz boş poh pohlama neyse yeni seri XTleri bekleyeceğim çünkü gönlümde hala nitro+ yatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

evet incelemelerdede bazı oyunlarda çoşarken bazı oyunlarda 2070 super geçiyor öne ama güncellemelerle 2070superin eşi olmayan kart eşi olmuş.

mesela call of duty warzoneda 1080p ortalama ayarlarda 150 fps veriyor kart,arkadaşımın 1660tiında yine 1080pde aynı ayarlarda oda 140-150 fps alıyor bu olayda bana saçma geliyor 1660ti güçsüz bir kart değil ama değerlerin yakın olması saçma..saydığınız özelliklere hak veriyorum ben yazsam ne eksik ne fazla bunları yazardım RTX dediğiniz gibi boş bir olay 500 fps alırken 50-60a çakılıyorsunuz boş poh pohlama neyse yeni seri XTleri bekleyeceğim çünkü gönlümde hala nitro+ yatıyor.
    işlemciniz darboğaz yaratıyordur, gpu kullanımını açıp bakın
  • Maddi olarak bir getirisi olmayacaksa değişmenin de bir anlamı yok.

• Herkes kendi kartını övüyor. Kardeşim geçmek istiyorsan geç millete bakma acitasyonun dibine vurmuşlar. Beğenmezsen onuda satarsın.
  • O sisteme yapacağınız en iyi şey r5 2600 den r5 3600 e geçmek olur. Rtx 2070s den geçilecek kart rtx 2080ti dır başkası değil.

• Bende ryzen 5 2600 asus rog 1080 8 gb var bende geçmeyi düşünüyorum ama nasıl olur sizce

• ReaLGz kullanıcısına yanıt
    Dh ahalisi inanmaz diye resim eklemiştir.
  • Bu arada o karta geçmek çok anlamsız olur ben olsam geçmem.
    Ha görüntü istiyor isen elşindeki kartı aldıgın 4050 tl ye satarsın 2 ci elde.
    sonrada forumda asus rog strix yada msi gaming x 3 fanlı alırsın ustune para ekleyip''4900-4750'' bandında bu kartlar; Gene 2070 s. yok daha cok param var der ısen 6600 bandında 2080 super 3 fanlı yukarda mediğim modellerden satın alırsın.
  • 2060 süper kullanıyorum hiç bir AMD kartı değişmem buna . 1.5 sene 580 kullandım bir kere teklemedi orta sınıfta çok iyi ama üst sınıfta AMD nin daha çok gelişmesi lazım . En basitinden 2060 süper, RX 580 den daha az güç çekiyor ve ondan 2 kat daha güçlü.

• 2070 Superden 5700xtye geçiş ?

PrintScreen yapmadım herhangi bi kayıp olmasın diye,şimdi çektim bu fotoğrafı yerde ve sabit iken bu şekilde.
  • coolfighter C kullanıcısına yanıt
    bir sonraki xt serisini bekleyip öyle nitro+ a geçeceğim şuanlık kurcalamayacağım,3600e ve anakartı yükseltmeyi düşünüyorum ekran kartı şuanlık gayet iyi.
  • Bahsi geçen kartı kullanıyorum ve hiç kıpırdama, yeni nesile geçersin direk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

PrintScreen yapmadım herhangi bi kayıp olmasın diye,şimdi çektim bu fotoğrafı yerde ve sabit iken bu şekilde.
    darboğaz var işte kartın %25i boş kalmış

ya işlemci ve ramine oc yapacaksın, ya zaten 100+ fps alıyorum çok bi anlamı yok deyip çözünürlüğü arttıracaksın

ya da yeni bir platforma ya da işlemciye geçeceksin

tavsiyem 4000 serisini bekle 4600 gibi bir işlemciye geçersin

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    rx580 ile 2060 superi karşılaştırman mantıksız olmuş 2060 superin klasmanı 5700ler tabiki 580den daha iyi olacak 2060 super
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.