Şimdi Ara

206 renk kodları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    206 metalik ateş kırmızısı, bu rengin kodunu bilen varmı?
    Acil cevaplarsanız sevinirim.

• valla dostum sürücü kapısını açacaksın ve ordan etiketten bakacaksın, kimse ezberinde tutmaz çünkü kodları, yada araban uzaktaysa yoldan tam o renk bir 206 yı binbir rica ile durdurup bakacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 20 Aralık 2006; 21:25:57 >
  • RUHSATTA YAZMASI LAZIM HOCA-M
  • KARDEŞ METALİK ATEŞ KIRMIZISI YOKKİ, MET.ŞEYTAN KIRMIZISI VAR PEJODA ATEŞ KIRMIZI, İNDİGO MAVİ VE ALP BEYAZI OPAK RENKLERDİR, PEJODA ÇALIŞTIĞIM İÇİN SÖYLÜYORUM Bİ ARA YAZARIM BURAYA TÜM BOYA KODLARINI
  • PEUGEOT RENK KODLARI;
    OPAK RENKLER;
    ALP BEYAZI (WPP0)
    İNDİGO MAVİ (GJP0)
    ALEV KIRMIZI (1NP0) - ATEŞ KIRMIZISI DİYEDE GEÇİYOR.
    LİMON SARISI (D8P0) -107 MODELİNDE VAR SADECE
    İNCİ BEYAZI (P8P0) -107
    SCARLET KIRMIZI (Y2P0) -107

METALİK RENKLER;
    OBSİDİEN SİYAH (XLM0)
    MONTEBELLO MAVİ (5LM0)
    EGE MAVİ (3FM0)
    MANİTOBA GRİ (ZQM0)
    ÇELİK GRİ (ZWM0)
    ALÜMİNYUM GRİ (ZRM0)
    KUM GRİ (TSM0)
    ŞEYTAN KIRMIZI (KQK0)
    TROPİK SARI (B7M0)
    SEVİLLA TURUNCU (W9M0)
    TURKUAZ MAVİ (3UM0)
    ZÜMRÜT YEŞİL (8UM0)
    BRONZ (J1M0)
    EVEREST GRİ (ZSM0)
    MONTECHRISTO (1CM0)
    MADEN SİYAHI (XZM0)
    MERCAN MAVİ (3NM0)
    DUMAN GRİ (9AM0)
    ATLAS MAVİ (4RM0)
    GALLIUM GRİ (9BM0)

BAŞKA YARDIMCI OLABİLECEĞİM KONULAR VARSA FORUMA YAZABİLİRSİN VEYA PM ATABİLİRSİNİZ.
  • hocam sagolasın ya benımkı alımınyum grı bu ondekı ve arkadakı marşbiyelmı oluyor tam adını da bılmıyorum ama aracın govdesıyle aynı renk yapıcam kaportanın ustundekı dalgayı boyaması kaca mal olur bılgılendırısen sevınırım sıyah olan plakanın altında kalıyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykissyou

hocam sagolasın ya benımkı alımınyum grı bu ondekı ve arkadakı marşbiyelmı oluyor tam adını da bılmıyorum ama aracın govdesıyle aynı renk yapıcam kaportanın ustundekı dalgayı boyaması kaca mal olur bılgılendırısen sevınırım sıyah olan plakanın altında kalıyor :)

sanırım yan çıtalardan bahsediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnt1907 -- 3 Ocak 2007; 10:31:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tampon üzerindeki siyah kısımı diyor sanırım valla tahminimse 20-30-40 lira civarına olur boya masrafı komple cıtalarla boyatacaksan 100 civarı olur die tahmin ediorum
  • yan cıtalarıda dusunuyorum ama plakanın ustundekılerı dıyorum evet dogru tahmın etmıssın govde grı cıtalar sıyah bana arkadas 100 lıra sadece on cıtayı yaparlar dedı ama dedıgın fıyatsa baya uygunmus ya hıc bır sey degıl yanı on arka 200 lıra bıraz pahalı geldı pejoda calısıyorum dıyınce bır sorım dedım bırde bu kalın plaka yazdırma muhabbettı var bende abarttım bıraz galıba ama 80 lıra cektı muamelecı kalın harflerle yazılıyor ayrıca damga sı da yok yanı polıs durdursa sıkıntı yaratabılır herp orjınalı yanında duracak tabelacılar bunu yapamazmı arkadaslar ya bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykissyou

yan cıtalarıda dusunuyorum ama plakanın ustundekılerı dıyorum evet dogru tahmın etmıssın govde grı cıtalar sıyah bana arkadas 100 lıra sadece on cıtayı yaparlar dedı ama dedıgın fıyatsa baya uygunmus ya hıc bır sey degıl yanı on arka 200 lıra bıraz pahalı geldı pejoda calısıyorum dıyınce bır sorım dedım bırde bu kalın plaka yazdırma muhabbettı var bende abarttım bıraz galıba ama 80 lıra cektı muamelecı kalın harflerle yazılıyor ayrıca damga sı da yok yanı polıs durdursa sıkıntı yaratabılır herp orjınalı yanında duracak tabelacılar bunu yapamazmı arkadaslar ya bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım eyvallah

ankara da ben kalın plakanın tekini sıkı pazarlıkla 20 ytl ye yaptırdım (2 ay önce) , ama o gün necatibeyde polis çevirdi zor kurtuldum elinden.
  • KALIN HARFLİ PLAKALARA 'APP PLAKA' KARE ŞEKİLDE MOTORSİKLETLERE TAKILAN PLAKALARADA 'NOVA' PLAKA DENİYOR ARKADAŞLAR, KALIN PUNTOLU YANİ APP PLAKADA ÇİFT MÜHÜR OLUNCA POLİS MÜDAHALE EDEMİYOR DİYOR MUAMELECİLER, BENİM ARABAMDA ÖN PLAKA NOVA ARKA PLAKAM APP ŞİMDİYE KADAR NE MUAYENEDE NE YOLDA POLİS BİŞEY DEMEDİ TEK MÜHÜR OLDUĞU HALDE , ÇITA BOYALARINA GELİNCE YETKİLİ SERVİSLER OLDUKÇA TUZLU AMA SOKAK ARALARINDA-SANAYİLERDE UCUZA HEMDE KALİTELİ YAPAN YERLER VAR.
  • arkadaslar gtı larakı o 5 kollu orjınal pejo jantını nerden bulabılırım servıste yok jantcılardada yok fransaya mı gıtcem sımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_bayuk

arkadaslar gtı larakı o 5 kollu orjınal pejo jantını nerden bulabılırım servıste yok jantcılardada yok fransaya mı gıtcem sımdı

orjinal olmayan fakat birebir aynisi birçok yerde var üstelik 15 ve 16 inç olarak.. orjinal dersen de yetkili serviste illaki vardır, olmazsa fransadan getirtirler, farz et ki sende gti var çarptın jantı kırdın servise bırakınca sana farklı jant mı takacaklar? Mutlaka getirtirler sen yorma kafanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.