Şimdi Ara

206 plus dizelden, 1.2 benzinli symbol veya aveo ya gecmek ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2011 de ocak 6 da aynı gün ben Astra H 1.3cdti easytronic aldım 38.600tl. Amcam da 206+ 1.4hdi en boşunh aldı tek airbag abs yok. 23.000tl. Yakıt konusunda mükemmel ötesi hala o kadar az yakan araba üretilmedi çünkü artık arabalar daha ağır. He şöyle bir durum var kendi aracımla kıyaslarsam malzeme kalitesi kötü donanım yok ve evet ön takımı süspansiyonları fren sistemi zayıf. Altı çok alçak kesinlikle fransa yollarına göre üretilmiş türkiyeye narin kalıyor bu nedenden amcam çok problem yaşadı ama bunlar çoğu arabada olan şeyler yollarımız patates tarlası gibi. Bence aracınız güzel km si de o kadar çok değil symbolün gösterdiğiniz kasası asıl çok kötü ve sadece bizim gibi 3.dünya ülkelerine satılan model. Line egea olsa belki tercih edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbol ve konfor kelimelerini bir arada kullanmak bile doğru değil. 2019 symbol bile arka camları elle açılıp kapanıyor.

• hocam konu baya uzamış pek okumadım ne denmiş ama,
    Sakın değiştirmeyin!
    sembolü de aveo yuda 5 yıl kullandım halada kullanıyorum. symbol ün dizelini illa büyük araba gerekiyorsa al. Ama sakın aveo ya bulaşma. Çıkmacılardan parça arar durursun, derdide bitmez yoldada gitmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sercan149 kullanıcısına yanıt
    Aveo kullananlar baya sorunsuz oldugunu her parcasini bulabildiklerini (opelle ayniymis parcalari) soyluyorlardi fiyatida muadillerinden baya ucuz oldugu icin ilgilmi cekmisti hocam. Yani arabayi tanidigim bildigimden degil.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Konuyu acarken kesin herkes degistir 206 kronik sorunlu vs diyecek diye bekliyodum ama bir kisi bile degistir demedi :) sagolasin yorumlarin icin hocam.

• Aveonun bir üst kasası çok iyidir. 45.000 tl ye bulabilirsiniz diye düşünüyorum. 6 hava yastığı, bluetooth, yokuş kalkış desteği, hız sabitleyici standart. Düşük km de bulabilirseniz güzel bir araçtır.

• azeroth_ A kullanıcısına yanıt
    Eski kasalarinin temizleri 45 bin olmus yeni kasalar 52 lerden basliyor eli yuzu duzgun olanlar.

• TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Kimiside diyor yok dizel ariza yapar, parcalari pahali, atmisferik benzin al kafan rahat olsun falan

• Eski kasa Aveo kullandım 2 sene. fiyatı hariç pek bir artısı yok.
  • 2013 kasa Symbol 0.9 Turbo Touch öneririm, fiyatları nasıl bilmiyorum ama fena bir araç değil, Logan MCV olanıyla uzun yol da yapmıştım. Ayrıca LPG uyumlu diye biliyorum, 1.4 motorlara göre MTV avantajı da var.

• Lemale1 L kullanıcısına yanıt
    1.3 multijet tam aradiginiz motor aslinda, 1250cc mtv si 1.2 symbol ile ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunluuu55 -- 5 Ocak 2020; 13:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemale1

Kimiside diyor yok dizel ariza yapar, parcalari pahali, atmisferik benzin al kafan rahat olsun falan
    Bizim milletin klasik bilgi sahibi olmadan fikit sahibi olması örneği.dünyanın yükünü dizeller taşıyor milyon kilometreleri deviriyor ama bizim bildimcikler mahalle abilerinin duyduklarını satıyor. Hiç kulak asma o araba verilip benzinli alınmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.