Şimdi Ara

205 55 R16 Michelin Primacy 3 leri satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz bu lastikleri alalı 1 ay olmadı. Daha 500 km yol yapmadılar. Çokta güzel lastikler sessiz ve tutucu

Tanesini peşin ve arkadas indirimiyle 210 a almıştım yazlık olarak.

Şimdi ani bir durum gelişti honda civic aracımı satıp 2 tane ufak dizel araç almam gerekecek şirketim için kendim 0 bir araba düsünüyorum.

Lastikleri 600 tl ye takas yapabilirim aynı ebada sahip olanlarla.Aracımı satacağım kisi eski lastiklerle alsın önemsiz.nasılsa 2. elde lastik falan soran yok hak getire.

Aracı alan kisiler lastiklere pek önem vermediği için bari forumdan bir arkadas faydalansın istedim.Bu lastikler henüz türkiyeye giriş yapmadı bir bayi hariç 0 isteyen arkadaslarıda oraya yönlendirebilirim çünkü girişi 3-4 ayı bulacak.

Lastikler michelinin 2012 alman üretimi olup 2012 ekim ayında üretilmiştir bilginiz olsun gayet taze.

Bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 2 Ocak 2013; 18:36:22 >

• Lastik ebatlarımı değiştirecek olmasaydım sıkı pazarlığa girerdik
  • yok o değil aracı 2. elde benden almaya çalışanların hiç lastiklerin yeni sana 900 kağıt daha vereyim dediğini duymadım bari millet faydalansın. Bu lastikleri 3 aydır arıyordum tes sonuçlarını paylaşmıştım 100 üzerinden 96 almıştı tyretest.com da.

Hakikatende hakkını verdi.

Bu arada ufak dizel satan olursa veya honda civic arayan olursada habarım olsun bari :)
  • c sınıfı araçlarının standart ölçüleridir sattığınız lastik elbet birisi çıkacaktır fiyatta makul gerçekten 500 km dediğiniz nedir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

Arkadaşlar malumunuz bu lastikleri alalı 1 ay olmadı. Daha 500 km yol yapmadılar. Çokta güzel lastikler sessiz ve tutucu

Tanesini peşin ve arkadas indirimiyle 210 a almıştım yazlık olarak.

Şimdi ani bir durum gelişti honda civic aracımı satıp 2 tane ufak dizel araç almam gerekecek şirketim için kendim 0 bir araba düsünüyorum.

Lastikleri 600 tl ye takas yapabilirim aynı ebada sahip olanlarla.Aracımı satacağım kisi eski lastiklerle alsın önemsiz.nasılsa 2. elde lastik falan soran yok hak getire.

Aracı alan kisiler lastiklere pek önem vermediği için bari forumdan bir arkadas faydalansın istedim.Bu lastikler henüz türkiyeye giriş yapmadı bir bayi hariç 0 isteyen arkadaslarıda oraya yönlendirebilirim çünkü girişi 3-4 ayı bulacak.

Lastikler michelinin 2012 alman üretimi olup 2012 ekim ayında üretilmiştir bilginiz olsun gayet taze.

Bilginiz olsun

Tanesine 75 TL den 300 TL veririm kabul ederseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o fiyata satmanız çok çok zor alan kişi 600 lira verecek birde sökme takma balans için en az 50 tl verecek birde parayı peşin verecek ve sonuç olarak ne derseniz deyin ikinci el lastik almış olacak.
    bence siz aracınızı kaça satmayı düşünüyorsanız üzerine 500 lira daha fazla koyun ve 4 lastiği yeni diyerek satın.
  • lastikler nerede?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 600 çok gibi. Neden derseniz?
    1. Yenisi 4 adet 800 civarı
    2. Kargosu çok tutabilir.
    3. Takma ve balans ücreti ödenecek

Amacım fiyatı öldürmek değil ancak dediğim etkenleri eklersek çok avantajlı durmuyor.
  • Tanesi 100 liradan 400 veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok pm aldım isteyen arkadaslar ilinide belirtirse sevinirim kargoyla filan uğrasmak istemiyorum gelsin arabasıyla taktıralım takasa girip bassın gitsin arkadaslar.

İstanbul bağcılardayım ben.

Böyle giderse kura çekicem herkesle dostluğumuz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

çok pm aldım isteyen arkadaslar ilinide belirtirse sevinirim kargoyla filan uğrasmak istemiyorum gelsin arabasıyla taktıralım takasa girip bassın gitsin arkadaslar.

İstanbul bağcılardayım ben.

Böyle giderse kura çekicem herkesle dostluğumuz var

Pm attım hocam bende bağcılardayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.