Şimdi Ara

206 debriyaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2003 xline var.debriyaj pedalı yukarıda kavrıyor ve kavrama esnasında bir vuruntu hissediyorum arabada.Her ayağımı debriyajdan çektiğimde tok diye bir ses geliyor.Yüksek viteslerde bunu hissetmiyorum fazla.Acaba debriyaj mı bitmiştir?Değiştirmeme gerek var mı?Ya da debriyajın yükseklik ayarı yapılabilir mi?

• Debriyaj balatası beni değiştir diyor. Böyle kullanmaya devam edersen debriyaj diskinide değişebilirsin diyor.
    :D
    Güzel kaliteli bildiğiniz bir yere yaptırmanız herzaman kolaylık sağlar
  • bunu değiştirmek istesem bana kaça mal olur sizce?değişirse ne marka kullanmalıyım?eğer değiştirmezsem ne kadar süre sonra bana daha fazla masraf açar?birde yazmayı unuttum geri vitese geç geçiyor?biraz çok mu soru sordum? :DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H1000K -- 11 Ekim 2007; 0:02:15 >
  • debriyaj yukarda kavruyorsa balatan bitmiştir

yetkili serviste 850 -1000 ytl arasında bir fiyat çıkar
  • benimde debriyaj hakkında ufak bir sorum var...peugeot 206 marka aracımın debriyajı bana gereğinden fazla sert geliyor, ki geçenlerde bir arkadaşımın 206sını kullandım onunkide fazlasıyla yumuşak geldi benim aracıma göre...kendi aracıma bindiğimde aradaki bariz farkı anladım...baskı balata ile ilgili bir durum olabilirmiki?şimdiden teşekkürler...
  • debrıyaj balatası bıtmıs gıbı gorunuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikotin_34

debriyaj yukarda kavruyorsa balatan bitmiştir

yetkili serviste 850 -1000 ytl arasında bir fiyat çıkar

bu 850 ila 1000 ytl olan şu anda ki balata ile aynı marka mı acaba?Farklı markaları kullanmamı tavsiye edermisiniz buj arada ilginize teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C3 Vites Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen debriyajı değiştirmen gerekiyor. Benim debriyajımda yukarıda kavrıyordu tamirciye götürdüm , debriyaj settinin degişmesi gerektigini soyledi, debriyaj setti fiyatı arastırırken yetkili servislerde cok pahalı oldugunu ogrendim , bu arada baydebriyaj ismi adında sadece debriyaj yapan bir firma buldum , cok ucuz ve garantili olarak debriyajımı degiştirdim. Debriyaj sorunu olanlara öneririm , telefon numarasıda 216 394 85 88.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.