Şimdi Ara

205/55/16 dan 225/35/19 a geçmek istiyorum ??? (225/40/18 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, aracımdaki mevcut 205/55/16 olan lastiklerimi yeni jantlar ile 225/35/19 yapmak istiyorum,
    ne gibi + sı ve ne gibi - si olur ?

ve birde Kumho KU31 ECSTA SPT lastiklerinden kullanan arkadaş varsa görüşlerini alabilirmiyim?

ve 5*114,3 19inch jant önerilerinizi alabilirmiyim?

şimdiden çok teşekkür ederim.

edit: 16 mayıs itibariyle yeni jantlar aracın üstündedir

205/55/16  dan  225/35/19  a geçmek istiyorum ??? (225/40/18 alındı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahirismaileren -- 16 Mayıs 2011; 23:18:27 >

• Sakın öle bir hata yapma pişman olursun hevesin 2 ay sonra geçer ben ne yaptım diye kafanı vurusun duvarlara , 35 yanakla kazığın üstünde gider gibi gidersin arabandan soğursun,, illa güsel jant artı lastik yapıcaksan 225 45 17 üstüne çıkma lastik olarak kumho ku31 güsel seçim 15 000 km yaptım performansı çok tatminkar tabii kaç km böle gider bilemiyorum...
  • Türkiye yollarında 35 yanak lastik birdaha düşün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Sakın öle bir hata yapma pişman olursun hevesin 2 ay sonra geçer ben ne yaptım diye kafanı vurusun duvarlara , 35 yanakla kazığın üstünde gider gibi gidersin arabandan soğursun,, illa güsel jant artı lastik yapıcaksan 225 45 17 üstüne çıkma lastik olarak kumho ku31 güsel seçim 15 000 km yaptım performansı çok tatminkar tabii kaç km böle gider bilemiyorum...

peki kumho ku31'in ses olayı nasıl? içeriye ses girmesine sebep oluyormu, yoksa sessiz bir lastik mi?
  • faytonla gezmeyi seviyorsunuz galiba... Yok sevmiyorsanız ya da sadece pistlerde sürmeyecekseniz aman diyim...
  • Yüksek performans lastiği olduğu için son derece sessiz bir lastik daha önceki astram da turanza er 300 vardı ondan daha sessiz kesinlikle ama diğer her konuda turanza er300 önde ,,, sonuö olarak ku31 fiyatına göre güsel lastik....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Yüksek performans lastiği olduğu için son derece sessiz bir lastik daha önceki astram da turanza er 300 vardı ondan daha sessiz kesinlikle ama diğer her konuda turanza er300 önde ,,, sonuö olarak ku31 fiyatına göre güsel lastik....

mevcut lasitklerim michelin primacy hp, onlara göre nasıl acaba ses olayı, o lastikleri kulladınızmı veya biliyormusunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/50/17 vs 235/50/17
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

arkadaşlar, aracımdaki mevcut 205/55/16 olan lastiklerimi yeni jantlar ile 225/35/19 yapmak istiyorum,

ve birde Kumho KU31 ECSTA SPT lastiklerinden kullanan arkadaş varsa görüşlerini alabilirmiyim?

Dostum yanlış anlama ama büyük hata yaparsın emin ol. Aha tümsek aha lastik yarıldı, balon yaptı derken araçtan zerre zevk almazsın.
    Ayrıca fikir danıştığın lastiği zamanında sessizlik ve konfor üzerine başlık açtığım konuma ve birkaç arkadaşa önerdin (Kumho KU31 ECSTA ) Mademki fikrin yok neden böyle bir davranışta bulundun? Sana uysak işimiz vardı demekki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 28 Nisan 2011; 23:18:41 >

• Siz 16'dan 19'a geçin hatta 35 değil 30 yanakla.
    Sonra bize her gün duygu ve düşüncelerinizi bildirin :)
  • geçin geçin valla . yoldaki her çıkıntıyı rahatlıkla hissedebilirisiniz o lastiklerle . viraj performansı falanda kesin artar . daha çok yakar aracınız . hızlanmada negatif yönde i fark hissedersiniz . güzel yani iyi . yapın siz bu işi .

bi kaç kez jant düzelttirmek zorunda kalınca yine yazın buraya . kırılıp yenisini alırsanızda yazın .
  • estetik açıdan güzel görünebilir ama konfor sıfır olur..artı lastik çabucak yarılır ve jantta park ederken bile büklüp zarar görebilir..daha bu ölçüdeki jantı kullanabilecek alt yapımız olduğuna inanmıyorum..
  • 225/45/17, 245/40/18 ya da 255/35/18 yapabilirsiniz. 2. seçenekte araç biraz yukarıda kalır ama çok az. 19" biraz hayal, daha çok da yalan olur.
  • teknik olarak kendi yazmış olduğum iphone uygulaması iGearmaster dan ölçüleri kontrol ettim
    lastik ölçüleri arasındaki fark yüzde 1.28 (yeni ölçü daha büyük) ile uyumlu sınırlar içinde görünüyor.
    Bunun yanında hız göstergeniz siz gerçekte 100 ile giderken 98.7 gösterecek.

Bunların haricinde bu kadar büyük jant ölçüsünün konfora ve uzun vadede yürüyen aksama nasıl etkisi olur iyi düşünmek lazım.
  • Ciddi risk bence. 17 gayet estetik ve sportif bir görünüm kazandıracaktır zaten ama 19 macera aramaktan başka bişi olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

arkadaşlar, aracımdaki mevcut 205/55/16 olan lastiklerimi yeni jantlar ile 225/35/19 yapmak istiyorum,

Dostum yanlış anlama ama büyük hata yaparsın emin ol. Aha tümsek aha lastik yarıldı, balon yaptı derken araçtan zerre zevk almazsın.
    Ayrıca fikir danıştığın lastiği zamanında sessizlik ve konfor üzerine başlık açtığım konuma ve birkaç arkadaşa önerdin (Kumho KU31 ECSTA ) Mademki fikrin yok neden böyle bir davranışta bulundun? Sana uysak işimiz vardı demekki...

o lastiği kullanan arkadaşlarım var, ve hep olumlu fikir beyan ediyorlar, o yüzden o vakit bu lastiği önermiştim size,
    şimdi yine bu yüzden kendim için bu lastikleri düşündüm,
    ama insan kendi alacağı zaman birkaç fikir daha duymak istiyor bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

1) kullanacağınız araç kaç hp ???

2) takacağınız her bir adet jant kaç kg ???

araç 156hp Accord; jant olarakda şöyle birşey düşümüyorum ama kaç kg olduğunu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cmk

Ciddi risk bence. 17 gayet estetik ve sportif bir görünüm kazandıracaktır zaten ama 19 macera aramaktan başka bişi olmaz...

19" için bu kadar olumsuz fikir beyanından sonra 225/40/18 yapayım diye düşünmeye başladım, 40 yanak 35 kadar kötü olurmu ki?
  • millet jantla ilgili yazmış sürekli.sanki jant olayını soran siz değilmişsiniz gibi sürekli lastiği merak ediosunuz

başlığı düzeltin bari. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

millet jantla ilgili yazmış sürekli.sanki jant olayını soran siz değilmişsiniz gibi sürekli lastiği merak ediosunuz

başlığı düzeltin bari. . .

başlıkta doğrudan lastik ölçülerini verdim zaten, ve ilk mesajda 225/35/19 ile ilgili fikirlerini sordum arkadaşların,
    ama dediğiniz gibi arkadaşlar jantla ilgili fikir beyan ettiler hep,

lastik veya jantla ilgili olsada farketmez, her fikir beyanına saygı duyarım, sonuçta burası bir paylaşma ortamı

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

225/45/17, 245/40/18 ya da 255/35/18 yapabilirsiniz. 2. seçenekte araç biraz yukarıda kalır ama çok az. 19" biraz hayal, daha çok da yalan olur.

başka bir forumda bir tartışmayı okumuştum, Accord için 235 lastiğin çamurluğa sürttüğünü ve 225/40/18'e düşmek zorunda kaldığını anlatıyordu birisi,

o yüzden 245 ve 255 lastiğin benim araca uyacağını pek sanmıyorum, olsaydı güzel olurdu bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.